Roditelji 06. rujna 2022.

Mama podijelila dirljivu poruku sina: "Djeca vide više nego što mislite"

Foto: TikTok snimka zaslona
klokanica postala miss7mama.24sata.hr

Prekrasna gesta devetogodišnjeg dječaka dirnula je roditelje diljem svijeta

Nakon što je mama na hladnjaku ostavila popis za kupovinu, sin ju je prekrasnom gestom ganuo do suza. Mama je u videu objasnila da je na početku ljetnih praznika napravila popis stvari koje treba kupiti za svoje sinove prije nego što krenu u školu u rujnu. Napomenula je kako je popis napravila kako bi bila sigurna da nešto neće zaboraviti, piše Mirror.

Na popisu su stvari poput majica kratkih rukava, cipela, hlačica za tjelesni i sličnih odjevnih komada. Nakon što je njezin sin vidio popis, nestao je u svojoj sobi, a onda se vratio s porukom za mamu. "Za potrepštine s popisa na hladnjaku", napisao je i u bijeli list papira umotao šaku kovanica koju je uštedio.

@dorabobbins I am so proud of the boys I am training to be great men ❤️#fyp #fypシ #mumlife #mum #kids ♬ original sound - Dora Bobbins

"Djeca vide puno više nego što mislite. Koliko je ovo divno? On ima devet godina. Imam novca pa ne znam zašto se brine, ali činjenica je da je divan", poručila je ponosna majka te istaknula da nikad ne bi uzela ni novčića od svoje djece. "Iako nikad ne govorim o novčanim problemima pred djecom, oboje znaju da moraju biti pažljivi s novcem, bez obzira na to imaju li malo ili puno", dodala je.

U svom videu, koji je objavljen na njezinom @dorabobbins TikTok računu, mama je rekla: "Izazivam te da pronađeš bolje dijete od mog." Video je u kratkom vremenu postao viralan, a pratitelji su ostali oduševljeni gestom devetogodišnjaka. Štoviše, mnogi od njih su priznali da su bili dirnuti do suza postupkom dječaka. "Prekrasno, ovaj me video ganuo do suza!", napisala je jedna žena, a druga je dodala "Djeca su ogledalo svojih roditelja, čestitam mami na odgoju prekrasnog dječaka."

Možda te zanima... Genijalno pismo jedne "lijene mame" i zašto svijetu treba više ovakvih (lijenih) roditelja? Roditelji

Komentari 0

Komentiraj, znaš da želiš!

Za komentiranje je potrebno prijaviti se. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.