Roditelji 25. rujna 2024.

Demi Moore kćeri Rumer ne daje savjete o odgoju: 'Njih dvije moraju pronaći svoj put'

Foto: Aude Guerrucci / Reuters / Pixsell
klokanica postala miss7mama.24sata.hr

Svaka će mama dati savjet svom djetetu kad god treba – a nekad i kad ne treba. Zato je najbolje voditi se idejom da je dobro dati savjet onda kad netko taj savjet zatraži. Tom se idejom vodi i Demi Moore.

Kad postaneš mama, shvatiš da najednom ne znaš toliko toga i potražiš kakav savjet, tu i tamo, ali s druge strane – ne voliš ipak dobiti i one savjete koje ne tražiš. A onda kad se uhodaš u većinu tog što nisi znala, dobiješ određenu dozu sigurnosti i shvatiš da možeš i ti podijeliti koji savjet. No, znaš da je red dijeliti savjete samo kad te netko pita za savjet, zar ne?

Možda te zanima... Mame podijelile najčudnije savjete koje su dobile u trudnoći i s malom bebom. Neki su suludi! Beba

Sve u svemu, nitko ne voli baš dobivati savjete koje ne traži. Najčešće je tako. Zato volimo one koji te svoje savjete ne dijele šakom i kapom svima. I zato nam se sviđa Demi Moore i njezin stav u vezi davanja savjeta svojoj kćeri u vezi odgoja njene kćeri, odnosno unuke Demi Moore.

„Ako me se pita, rado ću podijeliti svoje iskustvo, snagu i nadu", rekla je Moore za vrijeme gostovanja u 'The Jennifer Hudson Show'.

Glumica se u ovom showu pojavila kako bi promovirala svoj novi film „The Substance“, pa je tom prilikom otkrila da daje savjete svojoj kćeri Rumer Willis koja odgaja vlastitu kćer Louettu vrlo oprezno.

„Znate što sam naučila? Općenito, ne dajete savjete osim ako vas netko ne pita“, rekla je Moore mudro i mi se slažemo. „Prije svega, ona je divna majka i jako sam ponosna na nju, ona je stvarno nevjerojatna. A ako me se pita, rado ću podijeliti svoje iskustvo. Ali ako me se ne pita, bolje je da samo držim jezik za zubima.“

Glumica je rekla da je svjesna da svaki roditelj ima svoj način odgajanja djece, a njezino roditeljstvo može biti potpuno drugačije od onog koje prakticira njezina kći Rumer, ali to ne znači da je njen način pogrešan.

„Kao roditelj, mislim da svojoj djeci morate dati dostojanstvo njihovog vlastitog procesa", rekla je Moore. „Ponekad moraju pronaći svoj put, čak i ako sam u pravu, a često jesam... ali to ne znači da je ona u krivu.“

Demi Moore ima tri kćeri – Rumer (36), Scout (33) i Tallulah (30) s bivšim suprugom Bruceom Willisom, a rekla je da vjeruje da je dužnost majke biti „menadžer“, udaljiti se malo i pustiti svoju djecu da žive svoje živote.

„Ja se osjećam kao da je moj posao samo voljeti svoju djecu i dati im prostora da budu ono što jesu,” rekla je. „Spašavanje naše djece, iako je to naš instinkt, nije uvijek najbolja stvar. Morate im dati mjesta.“

Moore je oduševljeno govorila o svojoj unuci, koju je nazvala „čarobnom“ i „čistom radosti“.

„Sjajna stvar je što gledam u nju i shvaćam da kroz način na koji sam odlučila živjeti, kako su moja kći i njezine sestre odlučile živjeti, zapravo imamo priliku razbiti određene generacijske obrasce. Već to mogu vidjeti u njoj“, objasnila je.

Moramo priznati da nam se jako sviđa ovo što smo čuli od Demi! Ako je uistinu tako – bravo za mudru baku!

Možda te zanima... Rumer Willis sama je probušila vodenjak tijekom poroda, ali stručnjaci to ne odobravaju Beba

Komentari 0

Komentiraj, znaš da želiš!

Za komentiranje je potrebno prijaviti se. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.