25. veljače 2015.

Kako djecu potaknuti na vježbanje?

djevojčica curica vježba vježbanje
Foto: Thinkstock
klokanica postala miss7mama.24sata.hr

Vježbanje je preduvjet razvoja djece i stvaranja zdravih navika te zdravog života djece u budućnosti. Prijavite se za predavanje i radionicu na Kineziološkom fakultetu

U okviru 13. međunarodne konferencije Kondicijska priprema sportaša 2015 bit će održana sekcija "Vježbanje djece predškolske dobi" na kojoj će se predstaviti važnost vježbanja u najranijoj dobi kao preduvjet razvoja djece i stvaranja zdravih navika te zdravog života djece u budućnosti. Predavanja i radionica podržat će se na Kineziološkom fakultetu Sveučilišta u Zagrebu, 27. veljače, 2015. godine u 16:00 sati. Na ovoj sekciji kineziolozi i odgajatelji će kroz predavanja predstaviti znanja i vlastita iskustva o tome kako tjelesno vježbanje djece predškolske dobi treba izgledati. Između ostalog, možete saznati koje su najbolje preventivne i korektivne vježbe za djecu predškolske dobi te kako razviti motoričke sposobnosti primjenom poligona kod djece predškolske dobi.

Nakon predavanja i sekcije održat će se radionica "Kako potaknuti predškolce na vježbanje" na kojoj će se obraditi problem nevježbanja i mogućnosti poticanja vježbanja djece kod kuće i u ustanovama predškolskog odgoja. Za radionicu je broj polaznika ograničen. Ulaz na ovu sekciju i radionicu je slobodan, materijali u pdf-u i potvrde o sudjelovanju dostavit će se polaznicima e-mailom nakon sekcije. 

Pogledajte više informacija o događaju i radionici te gdje se prijaviti na linku.

Komentari 0

Komentiraj, znaš da želiš!

Za komentiranje je potrebno prijaviti se. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.