Zimske bebe/mame 2017/2018

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
  • Aymee
    17. Rujan 2018. 21:42

Dijana221

Cure, sto raditi kod temperature, kako je snizavati? 😔

Dijana, tko ima temp? Meni moja pedi za maloga ne da cepice ni u ludilu nego sirup paracetamola. 

Aymee

-Tea-
    17. Rujan 2018. 22:16

Aymee

Hey cure, od jucer nikako da se osvrnem..
    Ma ne znam sto bi rekla vama svima zaposlenim nemajkama koje karijeru ganjate da biste prezivjele, 🤣🤣🤣 (mislim da ce one upucene u ovu grupu shvatiti)…. a kakve smo tek mi koje djecu subotom ostavljamo kod bake, 🤣🤣🤣 da bi ganjale muza po krevetu, 🤣🤣🤣🤣

Aymee,nemajko draga,oa zar samo subotom? 
    Ne samo nemajka, nego i nesupruga!!!! kako te nije sram?? 

url=https://lilypie.com]

• Aymee
    17. Rujan 2018. 22:25

-Tea-

Aymee

Hey cure, od jucer nikako da se osvrnem..
    Ma ne znam sto bi rekla vama svima zaposlenim nemajkama koje karijeru ganjate da biste prezivjele, 🤣🤣🤣 (mislim da ce one upucene u ovu grupu shvatiti)…. a kakve smo tek mi koje djecu subotom ostavljamo kod bake, 🤣🤣🤣 da bi ganjale muza po krevetu, 🤣🤣🤣🤣

Aymee,nemajko draga,oa zar samo subotom?
    Ne samo nemajka, nego i nesupruga!!!! kako te nije sram??

Oprosti nemajko, ali vikendom ga stignem ganjati po krevetu a ostale dane nemam vremena tj ne stignem doci do kreveta, 😂 pa me drugi dan bole ledja, 😋

Aymee

dea32
    17. Rujan 2018. 22:27

Frau, taman kupila novi wok i preselim u stan sa indukcijskom plocom  pa sam ga morala proslijediti mami.
    Aymee ovo sa blitvom mi super zvuci, nesto slicno sam napravila sa spinatom i sirom na prhkom tijestu pa su moji zafrknuli nosom oboje.. 

dea32
    17. Rujan 2018. 22:29

Tea i Aymee 

Mela
    18. Rujan 2018. 04:00

Nas su čepici spasili :-) prvo smo koristili sirup, ali u par navrata nije mogla nikako spasti temperatura. Kad je prešla 38,5 dala sam joj Lupocet Čepić.
    Aymee, Hahhahahah. Bas si me nasmijala 

dea32
    18. Rujan 2018. 09:39

Mela

Nas su čepici spasili :-) prvo smo koristili sirup, ali u par navrata nije mogla nikako spasti temperatura. Kad je prešla 38,5 dala sam joj Lupocet Čepić.

Vidi se cija beba ne spava..
    Aymee zasto sirup umjesto cepica? Sirup je odvratan, ni ja ga nebi pila..

• Frau_Mund6
    18. Rujan 2018. 10:21

Dea, danas cu prepec kremenatle uz to rizibizi i salata. Nemam vremena za drugo..  idem frizeru da me dovede u red i opere kosu...  nista ne stignem 😁 
    Meni isto nije jasno zasto je sirup bolji? Oboje he na bazi paracetamola... 

url=https://lilypie.com]

• Aymee
    18. Rujan 2018. 10:22

dea32

Mela

Vidi se cija beba ne spava..
    Aymee zasto sirup umjesto cepica? Sirup je odvratan, ni ja ga nebi pila..

Navodno zbog ostecenja sluznice. Hvala Bogu, zasada nam nije trebalo ali kad mi je frendica bila s malim kad je kurio 40, nije joj dala recept nego je morala doci k njoj da mu ona da cepic. I jos je dijete istresirala, nasred ambulante ga polijevala hladnom vodom da je ona kasnije muku mucila s kupanjem..  Ma strasna je.. 

Aymee

• Dijana221
    18. Rujan 2018. 11:04

Dea, hvala. Temperaturu sam mu mjerila u 9h i bila je 38.5, dala mu paracetamol sirup jer smo to dobili ranije od doktorice, raskomotila ga, evo sad spava. Vodimo ga doktorici kad se probudi.. Imao je i proljev nocas i cijelo vrijeme je nervozan, ne zeli ni puzati, ni igrati se, cak ni vozati po vani sto inace obozava... 

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.