Zimske bebe/mame 2017/2018

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
  • Aymee
    01. Kolovoz 2018. 10:17

Aymee

Orangina, bit ce da su zubici ako osjecas da je ostro. Je li mu negdje mozda puklo meso? Zelim vam bezbolno izbijanje, izuzev sinocnje epizode. Mi smo, unatoc groznom pelenskom osipu koji njemu zapravo nije smetao, odlicno prosli s prva dva.
    Frau, znam gdje si tako da me nista ne cudi. Meni je teta u ducanu u jednom po velicini i mentalitetu slicnom mjestu, na moje cudjenje sto u 11h nema kruha odgovorila da nisam dosla u Sheraton pa da mogu uvik sve dobit, 😂

Al bila je simpaticna pa je za nas spavalice nakon toga ostavljala kruh sa strane.. imaju ta mjestasca svojih drazi (iako nema pelena ni krema)....

Aymee

Orangina
    01. Kolovoz 2018. 11:34

@Tea ajoj sta mu je bilo da se budio, vrucina? Tvoj vec moze staviti nogu u usta, pazi da ih ne pojede haha! 

@Dea ok vidim da su slicni sto se tice stajanja, a dali place ako ne moze preko? Moj bas zeli preko ograde i dize nogice tako, onda se ljuti.

Ajoj zeli na sekinu kuhinju, nesto bi skuhao 😂 Opasni su sad kad krenu preskakati i penjat se na stvari.

@Frau a znam da sunce przi i kad ga ne vidis. I hlad i oblaci ne pomazu. Kako joj je danas liceko? Neznam gdje si ali ima li Konzum? Mozda da pogledas na Google, i najmanji Konzum uvijek ima pelene a mozda i kakvu kremu. 

@Aymee malo mu je puklo dole a tu i osjecam ostro pod prstima. Blago se vama kad niste imali nekih vecih problema kod zubica. 

Lol Sheraton! Nisam znala da je kruh luksuz! 😔
    Tako sam ja u jednoj pekari rekla zasto su uopce otvoreni cijeli dan ako nakon rucka imaju mozda koji kolac i slanac.
    A ona meni "Kruh se kupuje ujutro za rucak!"

Orangina
    01. Kolovoz 2018. 11:45

Obavili pregled sa 6 mj.ima 70 cm i 8050g. Raste oko 1-2cm na mjesec i samo 350 ili 400g. Rekla nek se ne zabrinjavam, aktivan je jako pa trosi kalorije. 

Poceti davati tvrdo kuhani zumanjak, ribu, gluten i svjezi sir. Vec mu dajem jogurt, meso i koju zlicicu masl.ulja u povrce s mesom.

Sto se tice njegovog stajanja: malo je uranio ali misici su mu spremni na to. 
    Pobrinuti se da je siguran, maknuti sve sto moze baciti na sebe, promijeniti krevetic! 😳
    Da, jer ovdje madrac nije dovoljno nisko tj.ograde nisu dovoljno visoke pa moze se baciti preko njih.

Razvija se normalno, kukovi i sve ostalo u redu, a zubici mu sad mogu izbijati tjednima. Jupiii 😂

dea32
    01. Kolovoz 2018. 11:57

Orangina, moj se ne ljuti sto ne moze preko. Kad je u vrticu onda zna plakati, pa ga malo uzmem van i za par minuta opet vratim. Za sad nije ni pokusavao izlazit van, onako da se popnejer je vidio seku da stoji pored njega i da se nije penjala, pa vjerujem da mu nije ni palo na pamet.. Kako rastu tako manje i dobivaju a puno trose sto su aktivniji, tako da je ovo super. 
    Ja malom vec dajem jogurt i kiselo vrhnje. Sir jos nisam uvela. Jaje cu krenut vjerojatno preko palacinki ili muffina prilagodenih njemu pa ako nece bit reakcije onda cu mu dat kajganu

dea32
    01. Kolovoz 2018. 12:04

Orangina, a ne mozes spustiti podnicu na kreveticu za jedan stupanj nize? Nas ide u 3 visine

-Tea-
    01. Kolovoz 2018. 12:14

Orangina

@Tea ajoj sta mu je bilo da se budio, vrucina? Tvoj vec moze staviti nogu u usta, pazi da ih ne pojede haha!

A nemam pojma... Luduje tako po noci svako toliko.. U kuci nam nije vruce jer odrzavamo temperaturu s klimom..  Zubi novih nema na vidiku jer vec sad ih ima 16 komada i fali mu samo 4... A nismo imali vecih problema sad zbog zuba.. (samo jednu noc kad su mu izlazile sve 4 "cetvorke" odjednom)... Nije jeo kasno, nije gledao TV... Nije bio kod babe...Nemam pojma sta je bilo..

url=https://lilypie.com]

Mela
    01. Kolovoz 2018. 13:48

Orangina, pametovala je meni nasamo, a danas se rasplakala pred M sto smo se mi promjenili. Oni kao da nisu dobili unuku, a hoce ljubav i pažnju od nas. Plus sve bi da zna i da svoj komentar i ona bi tako i ona bi ovako. 
    Cure i mi smo imali ludu noc. Zaspi, pa trzanje pa plac, pa masiranje desnih, bas je boli. Točno kada joj masiram osjeti olakšanje. 
    Orangina, bravo za kilažu i napredak. Veliki dečko 

• Frau_Mund6
    01. Kolovoz 2018. 13:54

Ajoj problema... sta nqs sve ceka... mi za sada spavamo!!! Nadam se da ce tako i biti 😉 cica je spas nocu, pocne kenjkat negdje dok je jos mrak i ona je sa mnom u krevetu do jutra! 
    Konzum ima, ali smo u selu gdje se sve razgrabi pa mi se neda hodat od jednog do drugog ducana da mozda uhvatim zadnji paket. Sjednem u auto i kupim u velikom ducanu gdje ima sigurno... 
    Mustela stize sutra 😉 sta je sigurno, sigurno je!!! Ovo je prejako za igranje. Nadam se dacemo moci do placa rano ujutro... 
    Navecer izlazim oko 7.30 a i tada jos ima sunca. Sad sam u panici oko toga.
    Cure to sa bakama je stvarno tesko..  pripremam se za razgovor sa svojom mamom a sveki je trenutno u strahu nazvati... 

• Frau_Mund6
    01. Kolovoz 2018. 13:56

Orangina, super za malenog 😉 bolje da ne dobiva previse..  moju kad frendice prime u cudu su od tezine 😂😂😂😂 a sve redom imaju djecu 😁 sve se nadam da ce pocet trosit kalorije 🤣🤣🤣🤣

-Tea-
    01. Kolovoz 2018. 14:33

Frau,odmah sambsentebe sjetila.nakon danasnjeg tel.razgovora.. Zvala me frendica i ispricala kako su njoj pobjegla kolica... Na setnici uz more, pas joj je zapleo uzicu oko noge i odvezala joj se i tenisica. Stala je sa de otpetlja i zaveze vezicu, a kolica preko setnice drito na stijene sa visine cca 2 metra!!! Mala (bebica 4 i pol mjeseca) je bila vezana u kolicima i sve je u redu. Ona je od straha isla na hitnu s malom al nije bilo potrebe. Nema ni ogrebotine jer je bila vezana.. A setnica izgleda potpuno ravna... Isto ima Jane kolica...

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.