Frau, meni je pak draže pakiranje, nego raspremanje kad se dodje doma.
Tea, i ja i M smo dosta visoki, očigledno je to pokupila od nas. Curka da bude košarkaš
Nama je danas puna 5-ticaaaaaaaa
Dea sretan rockas maloj Racici i Mela vama 5mjesecnica 😍
Mi u utorak idemo na more i vec se uzasavam ponedjeljka i pakiranja
Malac mi je poceo odbijati dohranu, bas ga lijepo krenulo i zadnjih par dana odbija, stisne ustasca u jednu crtu, i okrece glavu, nece pa nece
Mi planirali danas poslije rucka do mora djir ali se dragi nesto ne osjeca bas dobro i opet ga zajebavaju kicma i ruka pa smo ostali kuci. Upravo smo na terasi, mi pijemo kavu, malac je u kolicima i pjeva nam, a stariji se bucka u bazenu... Sad ce bit frka kad ga budem vadila van iz bazena... Nece dijete van iz vode!!!
url=https://lilypie.com]
Cure, mi upravo stigli! Bili smo u 17.30 na naplatnim kucicama, sad smo vec na moru... krenuli smo na more i otkrili da nemamo prednja svjeta... pa smo odlucii na autoput da se pozurimo. I nikog na cesti, subota usred sezone...
Aymee, mi stigli! Kad kafenisemo? Javi dan...meni je svejedno, samo nek tekma prode 😁
Hvala cure na cestitkama. Mala je premorena, cijeli dan se izmjenjuju gosti. Sad je na kupanju sa tatom i onda na spavanac.
Za malog kaze pedica da nema drugog nego opet kortici i kremice, eventualno vlazni povoji iako ne znam kak cemo to izvest..
Dea, pa to je strasno.. pa nedavno ste bili na korticima a ako se dobro sjecam u vlazne povoje ide fizioloska. Ako da, to ce ga peci ko sam vrag. U pm. E, glupo da ja tebi pametujem i dijelim savjete, hajde mu ako imas, probaj cistim vazelinom. Ne znam sto bi ti rekla.
Frau, ponedjeljak popodne ako ne bude kise, hm?
Aymee
Dea, pa to je strasno.. pa nedavno ste bili na korticima a ako se dobro sjecam u vlazne povoje ide fizioloska. Ako da, to ce ga peci ko sam vrag. U pm. E, glupo da ja tebi pametujem i dijelim savjete, hajde mu ako imas, probaj cistim vazelinom. Ne znam sto bi ti rekla.
Frau, ponedjeljak popodne ako ne bude kise, hm?
Da ide fizioloska ali na prethodno namazanu kozu hidratantnom kremom. Ali ja to ne mogu napravit jer on to taj cas sve iscupa i skine.. Jedva ga namazem ionako. Mazala sam i cistim vazelinom iz apoteke, ali nikakve koristi..
Sad je na fenistilu 3x dnevno da ga ne svrbi plus kortici i ovak kreme.
On je doslovno preko noci postao crven od brade do cela, uzasno kako izgleda. Pedica kaze da deemstolog mora pisat za testiranje na alergiju. Izgleda da cu morat ic privatno na svoju ruku jer nam je kontrola tek u 9 mj..
@Mela super je bebica napredovala i sretnih vam 5 mjeseci!
@Dea ajoj misek mali se muci 😞 Vjerujem da puno toga znas i puno ste vec isprobali, puno srece i snage i da sto prije prode! Morat ces onda privatno testirati, ajoj, ne moze nikako prije?
Sretan rodendan tvojoj djevojcici!
@Vicky mozda ga hranis kad nije gladan ili je previse gladan pa ocekuje mlijeko? Svi smo razliciti, kod nas najbolje pali dati kasicu sat, sat i pol vremena nakon cicanja.
Sortiraj odgovore
Najstariji