Zimske bebe/mame 2017/2018

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
  • Frau_Mund6
    14. Srpanj 2018. 21:58

Aymee, moze! Cujemo se jos porukama tu da utvrdimo!! 😉 
    Dea, mi smo bili kod dr Pavicica, on je kod nove trznice na kvatricu. Radio je sa djecom.. prvi pregled ti je 400 kn. Znas da je nama pomogao nakon svih mogucih kombinacija krema... mozes se pozvat na nas, mi smo kasnije placali 50%. Reci mu da je beba u pitanju pa ce te vjerojatno ranije ugurati. On nije za kortice ako se mogu izbjeci. Mislim da ti je bitno da odes to pregledati... malac se bas muci. 

url=https://lilypie.com]

• Mirjanos
    14. Srpanj 2018. 22:40

Dea, moja frendica je bila na testiranju kada joj je mali imao takvih problema s kozom. Ispostavilo se da je alegican na svasta cak i gluten. Ona je doslovno jela meso i povrce i tek onda je bilo ok. Izbacila je gluten, mlijecne proizvode i orasaste plodove. Ppkusaj i ti tako dok ne odete na testiranje...

dea32
    15. Srpanj 2018. 07:43

Mirjanos, bila sam 2 mj bez mlijeka, jaja i orasastih plodova, pazila i na tragove toga pa nije bilo nikakve razlike.. Jedino gluten nisam probala izbaciti. Sad sam gledala za Breyer, rade alergijska testiranja iz krvi, vade krv iz prsta i imaju paket alergena najcescih kod ekcema, pa cemo otici to jedan dan izvadit.. 

• Aymee
    15. Srpanj 2018. 12:16

dea32

Mirjanos, bila sam 2 mj bez mlijeka, jaja i orasastih plodova, pazila i na tragove toga pa nije bilo nikakve razlike.. Jedino gluten nisam probala izbaciti. Sad sam gledala za Breyer, rade alergijska testiranja iz krvi, vade krv iz prsta i imaju paket alergena najcescih kod ekcema, pa cemo otici to jedan dan izvadit..

Ako imas priliku to iz prstica napraviti, svakako odi. Ja bi mogla vidjeti imaju li u Ri stogod slicno. Nama nije lice lose u tolikoj mjeri ali me svejedno zivcira. 
    Opet nam je guza lose ali sad sam 99% sigurna da je zub u igri. Nema sto drugo biti. Kad je prvi izbio u roku par sati se guza "izlijecila". A nisam nikakve nove kremice uvodila.. 

Aymee

Orangina
    15. Srpanj 2018. 12:53

Danas finale, kako se spremate za ludnicu? 😃 Slavit ce se i da izgubimo jer je drugo mjesto veliki uspjeh! 
    Samo da bebice mogu spavat

-Tea-
    15. Srpanj 2018. 14:20

Orangina

Danas finale, kako se spremate za ludnicu? 😃 Slavit ce se i da izgubimo jer je drugo mjesto veliki uspjeh!
    Samo da bebice mogu spavat

Mi idemo na more u nadi da ce plaze bit puste!!! 
    Nepratimo nogomet uopce tako da cemi uzivati na moru! 

Mela
    15. Srpanj 2018. 14:34

Mi jedva čekamo tekmu  sve spremno!
    Curke jeste dobile prvu mengu? 

• Aymee
    15. Srpanj 2018. 15:16

Ja iz protesta ne pratim nogomet ove godine (sad kad su u finalu ih dizu u nebesa a da su slucajno ispali bili bi najgori na svijetu)..
    Mela, ja sam mengu dobila nakon 42 dana tako da nisam mjerodavna. Ako dojis, moguce da neces dobiti dok god dojis (bar tako mislim)... 

Aymee

dea32
    15. Srpanj 2018. 18:11

Mi gledamo i navijamo! Pratili smo skoro sve utakmice na prvenstvu. Muz nogomet, a ja igrace 
    Mela ja sam nakon prvog poroda dobila par dana prije curinog prvog rodendana, dojila ju skoro 2 god. Sad jos nemam, nema naznaka da ce doc a iskreno mi ni ne fali..

• Frau_Mund6
    15. Srpanj 2018. 19:56

Ah i to je gotovo!!! 2.mjesto! Svaka cast! Mene nogomet ne zanima ali sam uz dragog isto pogledala sve tekme i nabrijala se do finala 😁 sad mi je malo zao ali ponos je tu! Ipak je ovo navjerojatan rezultat za ovako malu zemlju 😉 
    Meni jos nije stigla vjestica 😁 i nadam se da nece tako skoro 😀 bas je dobar osjecaj pauzirat s time... 

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.