Zimske bebe/mame 2017/2018

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    dea32
    17. Lipanj 2018. 18:29

Aymee

dea32

Aymee, ujutro bude frisko, oko 18-19°C. Prije par dana je bilo nevrijeme i bas je rashladilo. Jos je i kisica padala nocas. Mi smo bili u kratkim rukavima a zenska je trazila jaknicu.
    Vicky, stvarno je haharica mala. Ima jak karakter jos od rodenja i jako je zahtjevno dijete. I kad si zacrta da ona nece nesto, nema togatko ce ju nagovorit na to. U jednu ruku je dobro da ima takav stav jer ce joj dobro doc u zivotu inece se dat zajebavat, ali s druge strane je nama sad koma, o pubertetu necu ni razmisljat

A kod nas od jutra oko 22.. sto se tice male sa stavom, tebi ce biti tesko u pubertetu ali gledaj s druge strane, njenom muzu cijeloga zivota, hahahahaha.. 🤣

A tek svekrvi 😂😂😂

• Aymee
    17. Lipanj 2018. 19:30

dea32

Aymee

dea32

Aymee, ujutro bude frisko, oko 18-19°C. Prije par dana je bilo nevrijeme i bas je rashladilo. Jos je i kisica padala nocas. Mi smo bili u kratkim rukavima a zenska je trazila jaknicu.
    Vicky, stvarno je haharica mala. Ima jak karakter jos od rodenja i jako je zahtjevno dijete. I kad si zacrta da ona nece nesto, nema togatko ce ju nagovorit na to. U jednu ruku je dobro da ima takav stav jer ce joj dobro doc u zivotu inece se dat zajebavat, ali s druge strane je nama sad koma, o pubertetu necu ni razmisljat

A kod nas od jutra oko 22.. sto se tice male sa stavom, tebi ce biti tesko u pubertetu ali gledaj s druge strane, njenom muzu cijeloga zivota, hahahahaha.. 🤣

A tek svekrvi 😂😂😂

Hihihihi, 🤣🤣🤣🤣 al ne smijemo biti zloceste, i mi cemo biti svek(i)ve jednom.. 😁😛

Aymee

Mela
    17. Lipanj 2018. 19:40

Bravo Mate za prevrtanje. 
    Mirjanos, vama je definitivno sudjeno druženje. 
    Dea, curka je med medeni. I ja sam imala ovako kovrdze kad sam bila mala. Moja curka je i dalje ćelava 
    Jel neka od vas planirala putovanje avionom sa bebicom? neka iskustva od frendica? 
    Dugo nam nema Teddy, Orangina? 

• Frau_Mund6
    17. Lipanj 2018. 20:14

Mela, moje frendice su putovale avionima i koliko sam shvatila vrlo pozituvna iskustva 😉 
    Stvarno, gdje nam je Teddy? Bit ce da joj je lijepo na moru pa nas je zaboravila. Orangina se javi s vremena na vrijeme 😉 sad ce ona!
    Cure, moja spava 12 sati u komadu nocu i danju odvali prije podne ponekad i 2 sata. Ali navecer je jako nervozna pred spavanje... danju kad mi zaspi na cici, prebacim ju u krevet ali se vrlo brzo probudi. Cca 10 min i ona je budna. Ujutro najcesce u kolicima zaspi pa ju tako i ostavim.. 
    Kako vasi spavaju? Mislim da bi trebala jos bar jednom popodne u krevet... 

url=https://lilypie.com]

dea32
    17. Lipanj 2018. 20:51

Aymee, svjesna sam da cu bit svekrva jednog dana, ali znam da cu dat sve od sebe da budem donekle (ako bas ne skroz ) dobra i da cu do tad naucit ugrist se za jezik prije nego izvalim nesto.. 
    Mela, moja je cura za 1. rodendan imala repic od 10tak vlasi, al dovoljno da se repic vidio 
    Za avion sam vula samo pozitivna iskustva, a kod uzleta i spustanja je pozeljno bebi dat da sisa da joj se izjednace tlakovi u uhu..
    Frau, moj mali se budi ujutro oko 7h, prvo spavanje je oko 8.30h i spava otprilike 45 min. Drugo spavanje oko 11h i zna odvaliti po 1,5-2h (ako je duze spavanje onda najcesce na pola trazi cicati pa nastavi dalje). Pa oko 15h zaspi i spava oko 30-45 min, pa oko 18h al to je 20tak min jer ga seka najcesce probudi. Za noc zaspi izmedu 20-20.45.. Tokom noci se budi 2-3 puta, kako kad. Sad izbijaju jedinice pa zna koji put vise se budit. Proslu noc je lijepo odspavao, al sredinom tjedna je bio koma po noci..

• Mirjanos
    17. Lipanj 2018. 21:59

Joj Dea kako je slatka slika...vas dvije skupa na plac😍 preslatko.

Tako ce i moja Vidica samnom kada poraste 💕

Orangina
    18. Lipanj 2018. 09:39

Dobro jutro! Kako ste, kakvo je vrijeme? Ovdje je bilo prohladno s vjetricem kroz tjedan (dugi rukavi), jucer malo zatoplilo. 
    Cijeli tjedan ludnica, spremanje feste, kuhanje, kolaci, ciscenje....imala sam brdo vesa! Pa je pocelo i Svjetsko u nogometu, i to se prati hehe!

Citala sam vas svako toliko ali nikako komentirati 😔 

Danas za rucak pljeskavice ove malo zdravije 😀 krumpir iz pecnice i salata, vecera gusta juha od povrca. Jucer sam pekla pizzu, onion rings, lisnate puzice...sve sto se moze rukom jesti da idemo u park na piknik pa nista od toga.

Mali je jucer jeo kasicu od bundeve, danas ce avokado.

Muz je rekao: dosta zahebavanja s tim spavanjem, pusti ga da place kad nista ne treba. 
    Ja nisam nikako bila za to, nemam srca, trcim kad place, nosam ga ali ovo je bilo previse. On bi bio budan do ponoci a mi slomljeni. 
    Prvu noc je plakao oko sat vremena. Drugu noc 45min, pa 30 i sinoc nakon 15min se smirio i zaspao.
    Znam da je okrutno ali bilo je nemoguce s njegovim ne spavanjem, borba i koprcanje, nemir na cici, na rukama, pjesma, white noise ili tisina, nista nije palilo!!

Kupka, masaza, pidama, cicanje i kad je vec klonuo spustim ga u krevetic, pusa i laku noc, zatvorim vrata i odem u dnevni.

Orangina
    18. Lipanj 2018. 09:45

Aymee

I da se kratko vratim na sveki.. ona je kriva sto dragi ne jede sve. Kad je bio mali, skuha rucak a on kaze da to nece jesti. Ona na to kaze da ce mu mama ispeci sniclu.. i tako u krug..

Bivsi i njegova mama su bili takvi tako da suosjecam. Par jela je jeo, moze zivjeti na kruhu i siru, slatko i cokolade za dobro jutro, ne voli meso, povrce, voce, ne pije vodu, samo sok i to i po noci. Bilo me strah za njegovo zdravlje. 
    Kad je bio mali davala mu je samo sto je znala da ce pojesti. Pire krumpir samo iz vrecice, nikad pravi.
    Kako ne kuze da tako samo skode svojoj djeci!

-Tea-
    18. Lipanj 2018. 09:46

Orangina

Muz je rekao: dosta zahebavanja s tim spavanjem, pusti ga da place kad nista ne treba.
    Ja nisam nikako bila za to, nemam srca, trcim kad place, nosam ga ali ovo je bilo previse. On bi bio budan do ponoci a mi slomljeni.
    Prvu noc je plakao oko sat vremena. Drugu noc 45min, pa 30 i sinoc nakon 15min se smirio i zaspao.
    Znam da je okrutno ali bilo je nemoguce s njegovim ne spavanjem, borba i koprcanje, nemir na cici, na rukama, pjesma, white noise ili tisina, nista nije palilo!!

Kupka, masaza, pidama, cicanje i kad je vec klonuo spustim ga u krevetic, pusa i laku noc, zatvorim vrata i odem u dnevni.

Po meni nije okrutno jer dugorocno radis bolje i njemu i sebi... Tesko je trpit tih prvih par dana kad place, ali stisnes zube nekako i to prodje. Ja sam se tako borila sa starijim za popodnevno spavanje... Stavim ga u vrtic a on u vrisku... Svaki dan se duljina vriskanja skracivala... I sad cim mu skinem hlacice i carape odmah pokaze rukicom prema vrticu di spava popodne, legnem ga, on malo prica sam sa sobom i zaspe.. Ali prve dane je bilo ocajno...
    Tako da ja te potpuno razumijem!

url=https://lilypie.com]

Orangina
    18. Lipanj 2018. 10:08

@Ina odlicno za 6mj.to je dobra duzina i tezina bome! 😉 i bravo za tatu i posao!

@Mela smije se naglas mozda od prije mjesec dana, najcesce kad se glupiram i na neke zvukove reagira

@Dea a vidi ga kako je otpuzao na parket hehe! Frajer! Znaci nema mi smisla traziti puzzle. Mene muci sto imamo plocice svuda. Sad je na malom tepihu, preko toga prekrivac pa baby gym, ali se otkotrlja na plocice pa ga vracam.
    Cura ima bas lijepu kosu! 

@Mirjanos slatkica! Dali se ta podloga moze prati? I svijet je bas mali, istina! 

@Frau sretna godisnjica! Za knjigu uspomena: velika fotoknjiga ili album s velikim papirnatim stranicama u koji mozes lijepiti slike i pisati opis sa strane.

@Tea cestitam za okretanje! Sad je jako opasan 😃

@Vicky ni moj ne voli dudu! Sad ima novu foru, sisa gornju usnicu, presmijesno!

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.