Trudne mame cestitam vam 🤗🎉🎉 par dana nisam citala, pa sam u zaostatku 🤣 jel netko krenuo u jaslice i kakvi su dojmovi? Mi krecemo u ponedjeljak pa me malo trta 😑 Bolesnima brz oporavak, nesto bas hara 😪
I moj krece u pon i bas me zanima kak ce se prilagoditi, nadam se najboljem 😅
Uspjesno se danas i cijepio, zdrav je docekao ovaj nezahvalni ermin, tako da sam bas zadovoljna 😁
Zvonkice, kako podnosis trudnocu? Oces li raditi do kraja? Pretpistavljam da ni stariji mali ne kuzi bas puno, nadam se da uspijevas uz njih dvoje 😊
Kaj se posla tice kolko ce ici...dr mi je odmah htjela otvoriti bolovanje jer je kao treca trudnoca..u prve dvije nisam dobila takvu ponudu 🤣 ali rekla sam da bih isla raditi, jednostavno mi je trebalo da se malo maknem i promjenim rutinu...izmedu prva dva porodiljna sam stvarno kratko radila, fizicki sam na posao isla svega par tjedana (s go se taman skupilo za punu naknadu 😁) tako da sam doma vec takoreci 3 godine i stvarno mi treba promjena..
Za trudnocu se nemrem pozaliti, i ovaj put sam izbjegla povracanje i to mi je cist dovoljno hehe, jedino sto me umor opet uhavtio u tom prvom tromjesecju i sam bi spavala i odmarala a nema sanse ni priblizno, al sve je bolje..a ostalo je sve uredno tak da mi je bolje da sutim 😁 stariji kao kuzi ali ne kuzi, kad mu velim da ga ne mogu uzeti zbog bebe stvarno ne trazi vise i to me bas ugodno iznenadio, ali mislim da kad mi trbuh naraste da ce mu biti sve nekak opipljivije...a s manjim se isto nekak izgura jer on je vec poceo hodati kad sam saznala da sam trudna i nemoram ga nosati za uspavljivanje (kao sto sam starijeg morala dok sam bila s manjim trudna, uzas) pa vec te dvije stvari jako puno znace...🙂
Da, bas zvuci nekako idilicno 🙂
Bome, svaka cast, troje djece jedno za drugime u jako kratkim razmacima, i super podnosis trudnocu! Bravo!🙂
Ajde mame malo ideja za dorucak, mislim da ako sutra dam maloj opet zobene da bu mi ih pljunula u facu 🙄
Nema nekog voca bas pa uglavnom jedemo ili zobene s jabukom, il s prosom, il neki namaz... vidin da je i njoj vec dosadilo, pojede ali cisto da malo osvjezimo menu ☺
Ma cure znate i same kak je s klincima, jos pogotovo trudnocu podnosit pokraj tak malenih, daleko je od idilicnog, al ne zelim kukat jel generalno je sve ok, oni su mi zdravi, ja sam ok, kad citam kak neke zene krvare, pa stroga mirovanja, pa povracanja u nedogled i sl. mislim si kak je ovo moje skroz ok 😁
Za dorucak ti nemrem pomoci, moj se naviknuo na griz i jede ga svako jutro i fakat mu pase i ne zeli mijenjati...mlijecno je pa je i meni ok, ne forsam, kruh bi jeo da mu ponudim al to kombiniramo za veceru a ne treba mu ni kruha bas previse...🤷
Waffli za dorucak, palacinke
To mi ako ne papamo kasicu jedemo, dajem munih bez namaza jer ne znam koji namaz osin mlijecnog bi mu dala 🤦♀️
Po meni mozes probat i sa zdenka sirom (tj topljeni sir), maslac, pekmez (to bi me razapele sad one na fejs grupi, al ne vidim nista lose u tome), ja sam davala domacu pastetu... Neki dan radila pizzu na kruhu, ono umak od paradajza sa origanom, sir, sunka, zapekla par minuta u pecnici i to je htio isto papati...tak da po meni oni sad mogu i te sireve u snitama, sunke....u vrticu dobe i namaz od jaja, to nikak da pogledam neki receptic na internetu..
Ja svom cesto dam i samo pecivo uz jogurt...to za vrticu isto bude za uzinu...mali nije ljubitelj ali svjezi sir s vrhnjem po meni je super sad za njih i moze se namazati na kruh, stariji to tamani sa zlicom bez kruha..
Ja sam jos uvike na kombinaciji voce plus zitarice plus jogurt ponekad.
Kruske su sad fine i one su joj super u kombinaciji s palentom.
Onda jabuke/banae/suhe marelice u kombinaciji sa svim zivim zitaricama (proso/kvinoja/palenta/pirov griz). Ja sam jos na tome. Naravno, nekad i kupovne kasice😅
Nekad stavim jogurt u to, nekad ne.
Sortiraj odgovore
Najstariji