I meni je bila, ali nakraju je lijepo bilo
Evo nista od cjepljenje, mali od sinoc temperatura 39, nos balavi, nisam uopce spavala cijelu noc jer je on samo na meni spavao ili smo se nosali
A ja taman mislila mozda napokon pocne na bolje spavanje i evo nas na ovo 🤯
I moja se nije cijepila u petak a evo nas sad u ambulanti cekamo red, temperatura visoka, sva je nikakva, prosla noc mi je bila najgora, ma uzas, sad cekam da vidimo sta ce reci, ujutro smo krv vadili privatno
Ista stvar, moj uopce nije spavao cijelu noc ga ili nosila ili spavao na meni, nadam se da ce nocas biti barem malo bolje, neki virus je u djiru
Izdrzite mame, virus definitivno, nas je sve oborilo, 15 dana smo svi bolesni bili, proci ce. On se i dalje svaku noc budi placuci, moramo nosat i ljuljkat, nista mu nije zdrav, na granici smo da poludimo. 😪
Mi smo isto pod temperaturom. Bome hara nesto na grupi.
Drzite se svi💪🏻
Meni su muz i mali imali crijevnu virozu, koma su bili. Trajalo je kratko ali ih je iscrpilo..malu i mene je zaibislo, bar se nadam.
Evo vec dve noci spava bez budenja i toplo se nadam da ce tako nastaviti..
Vama bolesnima zelim brz oporavak!
Trudne mame cestitam vam 🤗🎉🎉 par dana nisam citala, pa sam u zaostatku 🤣 jel netko krenuo u jaslice i kakvi su dojmovi? Mi krecemo u ponedjeljak pa me malo trta 😑 Bolesnima brz oporavak, nesto bas hara 😪
Trudne mame cestitam vam 🤗🎉🎉 par dana nisam citala, pa sam u zaostatku 🤣 jel netko krenuo u jaslice i kakvi su dojmovi? Mi krecemo u ponedjeljak pa me malo trta 😑 Bolesnima brz oporavak, nesto bas hara 😪
Mi ne krecemo ali ocekujem javljanje dojmova! 🤗
Bome hara, uzas, od jucer popodne je bez temperature, jucer imala 2puta proljev i danas 2puta,danas je puno veselija i manje place, jedino sto jos uvijek ne zeli nista jest, samo cica vec 3dana,totalno sam iscrpljena i neispavana, nadam se da ce sutra biti skroz dobro i da ce pocet jest.
Brz oporavak bolesnima i sto brze privikavanje na jaslice onima koji krecu. Mame drzite se😘
I moj krece u pon i bas me zanima kak ce se prilagoditi, nadam se najboljem 😅
Uspjesno se danas i cijepio, zdrav je docekao ovaj nezahvalni ermin, tako da sam bas zadovoljna 😁
Sortiraj odgovore
Najstariji