Zimske bebe i mame 2018/2019

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
  • Petra05
    27. Siječanj 2020. 11:08

I meni je bila, ali nakraju je lijepo bilo
    Evo nista od cjepljenje, mali od sinoc temperatura 39, nos balavi, nisam uopce spavala cijelu noc jer je on samo na meni spavao ili smo se nosali
    A ja taman mislila mozda napokon pocne na bolje spavanje i evo nas na ovo 🤯

Mama5
    27. Siječanj 2020. 14:57

I moja se nije cijepila u petak a evo nas sad u ambulanti cekamo red, temperatura visoka, sva je nikakva, prosla noc mi je bila najgora, ma uzas, sad cekam da vidimo sta ce reci, ujutro smo krv vadili privatno

• Petra05
    27. Siječanj 2020. 16:23

Ista stvar, moj uopce nije spavao cijelu noc ga ili nosila ili spavao na meni, nadam se da ce nocas biti barem malo bolje, neki virus je u djiru

_svjesna
    27. Siječanj 2020. 22:21

Izdrzite mame, virus definitivno, nas je sve oborilo, 15 dana smo svi bolesni bili, proci ce. On se i dalje svaku noc budi placuci, moramo nosat i ljuljkat, nista mu nije zdrav, na granici smo da poludimo. 😪

busybee
    28. Siječanj 2020. 07:40

Mi smo isto pod temperaturom. Bome hara nesto na grupi.
    Drzite se svi💪🏻

cvijetic12
    28. Siječanj 2020. 09:35

Meni su muz i mali imali crijevnu virozu, koma su bili. Trajalo je kratko ali ih je iscrpilo..malu i mene je zaibislo, bar se nadam.
    Evo vec dve noci spava bez budenja i toplo se nadam da ce tako nastaviti..
    Vama bolesnima zelim brz oporavak!

ancikaM
    28. Siječanj 2020. 13:33

Trudne mame cestitam vam 🤗🎉🎉 par dana nisam citala, pa sam u zaostatku 🤣 jel netko krenuo u jaslice i kakvi su dojmovi? Mi krecemo u ponedjeljak pa me malo trta 😑 Bolesnima brz oporavak, nesto bas hara 😪

cvijetic12
    28. Siječanj 2020. 14:31

ancikaM

Trudne mame cestitam vam 🤗🎉🎉 par dana nisam citala, pa sam u zaostatku 🤣 jel netko krenuo u jaslice i kakvi su dojmovi? Mi krecemo u ponedjeljak pa me malo trta 😑 Bolesnima brz oporavak, nesto bas hara 😪

Mi ne krecemo ali ocekujem javljanje dojmova! 🤗

Mama5
    28. Siječanj 2020. 17:40

Bome hara, uzas, od jucer popodne je bez temperature, jucer imala 2puta proljev i danas 2puta,danas je puno veselija  i manje place, jedino sto jos uvijek ne zeli nista jest, samo cica vec 3dana,totalno sam iscrpljena i neispavana, nadam se da ce sutra biti skroz dobro i da ce pocet jest.
    Brz oporavak bolesnima i sto brze privikavanje na jaslice onima koji krecu. Mame drzite se😘

Zvonkica
    28. Siječanj 2020. 20:52

ancikaM

I moj krece u pon i bas me zanima kak ce se prilagoditi, nadam se najboljem 😅
    Uspjesno se danas i cijepio, zdrav je docekao ovaj nezahvalni ermin, tako da sam bas zadovoljna 😁

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.