Svjesna, možda zubići…i nama je slično bilo nekidan a čini mi se da je i cvijetić pisala isto…
Tako je, nama prosla noc uzas, plus to stipanje bradavica.
A ima grozan osip u peleni, mazala sam Sudocrem i djecju mast. Kupala sa La Roche ali mi se cini da postaje samo gore.
Tj. Izgleda bas zapaljeno i vjerujem da ju i pecka.
Ja povezujem sa zubicima jer nema stvarno sta drugo biti 🤔
Cure je li sad sigurno da primi vakcinu ako je prije par dana prehlada potpuno prosla? To je ona MRP sto ide sa godinu dana? Jeste vi vakcinisale time?
Mi smo se MMRom cijepili isto nakon prehlade,isto je tako prosao dan,dva da mu ne curi nosic i sve super proslo.Cak i bez temp. I sad smo ga prevenarom cijepili pod prehladom isto sve ok proslo. A pregleda ih pedijatar bitno da nema temp,poslusa i pogleda grlo ako je sve ok nema razloga da se ne cijepi.
Busybee, da za redom su, stariji sad ima 2 god i 8 mjeseci, mladi 14 mjeseci, meni je termin krajem 7og mj....tko prezivi, pricat ce 😅 ali moji se zadnje vrijeme sve vise medusobno zabavljaju, sve vise su orijentirani jedan na drugoga, i to mi je super jer ih mu ne moramo animirat...ima tu i dalje svega, i treba ih imat uvijek na oku jer su mali, ali bas se pocinju kuziti prednosti male razlike...
Cvjetic, ne zelim biti ko mama iz Malcoma, njih je 4 djece 😅😂
Beba i moji se nekad jako tesko smire kad su premoreni, a nekad zaspu odmah ko pokoseni, s njima nikad ne znas...
Svjesna moj se cjepi iduci tjedan, kako do sad nije isao u vrtic dr se nije zurila s cijepljenjem, a i taman se potrefilo da je s godinu dana primio prevenar, za njega je jos bio neobavezan jer je roden 2018....al ak ti je sada zdrav mislim da se moze normalno cijepiti...ja uvijek sve napomenem dr prije cijepljenja i ona ih obvezno sama pregleda i onda tek cijepi kad se uvjeri da su zdravi..
Evo cure nama danas rodendan ♥️, ja inace nisam emotivna bas, ali danas gledam sve slike od rodenja i ne mogu vjerovati da je moja mala beba danas i sluzbeno dijete, pripremamo zabavu i cijela sam u zurbi
Sto se tice cjepiva mi se cjepimo u 2mj protiv toga, a u ponedjeljak ga vodim jos jednu turu protiv gripe
Mene moja isto već dugo ali ne često drži za sisu ili vrti po njoj, tj jednu jede a drugu drže 😂 jednom sam se probudila usred noći a o
Na spava i drži jednu sisu 😂
Mene više muči što imam nekoliko povećih madeža oko grudi i ona ih mora dirati dok sisa inače poludi. Već mi ih je par puta raskrvarila… Ako joj nedam svađa do suza i neće jest 😱
Ja imam na vratu veci pa ga stalno dira i navlaci, stalno borba s tim, a ako ne dira njega onda me stupa po rukama, ramenu, licu... 🙄🙄
Evo cure nama danas rodendan ♥️, ja inace nisam emotivna bas, ali danas gledam sve slike od rodenja i ne mogu vjerovati da je moja mala beba danas i sluzbeno dijete, pripremamo zabavu i cijela sam u zurbi
Sto se tice cjepiva mi se cjepimo u 2mj protiv toga, a u ponedjeljak ga vodim jos jednu turu protiv gripe
Sretan rođendan 🎂😘
Sretno Petra 🎂🎂🎂
Javi kako ste proslavili, tvoje postove s gustim citam 🤗
Jel imaju vase curice kolica za lutke? Moja stalno nešto gura, i navlaci bebe po stanu, pa smo joj isli kupiti kolica. U Mulleru 259kn 😱😱😱😱 pa za tu lovu joj kupim polovna prava .. jel ima mozda u Pepcu?
Sretan rockas🎊🎉🥳
Sretan rođendan 🎉
Cvjetić ima u Pepcu za 50 kn, ja sam htjela kupiti mome ali plava jer je mm Reko da mu prestanem kupovat stvari za curice 😂,a meni se čini da bi njemu to bilo fora.
url=https://lilypie.com]
DANTE
Sortiraj odgovore
Najstariji