Zimske bebe i mame 2018/2019

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
  • Marti8
    24. Siječanj 2020. 13:40

I ja bi voljela jos barem jedno a mozda i dvoje😅🤷‍♀️ 
    Samo si nebi htjela trudnocu ko proslu i tu neizvjesnost do kraja dali ce sve biti u redu.
    Cvjetic mene moj stipa za bradavice zadnjih mj dana i to me bas zivcira a nikako ga odviknut od toga.. Cim ga primim vec trpa ruke unutra a tako i za uspavljivanje jednu sisa a drugu navlaci🤯🙄

cvijetic12
    24. Siječanj 2020. 14:29

Marti8

Samo si nebi htjela trudnocu ko proslu i tu neizvjesnost do kraja dali ce sve biti u redu.
    Cvjetic mene moj stipa za bradavice zadnjih mj dana i to me bas zivcira a nikako ga odviknut od toga.. Cim ga primim vec trpa ruke unutra a tako i za uspavljivanje jednu sisa a drugu navlaci🤯🙄

Uzas mi je to. Od frendice mali ima 3 god i kad je 'pod stresom' dolazi drzat cicu 🙄🤣

• Marti8
    24. Siječanj 2020. 14:46

cvijetic12

Marti8

Uzas mi je to. Od frendice mali ima 3 god i kad je 'pod stresom' dolazi drzat cicu 🙄🤣

Ajme🙉😅

busybee
    24. Siječanj 2020. 14:54

Mene moja zadnjih pola godine stipa za bradavice. Uzasno iritantno.
    Ja imam 30 ali nekako ne bi dugo cekala iako sam jos mlada (bar ja mislim da jesam😂).

Beba
    24. Siječanj 2020. 15:43

Žene da li vaše bebe kad im se spava, umjesto da se opuste i zaspu unervoze se i plaču?Moj je počeo s tim jučer,sinoć svo vrijeme dok sam ga spremala u krevet plakao je , nije htio ni bocu koliko je bio nervozan, mislim da je u ova 2 dana plakao više nego cijeli svoj mali život. Danas ga muž uspavao na rukama🤷,a mali ima 12 kg,a i ne želim ga na to navikavati. Inače je veseo i ne bi rekla da ga nešto boli,samo kad mu se spava onda je sou.

url=https://lilypie.com]
    DANTE

• Marti8
    24. Siječanj 2020. 15:57

Pa da😅 ja mislim da su oni svi takvi..Od nervoze placu.Mozda da ide mrvicu ranije spavati pa da nije pre zivcan? Moj se uvijek pred spavanje jako zaigra i to sam i onda samo na jednom pocne plakat😅 ili ako mu prode vrijeme za spavanje moze biti budan do sutra🤣 A ovo da se opuste i zaspu mi zvuci kao sf trenutno🤣🤣

Beba
    24. Siječanj 2020. 16:07

A dobro,jer sam se već bila zabrinula,do sad je bio tako " dobar" ,i puno je spavao,on još uvijek spava po danu 2-3 x i nikada nije plakao ,pa mi je sad ovo sok da je tako plačljiv. 

url=https://lilypie.com]
    DANTE

_svjesna
    24. Siječanj 2020. 19:38

Zvonkice cestitam 🦋
    Prohodao ovaj moj, svejedno mu se pustiti, pa trcimo za njim jer je nepredvidiv.
    Sinoc zaspao oko 10.30, cijeli dan nije spavao bio preumoran, oko pola sata iza ponoci budi se i vristi od placa, ja cicu nece, flasicu nece, ma nista ne pomaze, samo nunanje i nosanje. Tako opet spava kao klada cim ga spustimo dreka. Nekad je uspio da se smiri i spavao u komadu 5 sati kao nikad 🧘
    Evo cijeli dan se pitamo sta bi to moglo biti.

MareiKate
    24. Siječanj 2020. 21:27

Mene moja isto već dugo ali ne često drži za sisu ili vrti po njoj, tj jednu jede a drugu drže 😂 jednom sam se probudila usred noći a o 
    Na spava i drži jednu sisu 😂
    Mene više muči što imam nekoliko povećih madeža oko grudi i ona ih mora dirati dok sisa inače poludi. Već mi ih je par puta raskrvarila... Ako joj nedam svađa do suza i neće jest 😱

MareiKate
    24. Siječanj 2020. 21:28

Svjesna, možda zubići...i nama je slično bilo nekidan a čini mi se da je i cvijetić pisala isto...

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.