Zimske bebe i mame 2018/2019

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
  • Petra05
    23. Siječanj 2020. 15:41

Ja def ostajem na jednom dijetetu, mislim nadam se da ostajem 😂, ne vidim sebe nikako sa dvoje djece, zao mi je da on ostane jedinac, ali moram prvenstveno misliti da ja ne bi zeljela dvoje djece jer i snjime mi je pretesko, a i muz isto kaze da ne zeli vise djece, a vec sad svi a kad ce drugo, ne znam zasto netko mora imati 2,3,4 djece 

mmama2
    23. Siječanj 2020. 16:02

Petra05

Ja def ostajem na jednom dijetetu, mislim nadam se da ostajem 😂, ne vidim sebe nikako sa dvoje djece, zao mi je da on ostane jedinac, ali moram prvenstveno misliti da ja ne bi zeljela dvoje djece jer i snjime mi je pretesko, a i muz isto kaze da ne zeli vise djece, a vec sad svi a kad ce drugo, ne znam zasto netko mora imati 2,3,4 djece

A da cekas 3 i 4 bilo bi, a zar vam nije dosta. Ajde ljudima nikako ugodit, ne sekiraj se

url=https://lilypie.com]

Mama5
    23. Siječanj 2020. 16:38

mmama2

Petra05

A da cekas 3 i 4 bilo bi, a zar vam nije dosta. Ajde ljudima nikako ugodit, ne sekiraj se

Je je, meni su se na peto neki nebitni ljudi krizali nasred ceste, jel ipak oni mi hrane i čuvaju djecu i brinu za njih🤷‍♀️🙄🙄🙄
    Svak svoje zna, tu jednostavno nema rasprave, ali eto ljudi brinu o tuđim zivotima vise nego o svojim🤔🙄

Zvonkica
    23. Siječanj 2020. 20:27

Hvala cuke....tak je, svako nek se brine o sebi, a selo nek prica, tko zeli uvijek ce naci neku zamjerku...meni je jedino bilo stresno kako cu reci na poslu, napokon se vracam, ali ono, ne bas na dugo...al solidno je proslo...iako me sefica par puta pitala kaj fakat sam trudna da se uvjeri da ju ne zaj......😅😅😅😅

busybee
    23. Siječanj 2020. 20:40

Cestitam! A 3.ti je za redom ili? Znam da je glupo pitanje, nemaju kako djeca ic nego za redom, nije da izmedju imas zivotinje😂 ali mislim u malom razmaku.
    Ma ne stresiraj se za posao. Privatni zivot uvijek mora bit na prvom mjestu!

cvijetic12
    23. Siječanj 2020. 21:10

I nas pilaju s pitanjima kad ce trece, kao mladi smo pa mozemo. Mozemo ali ne zelimo 😅
    Zvonkice, jos malo pa ces znati i spol 🤩
    Ako bude decko, definitvno te zamisljam kao mamu iz Malcoma u sredini 😆😉

cvijetic12
    23. Siječanj 2020. 21:17

cvijetic12

I nas pilaju s pitanjima kad ce trece, kao mladi smo pa mozemo. Mozemo ali ne zelimo 😅
    Zvonkice, jos malo pa ces znati i spol 🤩
    Ako bude decko, definitvno te zamisljam kao mamu iz Malcoma u sredini 😆😉

Naravno, u pozitivnom smislu 🙂

MareiKate
    24. Siječanj 2020. 11:21

Zvonkice čestitam! 😊 joj koliko god mi je bila teška ta trudnoća,  sa sjetom razmišljam o njoj i zurim okolo u trudnice sa oduševljenjem!  ja vjerujem da ćemo mi unutar pola godine isto krenuti na drugo, ja bi odmah sad, samo morala bi se počet češće sexat za to, a nemam vremena 😂😂🤪
    Nama se prvo nije baš lako primilo, i imala sam jedan spontani prije tako da zapravo mislim da je meni bolje da ipak još malo pričekam, napravim neke nalaze i uvjerim se da je sve ok prije nego se opustim i pustim opet u to...
    Moja curke je zafrknuta i jedva izlazim na kraj s njom jednom, ne znam kako bi s dvoje ali jednostavno znam da želim više djece a mlada nisam (muž još manje) tako da nema čekanja 🙈

pepillu
    24. Siječanj 2020. 11:54

Ja zelim jos bar dvoje ali ja se smatram jos mladom (26) pa mislim da imam vrimena, svakako bi volila da bude veci razmak medu djecom, da se mogu posvetit svakom djetetu maximalno prve 3 god bar 

cvijetic12
    24. Siječanj 2020. 12:42

pepillu

Ja zelim jos bar dvoje ali ja se smatram jos mladom (26) pa mislim da imam vrimena, svakako bi volila da bude veci razmak medu djecom, da se mogu posvetit svakom djetetu maximalno prve 3 god bar

Nama je 5god razlike, i super je . Jer se mogu maloj posvetiti jer je prvo dijete vec veliko. Jedino sta me stariji zna nekad izluditi pa onda nemam volje za igru s malom, ali tako bi bilo da je razlike i 20god 😅
    Mi super spavali 3 noci ali zato je ova bila uzas. Od 2h se stalno budila, ja bi krenula pjevati Zeko i potocic, ali dok otojevam prvu recenicu zaspem, a ona se pribudi jer je tiho, i tako u krug .
    Cicu ne trazi ali se jednostavno budi i place, plus, ina neki uzasni osip, bojim se da je opet zub u pitanju 🙄
    I nacin na koji se smiri je taj da gurne ruku na moje cice i cupka ih 😅 jel to i vasi rade?? 

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.