Zimske bebe i mame 2018/2019

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    pepillu
    22. Siječanj 2020. 22:56

I bravo za prohodavanje 😊

Mama5
    22. Siječanj 2020. 23:23

Zvonkica

Mamice, ja krenula radit i odmah fali vremena, a jos se nije ni zahuktalo kako treba…
    Vidim zanimljivo je ovdje bilo zadnjih dana…ne znam tko je napisao da je apstinencija najbolja zastita ali mislim da cu se s time sloziti 😂 nikako da podijelim s vama da sam opet trudna, sad vec 13 tjedana, i mislim da cu morati razmisliti stvarno o nekoj dobroj kontracepciji nakon, jer evo nek se beba rodi ziva i zdrava, ali to je to od mene, a ostanem trudna ko od sale…kondom mi je nesiguran, pilule sam i ja prije koristila ali ne bih vise…mozda muzica podrezat malo 😂😂😂
    A kaj se spavanja tice i moji su poceli bolje spavat nakon ukidanja cice, nisam s nicim zamjenjivala…pogotovo ovaj manji, stariji se i dalje dosta budio ali opet manje nego dok je cikao..

Zvonkica cestitam🤗
    A ovo sto kazes ostanes trudna ko od sale te razumijem, ja sam isto stalno u grcu, kad bi barem svoju plodnost mogla podijeliti zenama koje nikako da zatrudne🤷‍♀️

• Petra05
    23. Siječanj 2020. 07:39

Cestitke 😊
    Znaci moram se distancirati od ove grupe jer svi ostaju trudni, a ja ionako sam ovaj mj u rizicnom i cekaam menstruaciju 🙏

Beba
    23. Siječanj 2020. 09:50

Vau Zvonkice čestitam🎉🎉
    Hvala na lijepim željama cure i odmah se bilježim za podijelu plodnosti😂

url=https://lilypie.com]
    DANTE

mmama2
    23. Siječanj 2020. 09:51

Čestitam na bebici, ma neka je beba, biti ce ti veselo ali kasnije ce njima biti super, vrsnjaci tako rec❤️❤️

• Marti8
    23. Siječanj 2020. 10:03

Cestitam Zvonkice🥂🎊

cvijetic12
    23. Siječanj 2020. 11:06

Bravo Zvonkic, cestitam ti.
    Ja se uz Petru povlacim sto dalje 😎

Mama5
    23. Siječanj 2020. 12:10

Meni muka samo sto klikam na trudnoca kad ulazim na forum😂😂😂😂

busybee
    23. Siječanj 2020. 13:12

Ja svakako zelim jos jedno al najradije bi za godinu dana. Al ko zna, nije da koristim ikakvu pouzdanu metodu😱

mmama2
    23. Siječanj 2020. 13:50

busybee

Ja svakako zelim jos jedno al najradije bi za godinu dana. Al ko zna, nije da koristim ikakvu pouzdanu metodu😱

I ja bi jos jedno🤣🤣🤣

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.