Moji srednji je sa 2,5 prestao cicati i dalje se sada sa 5,5 budi nocu, od rodenja je to tako kod njega, tako da sam ja zaista misljenja da do nema veze sa sisom, samo je nama kada dojim lakse kada se zbude uvaljat cicu nego nesto drugo izmisljat, dok odlucimo da vise ne moze jel.
url=https://lilypie.com]
Ja i kad sam prestala dojiti svoje nisam navikavala na nesto drugo tokom noci, mozda sam imala srece pa nisu se vise ni toliko budili kad su prestali cicati, dovoljno je bilo da su uz mene ili ako su imali dude da dam dudu i to je bilo to, ali definitivno u mom slucaju cim su prestali cicati su punooo bolje spavali, kod nje mi je problem sto ne prihvaca mlijeko pa ne vidim trenutno nacin kako ju odviknut, ovako da popije bocu mlijeka ili na salicu uopce nebitno kako ali da hoce pa ajde privikla bi se u par dana, ali ona nece, pljuje i grozi se🤷♀️
Moja jos ne hoda, ide uz namjestaj, digne se sa poda na noge samostalno bez da se za ista primi, stoji tako neko vrijeme ali ne zeli probat korak napraviti, ziherašica je, a neka je, hodat ce citav zivot😂
2,3 put mjesecno je jos dobro. Mi smo neki dan a prije toga smo pocetkom 12 mj zadnji put. Pa smo se rugali kako smo lani zadnji put se sexali i mozda opet dogodine 😂
Beba ides na drugo dijete? Super i svaka cast na hrabrosti 😂 zelim ti brzinsko primanje :) koliko ti bebac sad ima?
Petra, genijalno ka i uvik 🤣🤣🤣🤣
Maleni ima 10 mjeseci , baš bi voljela još jednu bebicu,a nemam šta čekati s obzirom na godine,daj Bože da se primi
url=https://lilypie.com]
DANTE
2,3 put mjesecno je jos dobro. Mi smo neki dan a prije toga smo pocetkom 12 mj zadnji put. Pa smo se rugali kako smo lani zadnji put se sexali i mozda opet dogodine 😂
Beba ides na drugo dijete? Super i svaka cast na hrabrosti 😂 zelim ti brzinsko primanje :) koliko ti bebac sad ima?
Maleni ima 10 mjeseci , baš bi voljela još jednu bebicu,a nemam šta čekati s obzirom na godine,daj Bože da se primi
Zelim ti svu srecu u tom slucaju 😍
Nadam se da će vam se što prije ostvariti želja💞🤗
Ajme bas sam se nasmijala. Vidim veselo je ovdje zadnjih par dana..
Beba nadam se da ce se zelja ubrzo ostvariti.💞🤰
Jeste sve dobile menstruaciju? Ja jos ne,a sad ce 14 mj od kad sam rodila..mislim nije da mi fali😏 samo pitam😅
A moj mali jos ne hoda,sad se tek poceo malo pustati pa napravi korak i stoji bez da se pridrzava neko vrijeme..pa ce i to kroz mjesec dva valjda..
Ja sam dobila nakon 9mj,prve 3su bile jako dugacki ciklus i ali evo zadnja upravo dosla na 32dana pa valjda ce se napokon unormalit. Nisu mi nista bolnije nego prije jedino su prva 2,3dana dosta obilnije, ali mozda se i to jos promijeni
Beba zelim ti svu srecu da ostvaris trudnocu, a nama ostalima svu srecu zelim da je ne ostvarimo, sebi prvoj jer ruku na srce uz ovakvo dijete ne zelim vise djece, i moja najveca nocna mora i strah u zivotu su da ostanem trudna 😂
Moj prosetao 💪, jos uvijek se spusta na koljena kad je nesiguran, ali seta po kuci samostalno
Ja nisam dojila i dobila odmah nakon 60 dana pa nisam mjerodavna, jos su mi neredovite
Pripremamo se lagano za cijelu zbrku oko rodendana
Mamice, ja krenula radit i odmah fali vremena, a jos se nije ni zahuktalo kako treba...
Vidim zanimljivo je ovdje bilo zadnjih dana...ne znam tko je napisao da je apstinencija najbolja zastita ali mislim da cu se s time sloziti 😂 nikako da podijelim s vama da sam opet trudna, sad vec 13 tjedana, i mislim da cu morati razmisliti stvarno o nekoj dobroj kontracepciji nakon, jer evo nek se beba rodi ziva i zdrava, ali to je to od mene, a ostanem trudna ko od sale...kondom mi je nesiguran, pilule sam i ja prije koristila ali ne bih vise...mozda muzica podrezat malo 😂😂😂
A kaj se spavanja tice i moji su poceli bolje spavat nakon ukidanja cice, nisam s nicim zamjenjivala...pogotovo ovaj manji, stariji se i dalje dosta budio ali opet manje nego dok je cikao..
Ja sam dojila ali mom malcu je glavni izvor hrane bija ad, cica mu je bila samo “predjelo” i dobila sam nakon 5 mj.
Woow zvonkica pa cestitam ti. Tako je, neka je zivo i zdravo pa ces lako poslije muza podvezati.
Valjda je odjednom sad neki period da se krece na drugo/ trece dijete.
Daleko bilo od nas koji jos ne zelimo 😂
Sortiraj odgovore
Najstariji