Bome ja kad sam bila na pilulama iako nismo isli do kraja sam strahovala da sam trudna. Obje trudnoce su nam se desile odmah tako da se nebi igrala. Rekla sam mu da se ode kastrirati ali nece ni da cuje 😅 e pa onda, sta cu mu ja 😉😂
Dobro pa nam je drugo dijete papreno pa znam da mi trece nece pasti na pamet nikako 😆😆😆
Inace, evo, makli smo cicu i vec dvije noci spavamo od 20 do 7h, i ja se sad budim svaka 2h jer mi je organizam valjda navikao na budenje 😅😀😀😀
Bome ja kad sam bila na pilulama iako nismo isli do kraja sam strahovala da sam trudna. Obje trudnoce su nam se desile odmah tako da se nebi igrala. Rekla sam mu da se ode kastrirati ali nece ni da cuje 😅 e pa onda, sta cu mu ja 😉😂
Dobro pa nam je drugo dijete papreno pa znam da mi trece nece pasti na pamet nikako 😆😆😆
Inace, evo, makli smo cicu i vec dvije noci spavamo od 20 do 7h, i ja se sad budim svaka 2h jer mi je organizam valjda navikao na budenje 😅😀😀😀
Ovo predobro zvuci, ali vjerujem da se iz navike budis🤷♀️ jeste maknuli skroz cicu ili samo po noci?
Kod mene je to nemoguca misija jer ona ne prihvaca mlijeko, nikakvo ni ad ni kravlje, ni na koji nacin i sa bilo cime, jednostavno nece tako da ne znam ni kako ce se maknut sa cice. Bome mi se ovo nije dogodilo ni sa jednim djetetom, svi su prihvatili mlijeko 🙄🤔ova mala je bas zafrkana od prvog dana
Ovo predobro zvuci, ali vjerujem da se iz navike budis🤷♀️ jeste maknuli skroz cicu ili samo po noci?
Kod mene je to nemoguca misija jer ona ne prihvaca mlijeko, nikakvo ni ad ni kravlje, ni na koji nacin i sa bilo cime, jednostavno nece tako da ne znam ni kako ce se maknut sa cice. Bome mi se ovo nije dogodilo ni sa jednim djetetom, svi su prihvatili mlijeko 🙄🤔ova mala je bas zafrkana od prvog dana
Samo sam rekla dosta. Lijepo je dojiti ali kada je to mucenje onda smatram da treba stati, ona je dosta dobila od dojenja i sad je to bilo mazenje.
Kad se budila sam ju nosila ili legla kraj nje, dala joj vode i skuzila je da necu popustit . S time da ona nije ni toliko trazila cicu, vise je to bilo mazenje ili neki nacin uspavljivanja.
Npr. Nocas se probudila u 4, dobila je malo vode i legla uz mene. U 7 kad se digne popije kravlje mlijeko uz cokolino i to je to.
Prvi dan su mi cice bile malo punije a sada su vec prazne. I puno bolje spava kroz dan.
Ajme cvjetic blago ti seee. Ja sve planiram i nikako. Ovaj tjedan mi je izlika da idem u izlazak s curama pa da sam kako tako odmorna😅
Da cvjetic blago ti see
Mome raste gornja jedinica znaci place 80% noci od pocetka tjedna 😴😴 a u subotu rodendan, taman odlicno raspolozenje
Ma pocet ce i vama spavati, ja sam mislila da je nemoguce ukrotiti uvog mog zmaja ali eto uspjela sam, a u medjuvremenu su izasle obe cetvorke pa se nadam da ce se naviknut spavati a ne opet se buditi kad krenu neki novi zubi
Drzim fige.
Ma znam da se moram i ja malo zrtvovati i ocekivati par neprospavanih noci i nosenja, al bas mi se nekako ne da.
Jesu sve vase bebe prohodale? Moja ima tocno 11 mjeseci. Ja sam vec mjesec dana uvjerena da ce svaki cas al jos se drzi za namjestaj.
Hahah, sad vidim ovo za seks.
Drzim fige sam napisala za ne budjenje, ali eto,moze i za seks🤣🤣
Hahah, sad vidim ovo za seks.
Drzim fige sam napisala za ne budjenje, ali eto,moze i za seks🤣🤣
😂😂😂😂
Moja ima 13mj , s 11 je prohodala i to je to. Zna hodat al ide u namjestaj i dalje 😅 ponekad se pusti ali rijetko, valjda ce do 18te uz namjestaj. Sta je sigurno, je sigurno 😆
Sortiraj odgovore
Najstariji