I moja je danas nikakva, neznam jel ide zub ili je bolesna ali nije svoja, popodne spavala samo 1h tako da mozete misliti kakva je 😏
Svjesna nemoj uopće sebe kriviti jer svaka od nas radi najbolje sta zna za svoje dijete. Ja sam oduvijek anemicna, uvijek sam ispod granice a jedemo dosta zdravo i raznovrsno, dok je malome zeljezo fantasticno. Pa ga sad znaj 🤷♀️
Znam da sto se tice anemije za svaku krvnu grupu postoje odredene namirnice koje pomazu stanju, pa eto vidi si malo to, premda vjerujen da ce uz terapiju biti sve ok.
Opustite se, ja sam opustena oko prehrane, ako taj dan ne stignem napraviti mu rucak jer mi je vaznije da idemo vani da se igra dam mu hipp kasicu i evo mali 1x u godinu dana bolestan i to malo nosic smrkav, krvna slika odlicna
Dokazano kazem sta se vise pazi nakraju se bas to pokupi
Opustite se, ja sam opustena oko prehrane, ako taj dan ne stignem napraviti mu rucak jer mi je vaznije da idemo vani da se igra dam mu hipp kasicu i evo mali 1x u godinu dana bolestan i to malo nosic smrkav, krvna slika odlicna
Dokazano kazem sta se vise pazi nakraju se bas to pokupi
Istina, samo primjer moj sin koji je oduvijek izbirljiv i nije bas neka izjelica ali zeljezo uvijek uredno i uopce nije bolezljiv, ima 4i pol god i mislim da je antibiotik samo jednom pio a mozda cak ni jednom, nisam 100% sigurna, mali od sestricne izjelica samo takva, jede sve, raznovrsno, zdravo, kolicinski puno, ma dijete za pozeljeti sto se tice hranjenja ali eto uvijek anemican ili skroz na granici, jako bolezljiv, cak i u bolnici cesto bio..
Ja nisam opterecena hranom, trudim se sto vise kuhati i da jedu sto je moguce raznovrsnije ali isto tako nije mi smak svijeta ako jedan dan narucimo cevape ili pizzu, jedemo sendvice ili jaja🤷♀️ a za malu uvijek za cas zamutim muffin ili tjesteninu s vrhnjem i super🤗
Cvijetic12 vjerujem, i moja nikakva, cak ni sa temperaturom nema mira odspavati kak treba🤔
Pa pitam se sta bi tek bilo da ne pazim na to sta jede, tako da smatram da je do djeteta i do genetike valjda, muz je vazda blijed, vjetar puhne on bolestan.
Malac u godinu dana nikad nije bio bolestan, ovo nam je prva gripa.
Istina je da se treba opustiti, ja vec osjecam da izgaram i da ne mogu vise balansirati sve tolike obaveze. Moram vam reci da je dosta lakse kako je svekrva ovdje, jest da malo ide na nerve, nekad bi me i rodjena mama nervirala ali vidim da se lijepo igra s malcem, trudi se da mu kuha sve kao i ja, raznovrsno, rucak nas ceka s posla, kuca cista, super. Jest da nemamo privatnosti i uvijek je na vratima spavace sobe, ili proviri kad sam s malcem sama unutra, ali nesto za nesto 😂
Samo da ova prehlada prodje pa cu se malo dozvati.
Ovdje kad jednoj krene lose valjda krene svima. Muz pokupio neku virozu, proljev i povracanje. Nama za sad nista, ali je mala cijeeelu noc bancila, grizla me uzasno jer sad ide druga cetvorka, tek se oko 5 smirila kad je dobila Paracetamol + Gangi gel, uzas.
Zaspali u 6 i probudili se u 8 i nabrzinu maloga u vrtic, koma sam. Imam dojam da nam je cijelu godinu obiljezio rast zuba i ne spavanje.
K tome sam pocela slati molbe za posao, i sad svaki put kad zazvoni mobitel trzam, 🙄
Joj mame kod nas nema poboljsanja, cijeli dan je pojeo jedva par kasika, nece ni cicu jer je sav zacepljen, sline cure, nista ne pomaze, temperatura malo malo pa se pojavi.
Samo odmahuje glavom na bilo kakvu hranu ne znam od cega je danas na nogama ali bukvalno. Sta da radim?
Ma samo izvlači te sline ako imaš aspirator, i inhaliraj...ako nemaš inhalator možeš u kupaoni pustiti vruću vodu da curi i bit s njim unutra da se malo napari pa nakon toga ćeš možda lakše izvući šmrkljiće i možda bude raspoložen za nešto pojesti nakon toga, makar sisu...
Ako i sutra bude lose, idem kupiti inhalator.
Sta mi jos uz njega treba? Neke etericne kapi ili?
Ako i sutra bude lose, idem kupiti inhalator.
Sta mi jos uz njega treba? Neke etericne kapi ili?
Fizioloska ide samo u inhalator i eventualno neki lijek ako pedijatar da. Kakvi su mu smrkljici
url=https://lilypie.com]
Sortiraj odgovore
Najstariji