Zimske bebe i mame 2018/2019

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    cvijetic12
    06. Siječanj 2020. 21:22

Evo sad cekamo da se javi Petra da nas nasmije nekim biserom 😁😂

MareiKate
    06. Siječanj 2020. 21:55

Hej curke! Moja je prohodala na kauču 😂 dakle prvi dan nisam kupžila što radi, mislila sam da se baca i zabavlja a onda sam shvatila da vježba 😍 napravi par koraka, ustane se bez da se oslanja od išta, ali samooo na kauču gdje zna da je mekano 😂 na podu se samo usudi stajat bez držanja i standardno uz namještaj 😁
    Nas je inače prošli tjedan sašila prehlada, obje. Ona je srećom brzo ozdravila a mene je pošteno ubilo, ali evo ide na bolje... Ali inače kaotično spavanje uz prehladu je bilo užasnoooo 😵

zadranka86
    06. Siječanj 2020. 22:04

Di steee evo smo ozivile malo..mi hodamo ima skoro mjesec dana sa 11mj i nesto dana se pustio..sad vec ide sam po ciloj kuci igra se bizi od nas skrozz ono samostalno bas pravo hodanje...ja san malo odmarala skole nije bilo pa san uzivala i duze spavala..sad opet u petu brzinu...ugl kod nas sve po starom hvala Bogu spava cilu noc pa sam bar naspavana i dan odguram jer po danu me sataru...blagdani prosli sad idemo prema Uskrsu i eto lita...moj taman zaspa sad ja sredit kucu i spavanac...pozdrav za sve od nas dvoje...

url=https://lilypie.com]

pepillu
    06. Siječanj 2020. 23:49

Ja evo pratim zimske bebe 2020, bas me nostalgija uhvati kad njih citam i kako svaki dan skoro nova beba stigne 😅 
    Sretan rodendan nasin bebama ovde ako sam koji propustila. Moj malac hoda uz namjestaj i kad ga drzimo za ruke al pretezito muze. Svasta je novo naucija i bas sam sretna i ponosna a kao da je jucer bilo kad je bija mali prdac. 

_svjesna
    07. Siječanj 2020. 09:42

Caoo mame, joj i mi smo u nedjelju proslavili rodjendanku, bilo je super, za mene emotivno i nostalgicno, noc prije sam gledala fotke iz protekle godine i plakala kao pi.da 😭
    Napravio je par samostalnih koraka izmedju mene i tate, pusti se i tako mu drago bude ali sam ne smije kada zna da ga necemo docekati s druge strane. Uz namjestaj leti i puze. 
    Evo jutros mu napravila finu palacinkicu na tavici sa malo m.ulja, jedno jaje, malo mlijeka, kasika svjezeg sira, kasikica mljevenih orasastih plodova, malkice soli i kasika razenog brasna, sve zamijesila rijetko i na slaboj temperaturici pekla poklopljeno par minuta sa obje strane, jako fino i mekano. 👍

cvijetic12
    07. Siječanj 2020. 13:06

Evo meni dosla danas prva menstruacija, mala se cijelu noc nacicavala a cice ko suhe sljive doslovno. Jel moguce da oni to osjete? Djeluje mi kao da da

MareiKate
    07. Siječanj 2020. 13:42

Da da, tako je meni bilo prošli mjesec a i sad čekam drugu i opet kužim da ona kuži...
    Mame, kreće li nečiji mališa skoro u jasle?

ancikaM
    07. Siječanj 2020. 15:00

Evo i nas, isto kao svjesna, u nedjelju proslavili rockas i krstenje u jednom, jako emotivno za mene 😪 malac hoda, bez cice smo vec mj i pol, jede sto i mi, a za manje od mj dana krece u jaslice. Previse promjena sto se mene tice, plus danas sam dobila novi posao, stres na stres 🤣

Mama5
    07. Siječanj 2020. 16:33

Cestitam svima na rođendanima i krstenju💞
    Moja je bas cangrizava, izbija joj gornja jedinica i bas je razdražljiva. 
    Svjesna probat cu tu palacniku sutra njoj napraviti, s obzirom da ima sira u njoj mozda ce htjet, jer inace ona za dorucak jede muffine u kojima je svjezi sir.
    Cvijetic12 inace nisam zapratila da je to nacicavanje kod nas pred menstruaciju, bas cu obratiti pozornost, do sad sam imala 3 men. i na jako velik razmak su bile🤷‍♀️ a cice mi jako cesto budu tocno kako si opisala, barem jednom tjedno mi se to događa i onda je ona luda ko siba , a nekad to zna potrajati i po par dana🙄🙄

_svjesna
    07. Siječanj 2020. 19:27

Cvijetic tacno to isto mi se desi kad treba stici menga, cice kao lude, nikad krenuti to mlijeko, nista ne ide, on strasno nervozan, prazne ... kad dobijem potpuno druga prica vrati se u normalu. 

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.