Zimske bebe i mame 2018/2019

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Mama5
    01. Siječanj 2020. 09:40

Sretna Nova godina svima! 

• Marti8
    01. Siječanj 2020. 15:08

Sretna vam nova! Budite vesele i zdrave! 🥳🥂🍾

zadranka86
    01. Siječanj 2020. 15:25

Hvala na cestitkama ...

url=https://lilypie.com]

• Petra05
    01. Siječanj 2020. 18:16

Sretan rodendan zadranka 🎁💃 i svima sretna nova
    Moj mali da ne ispadne da ga samo kudim 😂, spava mrvicu bolje po noci, na 3-4 budenja smo vecinu noci sta je super na spram svakih 45min i tako dalje i dalje kronicno neispavana i umorna, al se nadan da ce se situacija popravit iza rodendana za koji smo uveliko poceli s pripremama

_svjesna
    02. Siječanj 2020. 12:53

Sretna Nova mamama i bebicama 😁
    Nama je rodjendan u nedjelju, kazem nama jer je meni veci dogadjaj nego njemu, bogme sam ja ovu godinu svasta pretrpjela 😁
    Vracam se na posao pocetkom naredne sedmice, sveki ce dolaziti da ga cuva par dana sedmicno, spavat ce tu s nama, pa cemo vidjeti kako ce sve funkcionirati. 
    On je prihvatio kravlje mlijeko pa mu moze dati kao jedan medjuobrok dok mene nema, ali sam u nedoumici. Dakle dajem mu Meggle tetrapak 3,2%mm, on i dalje doji bar 5 puta dnevno.
    Sad me zanima, koliko puta mu dnevno mogu dati kravlje, popije oko 120ml odjednom. Da li da mu dajem nocu ili da ga dojim, jer imam osjecaj da mlijeko jako sporo krece, a on ne moze cekati da krene otpust iznervira se i odustane, pa onda opet uskoro trazi. Sinoc smo pokusavali dobrih pola sata, na kraju je muz ustao podgrijao mu mlijeko, popio je i tri sata spavao kao klada. I inace imam osjecaj da mu je mrsko vuci cicu, i da se ne zasiti, jer kad mu nakon cice dam da jede konkretno sve pojede. 
    Dajete li kravlje i koliko puta dnevno?

cvijetic12
    02. Siječanj 2020. 13:30

_svjesna

Nama je rodjendan u nedjelju, kazem nama jer je meni veci dogadjaj nego njemu, bogme sam ja ovu godinu svasta pretrpjela 😁
    Vracam se na posao pocetkom naredne sedmice, sveki ce dolaziti da ga cuva par dana sedmicno, spavat ce tu s nama, pa cemo vidjeti kako ce sve funkcionirati.
    On je prihvatio kravlje mlijeko pa mu moze dati kao jedan medjuobrok dok mene nema, ali sam u nedoumici. Dakle dajem mu Meggle tetrapak 3,2%mm, on i dalje doji bar 5 puta dnevno.
    Sad me zanima, koliko puta mu dnevno mogu dati kravlje, popije oko 120ml odjednom. Da li da mu dajem nocu ili da ga dojim, jer imam osjecaj da mlijeko jako sporo krece, a on ne moze cekati da krene otpust iznervira se i odustane, pa onda opet uskoro trazi. Sinoc smo pokusavali dobrih pola sata, na kraju je muz ustao podgrijao mu mlijeko, popio je i tri sata spavao kao klada. I inace imam osjecaj da mu je mrsko vuci cicu, i da se ne zasiti, jer kad mu nakon cice dam da jede konkretno sve pojede.

Hej, ja dajem kravlje Alpsko od 3,5%mm, i to joj dam uz veceru u cokolinu ili nekom grizu, zavisi sta jede. Doji mi samo tokom noci, cice su mi skroz prazne tako da mislim da ona doji u prazno, vise je ti mazenje.
    Ostalo od mlijecnoga jede jogurt

_svjesna
    02. Siječanj 2020. 13:35

I ja mislim da je vise mazenje nego hranjenje ali eto. Sta dajes kao medjuobrok preko dana, nama je to sad dojenje.. 

zadranka86
    02. Siječanj 2020. 14:07

Mi smo i dalje na adaptiramom i nastavljamo ne mislim jos skoro uvodit kravlje...ne opterecujem se s tim kad ce mo ali znam da necu skoro...on kad pojede tu bocu navecer u 22h spava ugl do jutra tamo do 5,6,7 sati i onda mu napravim bocu pa do 9/10h...tako da sad funkcioniramo tako...iako jogurt pojede svaki dan kao neki meduobrok to voli i one cvrste obicne ti su mu najdrazi...

ancikaM
    02. Siječanj 2020. 15:52

Moj jede mlijeko u cokolinu i ostalim linima ujutro i navecer, nekad samo jednom, ali puno jede sira i sirnih namaza, jogurta i slicno. Ne dojim vec nekih mjesec dana i odlicno spava od kad ne cica vise, cijelu noc ☺️

mmama2
    02. Siječanj 2020. 16:27

_svjesna

Sigurno kravlje mlijeko nema za njega nutritivno nista sto je bolje od mm, to govorim u smislu nekakve zamjene za obrok. Ako bi izbacila obrok sise, daj meduobrok konkretni, kao vocku i sl. 

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.