Zimske bebe i mame 2018/2019

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    MareiKate
    30. Prosinac 2019. 19:55

Sretno curke s proslavama! 😘
    Moja isto često urla i jako je not people friendly tako da je s njom svaka aktivnost izazov 🙈

cvijetic12
    30. Prosinac 2019. 20:33

Mame kako napreduje nespvanje? 😁
    Mi smo preko dana makli cicu, navecer zaspe bez, ukoliko se u neku doba probudi onda cica.. jos je tesko ali ide na bolje. Sutra idemo na docek kod prijatelja i ocekujem da ce sve poremetiti

MareiKate
    30. Prosinac 2019. 22:55

Uspjeli maknuti dnevno..  bravo!! Ja dnevno ne planiram micati dok joj se hoće, ukinuti ću samo noćno ali ne znam kada ni kako 😅 moja se budi bezbroj puta, zadnjih par noći je posebno gadno, mislim da je do zuba 😒

cvijetic12
    30. Prosinac 2019. 23:23

MareiKate

Uspjeli maknuti dnevno.. bravo!! Ja dnevno ne planiram micati dok joj se hoće, ukinuti ću samo noćno ali ne znam kada ni kako 😅 moja se budi bezbroj puta, zadnjih par noći je posebno gadno, mislim da je do zuba 😒

Ja sam isla prvo na dnevno jer po noci joj u snu dam cicu, i od kad smo ju makli (dnevno) puno bolje spava

• Enna010
    30. Prosinac 2019. 23:34

I moj se bebac budi bezbroj puta i ta faza vec traje li traje. Malo je slinii ovih par dana i danas poceo da kaslje bas se muci😞 Ne moze da izbaci valjda mu se sline slivaju niz grlo. Cistimo nosic redovno i sprejamo pa se nadam da ce brzo proci. I da skroz se navikao da spava sa nama meni je to naravno bilo preslatko ali sad vec ne uspijevam nikako da se naspavam jer i kad to malo spava vrti se lupi me nogom, gura glavicu pod jastuk ma party pravi

Mama5
    31. Prosinac 2019. 00:09

Mi  cemo za novu ostat doma, bilo je nekoliko opcija ali nema mi to smisla kad gdje god da budem ona ce htjet visit na cici, tako da smo doma, jos cemo vidjet hocemo li biti u dnevnoj ili spavacoj😂😂😂
    Odvikavanje mi i dalje nije na dnevnom redu, nemam ja snage i zivaca za to, pogotovo nocu, ko zaklana kokos sam i ne mogu se ustat sve i kad mi se na wc ide a kamoli nju nunuskat. Ja ne znam koliko se puta ona budi, ali znam da to nema veze sa time dal je gladna ili ne, kad pojede lijepo za veceru isto se budi i kad pojede slabije, tako da to ne povezujem s time, to je jednostavno navika i sigurnost da je uz mene.
    Sretno svima sutra, zelim svima lijep provod, a nekima i rođendane i krstenje. Bilo mi je drago da je nas forum cijelu godinu ostao aktivan, nadam se da ce i iducu, jedino se nadam da cemo se preseliti na neku temu za djecu🤗 e da kad smo kod toga, jednom prilikom dok sam ulazila na forum moja kcer bila kraj mene i sva sokirana gleda u mene i pita jel sam trudna pa zato citam forum za trudnice😂😂😂
    Puseee svima, cujemo se iduce godine🤷‍♀️😂🤗

zadranka86
    31. Prosinac 2019. 10:58

Drage zenice ja padam s nogu...od jucerasnjeg tempa sredivanja i pripremanja sve za danas ja se osjecam ko ispuhani balon...ali eto izdrzati jos dok nam dodu gosti a onda cu u prvu brzinu...Mom malom djecaku je prvi rodendan i tako mi je to neobicno cilo jutro se prisjecam danasnjeg dana prije godinu dana.......emocije na najjjjace.......drage moje ja Vam svima zelim da se dobro provedte da uz svoje najmilije uplovite u Novuv2020godinu...Da nam svima donese puno radosti veselja zdravlja i osmjeha...uzivajte mi i cujemo se sl.godinu..pozz...

url=https://lilypie.com]

cvijetic12
    31. Prosinac 2019. 11:11

Sretno Zadranka 🎂

Zvonkica
    31. Prosinac 2019. 18:33

Drage mamice, evo da se i ja javim i pozelim vam svima lijep ispracaj Stare i docek Nove godine..bilo u krevetu ili slaveci 🤗🤗
    Zadranka sretan rockas malenom! 😊🎉🎉
    Mi smo danas poslijepodne decke ostavili kod moje mame i bake na spavanju, ne moram vam reci koliko sam sretna sto ce nam ih pricuvat preko noci, ipak su oni oboje jos jako mali i to oboje zajedno...a muz i ja cemo laganini do grada, nista posebno, uglavnom malo cemo se nas dvoje podruskati 👫😊

ancikaM
    01. Siječanj 2020. 08:43

Sretna vam nova godina, neka vam bude bolja od prosle, a najvise vam zelim zdravlja, sve ostalo vec dode 🍾🎉🥂

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.