Desava se nama to, kad dodje vrijeme spavanja, cim vidi da ulazim u spavacu da ga uspavam, vristi, a pospan je haos. Tako ga prevarim kao necu ga uspavati ko fol, idemo se vozati u kolicima, spustim ga u kolicima i zaspe iste sekunde. E cinjenica je da oni sad sve znaju 🤷🏽♀️😁
Zene, dali vam se bebe vec pokusavaju dignit na noge i kako to izgleda? Moj pokusa al mu stopala pobignu ukrivo i ne uspije stati na stopalo nego ostane “stajati” sa gornjom stranom stopala, pa ne znam koliko je to dobro 😅
Pa da,bas su filozofi vec tako mali. 😅
Pepillu mi idemo na goljak na vjezbice i nama su tamo rekli od puzanja do dizanja barem 4tj da samo puze i to preko pragova ili one puzle sloziti par njih na hrpu pa da puzu preko toga.Tu vjezbaju misice za iskorak i kad se krenu dizati moraju imati taj iskorak kao sto mi imamo kad se ustajemo.A kad se ustanu moraju stajati na punom stopalu. Pa mozda kad se ustane da mu ispravis nogicu. Mi isto moramo ispravljati jer stoji na siroko pa mu trebamo malo pribliziti nogice.
Nemas brige ako to skroz sam napravi...sogorica mi pricala kak je njena mala u toj dobi se nekak podigla unutar putnog krevetica i drzala se (tj.visila) gore za ogradicu sa rukicama i zubicima 🤣 zvala je ped da pita dal da ju pusti ili spusta pa joj je rekla da sve sto sami naprave ne treba ih sputavati...
Moj je trenutno u fazi bacanja stvari kad se vozi u kolicima, ili kad ga se nosi ili iz jaja u autu, pogotovo dudu stalno baca, ja mu je jos zakvacim s onim remencicem ali uspije i to iscupati..najgore mi je kad ga idem uspavljivati i on krene bacat dudu...e onda ga malo pustim da isplace pa ju vise bas ne baca 😂🤦
Pa da,bas su filozofi vec tako mali. 😅
Pepillu mi idemo na goljak na vjezbice i nama su tamo rekli od puzanja do dizanja barem 4tj da samo puze i to preko pragova ili one puzle sloziti par njih na hrpu pa da puzu preko toga.Tu vjezbaju misice za iskorak i kad se krenu dizati moraju imati taj iskorak kao sto mi imamo kad se ustajemo.A kad se ustanu moraju stajati na punom stopalu. Pa mozda kad se ustane da mu ispravis nogicu. Mi isto moramo ispravljati jer stoji na siroko pa mu trebamo malo pribliziti nogice.
Hm..pa moji oboje kad su se kretali dizat na nogice su prvo sa prsticima stajali a ne na punom stopalu, i onda s vremebom dodu na puno stopalo...sad kad gledam bebaca, vec puno manje stoji na prsticima nego sto je u pocetku...mozda pepillu prije da se konzultira sa ped nego krene na vlastitu ruku ispravljat bebu..e da i moj isto siroko stoji ali to sve oni sami nekako dovedu u red...ako nema potrebe za nekim vjezbicama iz nekih razloga....🤔🤷
Ma naravno da se treba posavjetovati sa nekim strucnim ako misli da ima potrebe za time. Ja sam samo dala svoj primjer ali mi smo drugo.. Nama se trazi sve po ps-u😊
Vidin da spominjete bacanje stvari, moja tu fazu nikad nije prerasla a lovi ju od 4mj valjda 🤣🤣🤣
Neki dan sam pisala o onom ruznom kaslju, tj. Produktivnom. Kupili smo u ljekarni cepice, sav katar je zavrsio u peleni i kasalj se gotovo smirio, pa evo ako nekome bude trebalo, toplo preporucam 🙂🙂
U ljekarni ih izraduju sami prema kilazi bebe tako da smiju i puno manji od nas☺
Moj se na noge dize od 6mj, ja bila zabrinuta, ali kao sta zene kazu to mi je i doktorica rekla i fizijatar, ako to moze sam, nema razloga za brigu
Moj puze, prelazi preko svih mogucih zapreka, dize se na noge, kad ga se drzi za ruke zna i napraviti par koraka, ali zato zuba niti jednog
Žene, malo sam u gužvi pa ništa ne komentiram, ali muči me... Selimo se uskoro a mjesta u novom kvartu u jaslama trenutno nema. Mislim nema ni u sadašnjem ali je veći izbor privatnih pa sam se tješila... Kakve su šanse generalno da se oslobodi mjesto u jaslama do idućeg proljeća... Zna li netko? I zna li netko kakva je situacija konkretno na Markuševcu? Ja misla nema tamo gužve ni bebača kad ono jutros pogledam sve puno, čak i privatni 😔
Sortiraj odgovore
Najstariji