Hvala vam na savjetu drage cure, nisam jos nista davala bebi, iskljucivo je dojen, sta mislite da ja popijem zasecereni caj od kamilice, da li moze preko mlijeka i njemu pomoci?
Masirala sam stomacic i pokakio se ali nimalo obilno koliko sam ocekivala nakon 8 dana strajka 🙈
Ako smijem komentirati Proljetnicin post, meni je jako drago jer je mamma2 s nama na forumu, dosta puta pruzi rijeci utjehe i dragocjene savjete, jedna od rijetkih koja je uvijek tu kad nas uhvati panika oko necega, dugo tu tipkamo, i savjet mame troje djece je dragocjen jer zena ima iskustva, a ko ce kako postupiti, koje ce pelene koristiti, svako ima pravo izbora, ovdje dijelimo misljenja. ❤️
Mozes popiti i gusti od marelice, onak L u danu
url=https://lilypie.com]
Slažem se sa svijesnom. S obzirom na iskustvo, njen savjet uvijek dobro dode. Zena se potrudi objasnit a nebaci neki ofrlje odgovor tako da ne bi to nazvala agresivnošću.
Zene, kad ste kod pelena. Gdje su Violeta na akciji?
Jednom smo dobili tester Trusi pelene. Odlicne su nam bile ali neznam gdje ih ima i koja im je cijena..pa ako netko koristi neka kaze..
Tako je, mislim na Trudi pelene.
Bas cu ici vidjeti , s obzirom da je u ljekarni sve skuplje onda su i one sigurno, ali jako su dobre..
Kupila sam Violeta s gratis omeksivacem na kraju, isto na nekom popustu, cini mi se 75kn, Plodine.
Koliko sam cula skupe su, a malo pelena ima u paketu, ali nisam sigurna
Bas ako budes isla po njih, javi
Bas sam htjela reci da se premium zapravo nikad ne moraju kupiti po punoj cijeni jer su uvijek negdje na 2 plus 1. I u plodinama, i u konzumu i dmu i bipi. Trenutno je akcija u dmu, a mislim i u konzumu :) Tako da ispadne paket cca 80 kn :) ne znam koliko druge pelene kostaju, ovih se drzim otpocetka, al vjerojatno isto toliko..
Napisem akciju tu kada je primijetim opet
E a bile ste u pravu za premium, sinoc prva suha noc bez presvlacenja, jeeee 👏
Cek, svi vi ste prestali mijenjati noću pelene? Jesam ja onda jedina luda koja jos uvik 2 put noću minja?
Svjesna bas mi je drago, premium care su odlicne, ta pelena moze sve izdrzati 😂
Ja svog ne mijenjam otkad god sam otkrila pelenu koja ne propusta po noci, uz sve budenje po noci jos i da pelenu mijenjam neka sanse 🙈
Sortiraj odgovore
Najstariji