Zimske bebe i mame 2018/2019

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    mmama2
    06. Lipanj 2019. 19:58

_svjesna

Hvala vam na savjetu drage cure, nisam jos nista davala bebi, iskljucivo je dojen, sta mislite da ja popijem zasecereni caj od kamilice, da li moze preko mlijeka i njemu pomoci?
    Masirala sam stomacic i pokakio se ali nimalo obilno koliko sam ocekivala nakon 8 dana strajka 🙈
    Ako smijem komentirati Proljetnicin post, meni je jako drago jer je mamma2 s nama na forumu, dosta puta pruzi rijeci utjehe i dragocjene savjete, jedna od rijetkih koja je uvijek tu kad nas uhvati panika oko necega, dugo tu tipkamo, i savjet mame troje djece je dragocjen jer zena ima iskustva, a ko ce kako postupiti, koje ce pelene koristiti, svako ima pravo izbora, ovdje dijelimo misljenja. ❤️

Mozes popiti i gusti od marelice, onak L u danu

url=https://lilypie.com]

pepillu
    06. Lipanj 2019. 21:11

Slažem se sa svijesnom. S obzirom na iskustvo, njen savjet uvijek dobro dode. Zena se potrudi objasnit a nebaci neki ofrlje odgovor tako da ne bi to nazvala agresivnošću. 

cvijetic12
    06. Lipanj 2019. 22:37

Zene, kad ste kod pelena. Gdje su Violeta na akciji?
    Jednom smo dobili tester Trusi pelene. Odlicne su nam bile ali neznam gdje ih ima i koja im je cijena..pa ako netko koristi neka kaze..

• Petra05
    07. Lipanj 2019. 07:27

Mislis na trudi pelene?

cvijetic12
    07. Lipanj 2019. 14:29

Tako je, mislim na Trudi pelene.
    Bas cu ici vidjeti , s obzirom da je u ljekarni sve skuplje onda su i one sigurno, ali jako su dobre..
    Kupila sam Violeta s gratis omeksivacem na kraju, isto na nekom popustu, cini mi se 75kn, Plodine.

• Petra05
    07. Lipanj 2019. 14:38

Koliko sam cula skupe su, a malo pelena ima u paketu, ali nisam sigurna 
    Bas ako budes isla po njih, javi 

busybee
    07. Lipanj 2019. 15:33

Bas sam htjela reci da se premium zapravo nikad ne moraju kupiti po punoj cijeni jer su uvijek negdje na 2 plus 1. I u plodinama, i u konzumu i dmu i bipi. Trenutno je akcija u dmu, a mislim i u konzumu :) Tako da ispadne paket cca 80 kn :) ne znam koliko druge pelene kostaju, ovih se drzim otpocetka, al vjerojatno isto toliko..
    Napisem akciju tu kada je primijetim opet

_svjesna
    07. Lipanj 2019. 16:01

E a bile ste u pravu za premium, sinoc prva suha noc bez presvlacenja, jeeee 👏

pepillu
    07. Lipanj 2019. 16:06

Cek, svi vi ste prestali mijenjati noću pelene? Jesam ja onda jedina luda koja jos uvik 2 put noću minja? 

• Petra05
    07. Lipanj 2019. 16:34

Svjesna bas mi je drago, premium care su odlicne, ta pelena moze sve izdrzati 😂
    Ja svog ne mijenjam otkad god sam otkrila pelenu koja ne propusta po noci, uz sve budenje po noci jos i da pelenu mijenjam neka sanse 🙈

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.