Zimske bebe i mame 2018/2019

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    _svjesna
    05. Lipanj 2019. 10:55

Ja koristim active baby i promoce svaki put navecer, uzela sam i pampers pants malkice su bolje ali svakako moram presvuci jednom u toku noci, nema sanse da drze cijelu noc. Ne znam vise sta da uzmem, probati cu jos premium ako stvarno valjaju. Koristim broj 4.
    Babylove sam vise puta htjela uzeti ali podsjecaju me na violetine koje nam nikako nisu odgovarale kao da su pune najlona sav se uspari u njima.

pepillu
    05. Lipanj 2019. 11:14

Super članak, hvala ti. Sad u eko butiku ima neki popust na pp pa da ih odma par uzmem. Ovi od 60 kn, Oces baciti oko samo? 
    http://www.eko-butik.com/platnene_pelene/Univerzalne/blumchenpocketcotton

mmama2
    05. Lipanj 2019. 11:36

pepillu

Super članak, hvala ti. Sad u eko butiku ima neki popust na pp pa da ih odma par uzmem. Ovi od 60 kn, Oces baciti oko samo?
    http://www.eko-butik.com/platnene_pelene/Univerzalne/blumchenpocketcotton

E, ona bi ti bila npr super nocna pelena, sa svim uloscima i od organskoj pamuka, npr da uzmes za probu, za pocetak ok, ali moras imati cover za nju, one zastitne gacice preko pelene.. Imas ti face? 

url=https://lilypie.com]

pepillu
    05. Lipanj 2019. 11:45

Ahaa, imam. Petrica kerempuh se zovem na njemu

• Petra05
    05. Lipanj 2019. 11:51

_svjesna

Ja koristim active baby i promoce svaki put navecer, uzela sam i pampers pants malkice su bolje ali svakako moram presvuci jednom u toku noci, nema sanse da drze cijelu noc. Ne znam vise sta da uzmem, probati cu jos premium ako stvarno valjaju. Koristim broj 4.
    Babylove sam vise puta htjela uzeti ali podsjecaju me na violetine koje nam nikako nisu odgovarale kao da su pune najlona sav se uspari u njima.

koristili active baby i dobre su po danu, ali noć bi propustile... nakon toga prešli na premium care i nikad ali bas nikad otkad njih koristimo nije bilo nocnog presvlacenja, izdrže bez problema, a nije baš da ne piški po noći, u hr su 130 kn ja mislim,  mi smo na br 3

MareiKate
    05. Lipanj 2019. 12:30

Slažem se za premium care, nema toga što one ne mogu izdržati 😅 mislim da im je cijena oko 100 kn nakon onog sniženja PDV-a za pelene krajem prošle godine...

• Petra05
    05. Lipanj 2019. 12:35

112kn su zadnje kupljene kod mene, pretp da se oko 110kn vrti cijena, kupujem stalno a nikad ne pogledam tocnu cijenu 🙈

_svjesna
    05. Lipanj 2019. 20:15

Desava li vam se da vam bebe dugo ne kake?
    Danas 7 dana kako nema stolicu, prducka, stomacic mekan, ne vidim da mu nesto smeta ali mi cudno..

• Petra05
    05. Lipanj 2019. 20:43

Mi na ad svaki dan otkad se rodio nekad i dva puta
    Probaj mu masirati trbuscic, staviti onaj kao topli jastucic za bebe da ga potakne
    Ili evo naprimjer moj se uvijek ukaki u onoj njihaljki jer ima opcija vibracije valjda ga potakne, pa ako imas to stavi ga u nju i masiraj trbuscic
    Nadam se uspjehu

_svjesna
    05. Lipanj 2019. 21:28

Probat cemo to sutra, desavalo se i ranije ali max 3 dana, malo me strah da ne jede dovoljno, mada super napreduje, navecer jede stvarno puno, pelene sve promoce, ali preko dana ne moze aktivno da sisa nikako, sve mu odvlaci paznju, jako kratko doji, da mu ne utrpam mislim da sam nikako ne bi trazio jesti, ne znam sta da mislim. Jede dakle i preko dana ali daleko manje pojede nego nocu.

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.