Ja sam u nedoumici za spavanje, ja sam inače zimogrozna pa mi je teško za nju procijeniti. ja trenutno spavam u gaćama u majici i pokrijem se poplunom 🙈 ona dugi bodi, hlačice i čarapice tanje te lagani pokrivač koji ona brzo tijekom noći makne. Jel to previše za noć? Po danu je bez čarapica i u bodiju ili još i hlačice, ovisi jesmo unutra ili na balkonu.
Mislim si da joj je vruće po noći a sve me strah, nekako mi se danima hvata za uho, iako ne izgleda kao da ju boli, nekako sam sva zbunjena.
Isto tako, ovaj topli vjetar 🙄 stavim joj šeširić kad smo na suncu, trudim se da nije baš na vjetru ali mislim si ne može joj taj gen vjetar ništa? Di ću joj kapicu stavljat sad?!? Help me 😁
Ja sam u nedoumici za spavanje, ja sam inače zimogrozna pa mi je teško za nju procijeniti. ja trenutno spavam u gaćama u majici i pokrijem se poplunom 🙈 ona dugi bodi, hlačice i čarapice tanje te lagani pokrivač koji ona brzo tijekom noći makne. Jel to previše za noć? Po danu je bez čarapica i u bodiju ili još i hlačice, ovisi jesmo unutra ili na balkonu.
Mislim si da joj je vruće po noći a sve me strah, nekako mi se danima hvata za uho, iako ne izgleda kao da ju boli, nekako sam sva zbunjena.
Isto tako, ovaj topli vjetar 🙄 stavim joj šeširić kad smo na suncu, trudim se da nije baš na vjetru ali mislim si ne može joj taj gen vjetar ništa? Di ću joj kapicu stavljat sad?!? Help me 😁
Hahhhha ajoj❤️❤️ kakvu crnu kapicu, sesir za sunce, apsolutno da
url=https://lilypie.com]
Ja isto zimogrozna, ali mali se znoji strasno cak i kad je samo u bodiju kratkih rukava
Pitanje za cure koje zive na moru kao i mi i one koje ce ubrzo na more
Kad cete kupati bebace mislim cijele i hocete li uopce
Mi smo jutros bili na plazi sad se taman vratili i uzivao je, nisam ga mocila jer je ledeno, ali za 5 6 dana planiram
Pitanje klokse..moj Bruno je jeo do unazad par dana na svako tri sata sad je poceo i duze..to znaci ja san mu produzila na 4 jer vidim da na tri nije gladan..ali on vise puta nece nit na 4....primjer jede u 17h mliko cisto i u 21 max 21-30 nudim bocu no medutim on neceee..budi se izmedu ponoc i 2 ujutro i tad pojede cijelu bocu....inace uvela san dohranu dajem mu dva o roka dohrane rucak povrce i marenda ili popodne ide voce s tim da su i zitarice u meniu..zanima me na svako koliko jedu vasi bebaci....kad im dajete zadnji obrok..dali se budu jos tokom noci...i vudim vecina je skinula u kratke pa cak i noc u bodicu samo????inace smo superr lipo napreduje i stvarno mi je sve papao do ovo neki dan sad kad god dam nije gladan...kod nas je uzego jos koji dan i idemo se tocati...
Ja isto zimogrozna, ali mali se znoji strasno cak i kad je samo u bodiju kratkih rukava
Pitanje za cure koje zive na moru kao i mi i one koje ce ubrzo na more
Kad cete kupati bebace mislim cijele i hocete li uopce
Mi smo jutros bili na plazi sad se taman vratili i uzivao je, nisam ga mocila jer je ledeno, ali za 5 6 dana planiram
Petra, dali je hladno more za nas velike?
Ja malu mislim staviti u Fredov kolut i mociti cijelu kada temp. Bude ugodna za kupanje bebe.
I njima je toplo kao i nama.
Od kreme sam uzela Niveu i La Roche
Moj je isto u bodiju kratkih rukava i danju i noci. Ja sam prije trudnoće isto bil užasno zimogrozan al otkad sam rodila spavam u potkošulji i gaćicama samo.. sto se mora tice nemam pojma, nisam jos bila jer se nismo jos malog opremili.
Cvijetić la roche ima silikona i mikroplastike u sastavu tako da nije bas dobra za bebe, za niveu ne znam.
Al citala sam da je alphanova dobrog sastava, imas je kupiti u ljekarnama ja mislim.
da trenutno je hladno oko 21 stupanj je, ja ga nosim u bodiju i on lezi u hladu gleda okolo, ali kada bude toplije more oko 24,25 voljela bi ga u more malo, kupila sam mu onaj kolut u koji se noge uguraju, to cu iskoristiti za mjesec otp, a do tad cemo ovako da lezi
I da bas me zanima to za kremu za sunce jer sam na dosta procitala da se ne bi trebalo bebama do nez godine dana mazati to, ali bojim se da mi ne izgori kad ga nosim iz auta u auto itd npr danas smo tako, a sunce je bilo jako
Cure samo bodi krati ili i hlacice..i molim vas cisto me zanima svako kolilo vam papaju bebe ..imate li neki raspored s obzirom da je vec i dohrana uvedena kod vecine..ja san mom na svako 4 sata ali mi manje vise pogotovo taj kaooo zadnji obrok bocicu pred spavanje ugl.nece odbija i zna produzit da taj razmak bude i do 6-7sati....nezzz jel to basd ok a ne migu ga na silu ako nece jednostavno ne zeli....bass me ti brine jer to je od prije par dana tako poceo do sad mi je jeo bio na 3 sata uredno onda poceo zezat pa reko ajmo produzit na 4..medutim in nekad sam to produzi i na 6...
Zadranka moj doji, i jucer je jeo oko 15:30, nije htio jesti do 21:00 nista, doduse nesto je nervozan ali desi mu se cesto 4h razmaka preko dana, nocu je tacan na 2h.
Nisam još uvela dohranu ali postoji neka količina mlijeka koju bi beba trebala dobiti u odnosu na ostalu hranu, mislim da raspored nije toliko bitan kao količina koju popije uz ostalu hranu. Proguglaj malo koja je to količina za njegovu dob, ako je ok, nema veze kad on to popije, barem mislim.
Sortiraj odgovore
Najstariji