Zimske bebe i mame 2018/2019

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    _svjesna
    07. Lipanj 2019. 18:49

Sve sam do sada mijenjala jednom, obucem ga za spavanje oko 8h, i otprilike promijenim pelenu oko 3h. Medjutim, dosta puta promoce prije nego stignem zamijeniti, a sinoc sam bas testirala cijelu noc i izdrzala je jedna pelena. 

MareiKate
    07. Lipanj 2019. 20:34

pepillu

Cek, svi vi ste prestali mijenjati noću pelene? Jesam ja onda jedina luda koja jos uvik 2 put noću minja?

Samo ako se pokaka po noći što je iznimno rijetko... Mijenjala bi i ja bena još uvijek da mi nije sveki rekla da ne budem luda 😂

busybee
    07. Lipanj 2019. 20:36

Ne brojeci onih prvih par tjedana kad ne znam kad je bio dan, kada noc😂 ja ih ne mijenjam. Stvarno su super te premium. Zna kakica iscuriti kada se ukaka do grla i kad je proljevasto😅 ali to je bas rijetko, a mokraca bas nikad. A u krevetu je od 8 do 8.

mmama2
    07. Lipanj 2019. 21:53

Mijenjala sam dok je kakao ponoci, ne kaka od cca 2 mj pa ne mijenjam, ako nekoga zanima, 🙈🙈 ima bambus pelenu i me cover i od cca 8-8 bude suho sve ☺️

url=https://lilypie.com]

_svjesna
    07. Lipanj 2019. 22:34

Hahahaha Pepillu prosvijetljena 😁
    Evo i moj se gospodin danas pokakao posteno jeeee da sam znala da cu se ovoliko sranju radovati... 😁
    Mislim da ima malo tjemenice po glavi, cudno mi otkuda mu to, kupamo se Mustelom ne kontam kako ju je dobio. Cime bih mogla to skidati?

MareiKate
    08. Lipanj 2019. 06:23

_svjesna

Hahahaha Pepillu prosvijetljena 😁
    Evo i moj se gospodin danas pokakao posteno jeeee da sam znala da cu se ovoliko sranju radovati… 😁
    Mislim da ima malo tjemenice po glavi, cudno mi otkuda mu to, kupamo se Mustelom ne kontam kako ju je dobio. Cime bih mogla to skidati?

Moja je imala dosta od rođenja, skinuli ekspresno mustelinim šamponom za tjemenicu.

• Petra05
    08. Lipanj 2019. 08:07

Napokon je ugrijalo, moj je odlicne volje nakon sto sam ga skinula u kratke bodije i gacice
    Jel i vasi imaju to odusevljenje kad su goli?

cvijetic12
    08. Lipanj 2019. 10:00

Ja ne presvlacim preko noci,nikada ni nisam. Jedva ju od umora uzmem na cicu a kud jos presvlaciti 😂. Bude mokra, ako bude tek pred jutro.
    Mi smo poceli biti stalno u kratkom bodicu i vidim da bas uziva, cak smo i preko noci u njemu i mirnije spava.
    Sutra se spremamo na more, nadam se da je toplo, da se makar ja brcnem ☺☺

cvijetic12
    08. Lipanj 2019. 10:00

Ako bude mokra, tad ju presvucem. Ne pratim sta pisem 😁

mmama2
    08. Lipanj 2019. 10:52

Mi smo vec 10ak dana u kratkome, idemo van obicno samo u bodyu 

url=https://lilypie.com]

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.