Ok cure tnx , spremit cu ja neka se nadje ali ne mislim nosit puno stvari znan da u bolnici lude kad vide previse stvari , sta je po meni i u redu. A muz lako nadoda ako sta zafali....Sta sam sve vidila da zene nose ajme ajme😄😄
Svjesna daaa jos malo malo malo , ajme strahovi lagano krecu i nervozica... razumite me vi najbolje sve ste prosle to hihi🤗🤗btw i tvoj je deckic pravi momak vec pa di prije 💖
Du mi smo tu negdje po porodu, a meni koza nije niti blizu da ce se spojiti 😥
Jesi li se savjetovala sa svojom patronaznom? Znam da su neke cure isle na ponovno sivanje ako je bas dosta zinulo
Ja nemam srece s tim savovima toliko da je meni odma puklo to i zasili su me nakon 3 dana opet i opet je puklo iako sam lezala stalno, ocito mi koza na tom dijelu ne prihvaca savove 😐, a ni sama se ne zeli spojiti, ali eto bar je to kao zaraslo jer mene nista ne smeta taj dio
Ma nema sanse da bi isla na ponovno šivanje, kako je tako je😖😖 mozda ako se nakon svega odlučim na drugu bebu, ne budem rezana doli kad sam vec rasjepljena 😂😂
😂😂, meni ce trebati dugoooo da nakon ovog problema kojem se ne nazire kraj nakon prvog poroda odlucim za drugo
Tocno tako mi je 😂 jos kad se sjetim onih bolova na porodu, uh bizi 😅
Ja sam decke dojila dugo, i sa jednim i drugim dobila mens nakon 7,9 mj :) to nema veza sa dojenjem, i one price da nema menge ili da ne mozes ostati trudna dok dojis su glupost, valjda sve imamo tu mozga dovoljno da to nitko je vjeruje😂😂😂 i cure cuvajte se jer ovulacija dolazi prije memstruacije, tako da mozete ovulirati, zatrudniti bez da ste imale mens uopce od poroda ;)
Mi smo isto ok, bebo ima oko 6kg, nosi 68🙄🙄 ogroman je, guguce stalno, smije se stalno, i dalje spava jako puno + noc u komadu.. ja s njime bas, bas, bas uzivam onako full, divna je beba. Decki su ga popljuckali naravno pa je i balice odradio vec, fizioloske, inhaliranja i usisavanja nosa i na to cak uziva i smije se😂
url=https://lilypie.com]
Ja sam decke dojila dugo, i sa jednim i drugim dobila mens nakon 7,9 mj :) to nema veza sa dojenjem, i one price da nema menge ili da ne mozes ostati trudna dok dojis su glupost, valjda sve imamo tu mozga dovoljno da to nitko je vjeruje😂😂😂 i cure cuvajte se jer ovulacija dolazi prije memstruacije, tako da mozete ovulirati, zatrudniti bez da ste imale mens uopce od poroda ;)
Mi smo isto ok, bebo ima oko 6kg, nosi 68🙄🙄 ogroman je, guguce stalno, smije se stalno, i dalje spava jako puno + noc u komadu.. ja s njime bas, bas, bas uzivam onako full, divna je beba. Decki su ga popljuckali naravno pa je i balice odradio vec, fizioloske, inhaliranja i usisavanja nosa i na to cak uziva i smije se😂
Slazem se s ovime sto se tice za stvari.
Meni je proslo 3mj od poroda i jos ih nemam, a imam dojam kao da sam stvari imala pred 100godina zadnji put 🤣
Kakvu kontracepciju koristite s obzirom na dojenje? Ja sam prije koristilila pilule ali dok dojim ne dolaze u obzir 🙄
Ja ne dojim i evo 39 dana nakon poroda dobila menstruaciju, takoder znam zenu koja doji, a dobila je isto mjesec nakon poroda tako da je sve individualno
Mi nemamo odnose jos, ali koristit cemo kondome kao i dosad, pilule mi ne znam stvaraju nelagodu
Mmama bas divno da tako uživate 😍 mi smo isto neki dan prvi put prošetali i od tada svaki dan dva puta.. koristila sam onu klokanicu i mislim da sam malo smotana za namistit ga unutra al vec cemo naučit 😄
Joj ja se svako jutro budim uzasno nenaspavana a beba mi spava poprilicno fino, da vas pitam, kad sebi malo produze pauzu izmedju podoja? Doji i dalje na 2 sata, najede se, dignem da podrigne, ako ne uspije onda zaspi ali nakon pola sata se budi i kenjka onda ga dignem pa onda uspe. Tako skoro svaki put, toliko se istrzam i nista na kraju ne odspavam. Da hoce bar na 3h nocu da jede. Nekad cak nije ni gladan vidim jer uzima siku i pusta vise puta, a kad je gladan zbilja zgrabi i jede. Zaspe mi navecer oko 8, i spava ujutro do 5h kada krece kenjkanje i izvijanje, vidim da ga stomacic muci. Onda ga stavim na trbuh da spava i do 7h odspava. Preko dana skoro nista ne odspava, ako sastavi tri puta po 15min. Da li malo spava? Kako vase bebe?
Sortiraj odgovore
Najstariji