Zimske bebe i mame 2018/2019

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    MalaTajna222
    04. Ožujak 2019. 10:00

Ok cure tnx , spremit cu ja neka se nadje ali ne mislim nosit puno stvari znan da u bolnici lude kad vide previse stvari , sta je po meni i u redu. A muz lako nadoda ako sta zafali....Sta sam sve vidila da zene nose ajme ajme😄😄
    Svjesna daaa jos malo malo malo , ajme strahovi lagano krecu i nervozica... razumite me vi najbolje sve ste prosle to hihi🤗🤗btw i tvoj je deckic pravi momak vec pa di prije 💖

• Petra05
    04. Ožujak 2019. 10:21

du1988

Petra05

Du mi smo tu negdje po porodu, a meni koza nije niti blizu da ce se spojiti 😥

Jesi li se savjetovala sa svojom patronaznom? Znam da su neke cure isle na ponovno sivanje ako je bas dosta zinulo

Ja nemam srece s tim savovima toliko da je meni odma puklo to i zasili su me nakon 3 dana opet i opet je puklo iako sam lezala stalno, ocito mi koza na tom dijelu ne prihvaca savove 😐, a ni sama se ne zeli spojiti, ali eto bar je to kao zaraslo jer mene nista ne smeta taj dio 

pepillu
    04. Ožujak 2019. 11:15

Ma nema sanse da bi isla na ponovno šivanje, kako je tako je😖😖 mozda ako se nakon svega odlučim na drugu bebu, ne budem rezana doli kad sam vec rasjepljena 😂😂

• Petra05
    04. Ožujak 2019. 11:27

😂😂, meni ce trebati dugoooo da nakon ovog problema kojem se ne nazire kraj nakon prvog poroda odlucim za drugo

pepillu
    04. Ožujak 2019. 11:35

Tocno tako mi je 😂  jos kad se sjetim onih bolova na porodu, uh bizi 😅

mmama2
    04. Ožujak 2019. 12:19

Ja sam decke dojila dugo, i sa jednim i drugim dobila mens nakon 7,9 mj :) to nema veza sa dojenjem, i one price da nema menge ili da ne mozes ostati trudna dok dojis su glupost, valjda sve imamo tu mozga dovoljno da to nitko je vjeruje😂😂😂 i cure cuvajte se jer ovulacija dolazi prije memstruacije, tako da mozete ovulirati, zatrudniti bez da ste imale mens uopce od poroda ;) 
    Mi smo isto ok, bebo ima oko 6kg, nosi 68🙄🙄 ogroman je, guguce stalno, smije se stalno, i dalje spava jako puno + noc u komadu.. ja s njime bas, bas, bas uzivam onako full, divna je beba. Decki su ga popljuckali naravno pa je i balice odradio vec, fizioloske, inhaliranja i usisavanja nosa i na to cak uziva i smije se😂

url=https://lilypie.com]

cvijetic12
    04. Ožujak 2019. 19:50

mmama2

Ja sam decke dojila dugo, i sa jednim i drugim dobila mens nakon 7,9 mj :) to nema veza sa dojenjem, i one price da nema menge ili da ne mozes ostati trudna dok dojis su glupost, valjda sve imamo tu mozga dovoljno da to nitko je vjeruje😂😂😂 i cure cuvajte se jer ovulacija dolazi prije memstruacije, tako da mozete ovulirati, zatrudniti bez da ste imale mens uopce od poroda ;)
    Mi smo isto ok, bebo ima oko 6kg, nosi 68🙄🙄 ogroman je, guguce stalno, smije se stalno, i dalje spava jako puno + noc u komadu.. ja s njime bas, bas, bas uzivam onako full, divna je beba. Decki su ga popljuckali naravno pa je i balice odradio vec, fizioloske, inhaliranja i usisavanja nosa i na to cak uziva i smije se😂

Slazem se s ovime sto se tice za stvari.
    Meni je proslo 3mj od poroda i jos ih nemam, a imam dojam kao da sam stvari imala pred 100godina zadnji put 🤣
    Kakvu kontracepciju koristite s obzirom na dojenje? Ja sam prije koristilila pilule ali dok dojim ne dolaze u obzir 🙄

• Petra05
    04. Ožujak 2019. 20:37

Ja ne dojim i evo 39 dana nakon poroda dobila menstruaciju, takoder znam zenu koja doji, a dobila je isto mjesec nakon poroda tako da je sve individualno
    Mi nemamo odnose jos, ali koristit cemo kondome kao i dosad, pilule mi ne znam stvaraju nelagodu

pepillu
    05. Ožujak 2019. 03:51

Mmama bas divno da tako uživate 😍 mi smo isto neki dan prvi put prošetali i od tada svaki dan dva puta.. koristila sam onu klokanicu i mislim da sam malo smotana za namistit ga unutra al vec cemo naučit 😄 

_svjesna
    05. Ožujak 2019. 07:05

Joj ja se svako jutro budim uzasno nenaspavana a beba mi spava poprilicno fino, da vas pitam, kad sebi malo produze pauzu izmedju podoja? Doji i dalje na 2 sata, najede se, dignem da podrigne, ako ne uspije onda zaspi ali nakon pola sata se budi i kenjka onda ga dignem pa onda uspe. Tako skoro svaki put, toliko se istrzam i nista na kraju ne odspavam. Da hoce bar na 3h nocu da jede. Nekad cak nije ni gladan vidim jer uzima siku i pusta vise puta, a kad je gladan zbilja zgrabi i jede. Zaspe mi navecer oko 8, i spava ujutro do 5h kada krece kenjkanje i izvijanje, vidim da ga stomacic muci. Onda ga stavim na trbuh da spava i do 7h odspava. Preko dana skoro nista ne odspava, ako sastavi tri puta po 15min. Da li malo spava? Kako vase bebe?

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.