Cure cestitke svima na bebacima , nadam se da se lipo oporavljate!! ☺☺Naime upadam ko padobranac , nego kako se pakujem lagano za TAJ DAN , htjela sam pitati ako ima ko iz Splita ovde da mi kaze sta je uistinu tribala nosit za bebu u bolnici ??jer neko mi kaze npr. pelene trebas nosit, a drugi da pelene nedaju da donosim. 🤔🤔
Nisam iz ST, ali savjetovala bi ti da ipak poneses 10tak pelena, nece ti zauzeti puno mjesta u torbi, a tako ces biti osigurana u slucaju da ipak trebaju, ja sam nosila i da koristili su nase pelene
A jebemu misa. Bas nas uhvatilo i gotovo. Obavezno javi kako je prosa pregled, ja se svoju uopce ne usudim zvati a jos moja ginekologica gruba za poludit 😕 ako u meduvremenu probaš se sexati, javi kako proslo 😄
MalaTajna, nisam iz Splita al bi isto savjetovala da poneseš... npr mi u Zadru smo dobili kao poklon paketić Violeta pelene al ja sam svejedno svoje imala.
Ana pozdrav tebi i miki, nas najstariji braco ovde 😍
Javim se kako je proslo i planiram ako mi da zeleno svjetlo za seks probati kako ce ici, a mozda i prije odlaska njoj probam 🤭 pa cu se javiti nadam se sa pozitivnin iskustvom 😊
Cure ja sam rodila znaci prije tocno 2mj.dojila 10 dana i zbog raznih problema s dojenjem prisilno prekinula laktaciju tabletama...menstruaciju joss nisan dobika..zanima ne da li ste vi dobile koje ste rodile tu kao i ja negdi..nezz da li bi se trebala brinut da li je to ok...dok san dojila cure dobila bi oto.nakon dva mj.sad ne dojim i jos uvik nista🙄😶
url=https://lilypie.com]
Pozdrav cure,
Drago mi je vidjeti da smo jos aktivne.
MalaTajna, pa jos malo i termin, odlicno, kako je vrijeme brzo proslo. Sretno!!
Zadranka, i ja jos nisam dobila mengu, ali dojim pa ne znam je li to normalno.
Odnose smo imali, imala sam 4 sava dolje, nakon 40 dana uzasno su me sjekli i zatezali pa sam ih sama skinula i od zatezanja su mi se napravile kao dvije kuglice da ih tako nazovem koje lice na bradavice i jako su boljele. Medjutim odnos je na opce iznenadjenje bio ok, ali imam osjecaj kao da unutra nesto smeta, ne znam kako da opisem, kao da nesto ima pa ne uspijeva do kraja da udje. Nadam se da ce to vremenom proci.. inace nakon 10 mjeseci apstinencije iskre su prstale hahahaha.
Ana, odlicno napreduje Mikael, i dalje izdajas i dajes mu? Znas li mozda koliko dvomjesecna beba popije ml za jedan obrok? Imam frizera narednog tjedna pa moram mu izdojiti jedan obrok, koliko mu je dovoljno? Sada ima 2 mjeseca i oko 5,5kg. Izlazi i iz velicine 62.
Pozdrav cure,
Drago mi je vidjeti da smo jos aktivne.
MalaTajna, pa jos malo i termin, odlicno, kako je vrijeme brzo proslo. Sretno!!
Zadranka, i ja jos nisam dobila mengu, ali dojim pa ne znam je li to normalno.
Odnose smo imali, imala sam 4 sava dolje, nakon 40 dana uzasno su me sjekli i zatezali pa sam ih sama skinula i od zatezanja su mi se napravile kao dvije kuglice da ih tako nazovem koje lice na bradavice i jako su boljele. Medjutim odnos je na opce iznenadjenje bio ok, ali imam osjecaj kao da unutra nesto smeta, ne znam kako da opisem, kao da nesto ima pa ne uspijeva do kraja da udje. Nadam se da ce to vremenom proci.. inace nakon 10 mjeseci apstinencije iskre su prstale hahahaha.
Ana, odlicno napreduje Mikael, i dalje izdajas i dajes mu? Znas li mozda koliko dvomjesecna beba popije ml za jedan obrok? Imam frizera narednog tjedna pa moram mu izdojiti jedan obrok, koliko mu je dovoljno? Sada ima 2 mjeseca i oko 5,5kg. Izlazi i iz velicine 62.
Svjesna nemam iskustvo sa savovima al ono sto san cula od dr.zena je da treba vrimena da odnosi postanu doli kaooo nekad...ipak je to bila rana....a o kolicini mlika koliko triba ja recimo dajem dohranu i tu pise da beba od 8tj.triba jesti 170ml..sad mislim da se tolerira do 20posto..ali moj recimo poide dozu 120ml...i to mu je sasvim ok...sutra imamo kontrolu pa cu vidit kolko je dobija na tezini i visini....
Evo da se i ja javim! pepillu, meni je jedan sav otpao prije nego je koza zarasla, taman na ulazu na rajska vrata 😁 zaraslo je brzo i samo, ja sam se prala nakon svake nuzde i naspricala bi octanisept na ulozak. Nismo se jos seksali, imam pregled 13., ali mislim da ce pasti ranije 🙈 Dorica super napreduje, imale smo kontrolu kod pedijatra, uzv kukova je u redu, radimo samo vjezbice kod previjanja i to je to...kontrola opet za 3 mj kad kukici srastu do kraja. Pusa svima
Petra, drzim fige da bude kako triba i javi :)
Svjesna, virujem da su iskre frcale kako i nece poslije toliko vremena, nije moglo bit lose nikako 😂
Ajde du onda javljaj situacije buduće :) i bravo za našu doricu 😍
Du mi smo tu negdje po porodu, a meni koza nije niti blizu da ce se spojiti 😥
Du mi smo tu negdje po porodu, a meni koza nije niti blizu da ce se spojiti 😥
Jesi li se savjetovala sa svojom patronaznom? Znam da su neke cure isle na ponovno sivanje ako je bas dosta zinulo
Sortiraj odgovore
Najstariji