Klokse pomoccccc..muku mucim s desnom dojkom kao da su suzeni kanalici nece mliko van nikako mali ju je od jucer izbacio nece uopce ju uzme vise da napomenem da mi je i bradavica sva u flesu….kad idem izdajalicom nece nista izlazi..dojka bude tvrda vruca i puna grudica znaci ima mlika….nakon tusiranja u vrucim tusom i masazom usoijem izdojit 60 iz nje…i to san izdajala sat vremena jer ne ide u mlazu nego po kap….vise san umorna jer nemam toliko vremena uz bebu i jos dvoje dice izvodit kerenfeke a ono nece pa necee ide…da napomenem nakon sto uspijem na ljutu muku izdojit tu dojku uvati me nemila dehtavica i sva mi se koza jezi…dajte neki savjet bilo sto zvat cu sad za uru patronaznu…naj rade bi odustala od dojenja jer je ovo samo muka a nezz ni kako to izvest sad kad je mliko nadoslo u ogromnoj kllicini jer jos se nije ponuda i potraznja uspostavila…znaci mliko neceeee van nego po kap nema inog mlaza…help klokse ocajna san vise zaista…ovaj put mi nistaaa ne ide…cure san dojila do god dana sikljalo je mliko u mlazu…sad sve zakazalo..😣😥
Jesi probala kupus?
Bok cure,
Voljela bih vašu pomoć ili iskustva. Trenutno sam 30.ti tjedan trudnoce, sve je do sada bilo u redu, uzv prosli tjedan super…osim malih problema, bakterija i slično, nis ozbiljno.
Za vikend mi se desilo u sub da me poceo boliti trbuh nisko dolje i od tada nikako da prestane. Smiri se ujutro pa popodne ponovno, do kad ne zaspim, sve jače. Nije neka ne izdrživa bol, ali mi je čudno, boli me i stisne nisko dolje pa pusti pa ponovno. Ali nekako mi ne lici na kontrakciju. Ne znam da li je nesto ozbiljno. Bebica je i vise nego aktivna tih dana.
Problem je sto mi je ginekolog na go do ponedjeljka.
Ima li netko slično iskustvo.
Hvala puno unaprijed :)
Pijes li magnezij? Ja bi probala s magnezijem, toplim tusem i ako ne prolazi javiti se na hitnu jer je jos prerano, a ovo mi se cini po opisu kao kontrakcije jer je bolno i trbuh ti je tvrd.
Mislim da BH nisu bolne, meni bar nisu bile. Samo mi se stvrdne trbuh.
Svjesna nama su rekli na tecaju da je bitno da mokre, kakanje nije toliko bitno.
Mokrenjem se smatra kolicina mokrace velicine jusne zlice ako sam dobro zapamtila, neka me netko iskusniji ispravi jer nemam iskustva ovo sam samo procitala.
Sto se sluznog cepa tice, meni ispada po malo ( velicine nokta ) 5. dan danas.
Zuckasto-prozirno-bjelkasto.
Mislim da je netko imao zelenkasti iscjedak u terminu i isao u bolnicu zbog sumnje na mekonij, ali to su bile gljivice pa se svakako javi ili svojoj ginekologici ili ako uskoro ides na kontrolu obavezno im to reci. I sretno. 🙂
Emily hvala na savjetu. Sjećam se i ja da ovdje netko od cura nije bio siguran što je i da joj je doktorica neke vaginalne prepisala ali cura je za dva tri dana i rodila pa se ne sjećam više točno što je to bilo. Tj ne sjećam se detalja kako je izgledao taj njen iscjedak... Ja sam u srijedu ujutro kod dr, brzo će to pa ću vidjeti što je. Bebica je aktivna pa se ne brinem puno...
Kakva je to fora s kupusom? Cula sam par puta al nikako pitati kako se koristi i čemu sluzi?
Kakva je to fora s kupusom? Cula sam par puta al nikako pitati kako se koristi i čemu sluzi?
Kupus navodno "izvlači" upale... Pa kad ti se dojka upali možeš staviti list kupusa na nju da ti ju smiri. Znam da puno žena to stavlja a sad da li zaista ublaži muke ne znam, vjerojatno da, jer ne bi toliko žena to svjetovalo da ne radi ništa...
Nema znanstvenih dokaza da hladan list kupusa radi ista vise od hladnog obloga, tak da mozes samo kombinirat topli tus ili oblog prije dojenja pa hladan nakon
http://www.roda.hr/portal/dojenje/problemi-i-poteskoce-u-dojenju/kupus-kao-pomoc-kod-nekih-problema-u-dojenju.html
Bok cure,
Voljela bih vašu pomoć ili iskustva. Trenutno sam 30.ti tjedan trudnoce, sve je do sada bilo u redu, uzv prosli tjedan super…osim malih problema, bakterija i slično, nis ozbiljno.
Za vikend mi se desilo u sub da me poceo boliti trbuh nisko dolje i od tada nikako da prestane. Smiri se ujutro pa popodne ponovno, do kad ne zaspim, sve jače. Nije neka ne izdrživa bol, ali mi je čudno, boli me i stisne nisko dolje pa pusti pa ponovno. Ali nekako mi ne lici na kontrakciju. Ne znam da li je nesto ozbiljno. Bebica je i vise nego aktivna tih dana.
Problem je sto mi je ginekolog na go do ponedjeljka.
Ima li netko slično iskustvo.
Hvala puno unaprijed :)
Pijes li magnezij? Ja bi probala s magnezijem, toplim tusem i ako ne prolazi javiti se na hitnu jer je jos prerano, a ovo mi se cini po opisu kao kontrakcije jer je bolno i trbuh ti je tvrd.
Mislim da BH nisu bolne, meni bar nisu bile. Samo mi se stvrdne trbuh.
Hvala puno na odgovoru. Pijem magnezij inace svaki dan, ali nije prestalo od njega. A nista, mislim da cu na hitnu na pregled. Jer i ja sam u 20tom tj imala malo BH, ali nisu ovakve bile i nije bilo bolno. Pa sam zabrinuta.
Zadranka mlijeko mora van, nemoj se zezat sa upalom jer bus natrag u rodiliste morala :( topli tus prije podoja, doji tako da visis iznad njega kao kravica i masiraj i razbijaj te kvrge, ako ti je prebolno neka muz pomogne.. sada ti je mlijeko naglo nadoslo i mora izaci van! A to zna biti neugodno i bolno ako ne ide po planu.. smijes popiti brufen ako te bas jako boli..
url=https://lilypie.com]
Sortiraj odgovore
Najstariji