Zimske bebe i mame 2018/2019

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
  • Nikoll
    20. Prosinac 2018. 23:03

Hvala svima jos jednom na cestitkama ,nisam puno bila aktivan na ovu temu takk da me ni ne poznate... Nama je termin bio 2.1.2019. al smo se rodili 13.12.2018. ... Pomalo me strah opisat svoj porod jer sam bila napadnuta nedavno od strane nekih cura jer sam napisala kako je ovdje kod nas u Njemackoj ... Zato mozda bolje da ne opisujem svoj porod jer cu opet pokrenut lavinu losih komentara i napadanja a to mi nije u cilju ... Ako nekog zanima neka se javi pa cu rado napisati privatno ... Lp.. odoh se borit sa dojenjem :) 

pepillu
    20. Prosinac 2018. 23:58

Bulbi, super da dobro napredujete, neka vam je blagoslovljeno i da izdržat do kraja 😘
    Nikol, mislim da je skroz uredu da opišeš svoje iskustvo ako zelis naravno i ovde javno jer javni je i forum a do sada niko od cura nije ima neka losa iskustva ovde u hr bolnicama.

• Figurica_bez_ziga
    21. Prosinac 2018. 07:43

Cestitke svim curkama koje su rodile!! 😍😍

Meni su sinoc valjda krenuli polako trudovi 🤷‍♀️ Toliko me sve boli sad pred kraj da nemam pojma vise jesu li trudovi, probava ili sam se preforsirala jucer. A i svaki dan panicno cekam taj nesretni sluzni cep da vidim hoce li se pojaviti. 😂 

None

• Figurica_bez_ziga
    21. Prosinac 2018. 07:46

Nikoll

Hvala svima jos jednom na cestitkama ,nisam puno bila aktivan na ovu temu takk da me ni ne poznate… Nama je termin bio 2.1.2019. al smo se rodili 13.12.2018. … Pomalo me strah opisat svoj porod jer sam bila napadnuta nedavno od strane nekih cura jer sam napisala kako je ovdje kod nas u Njemackoj … Zato mozda bolje da ne opisujem svoj porod jer cu opet pokrenut lavinu losih komentara i napadanja a to mi nije u cilju … Ako nekog zanima neka se javi pa cu rado napisati privatno … Lp.. odoh se borit sa dojenjem :)

Ajme majko moja mila zene su nekad stvarno zenama vuk. Zasto bi se ikoga napadalo zbog poroda koji je imao 😱 Bas mi je zao sto ti se to dogodilo. Nisam ovdje dugo ali mi se otpocetka sve curke cine stvarno simpa i mislim da ovdje slobodno mozes napisati svoje iskustvo. 
    Sretno s dojenjem. 🤗

None

Landy
    21. Prosinac 2018. 09:55

Čeeestitkeee sviiim mamicamaaa 😍😍😍

👨‍👩‍👧‍👦
    💃30
    🤵 33
    👧🏼 4

pepillu
    21. Prosinac 2018. 10:27

Evo i ja s pregleda. Ctg dobar, zatvorena sam. Beba glavom doli i ima 2800g, radila mi je bris, sad to moram nosit doli na nazvod. Du jel znas mozda dokad radi zavod? Jer sam pjeske a daleko mi je od hitne ici doli u bolnicu 😂

du1988
    21. Prosinac 2018. 10:32

pepillu

Evo i ja s pregleda. Ctg dobar, zatvorena sam. Beba glavom doli i ima 2800g, radila mi je bris, sad to moram nosit doli na nazvod. Du jel znas mozda dokad radi zavod? Jer sam pjeske a daleko mi je od hitne ici doli u bolnicu 😂

Bravo za super vijesti! 🤗🤗🎉 joj ne znam ti za zavod, ali ja vodim trudnocu privatno i rekao mi je da danas dodjem na bris u bolnicu izmedju 12 i 13h pa pretpostavljam da poslije toga jos primaju uzorke 😳🤔

url=https://lilypie.com]

du1988
    21. Prosinac 2018. 10:33

e da pepillu…znas da je zavod sad tamo u novom prostoru poliklinike? da ne bi otisla dolje na kolovare

pepillu
    21. Prosinac 2018. 10:54

😊😊
    Nisam znala, hvala ti na informaciji 🤗 Sva sreća da si mi rekla.. 
    da, valjda se moze do 14h al pokusat cu otic prije da me bi bilo dodi dogodine donit bris 😅

du1988
    21. Prosinac 2018. 11:06

pepillu

😊😊
    Nisam znala, hvala ti na informaciji 🤗 Sva sreća da si mi rekla..
    da, valjda se moze do 14h al pokusat cu otic prije da me bi bilo dodi dogodine donit bris 😅

vidim na netu neke informacije do 12-13h, ne znam kako cu ja onda...ajde bas pitaj pa javi ako ti nije problem?

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.