Zimske bebe i mame 2018/2019

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Sunflower! 🌻
    20. Prosinac 2018. 13:40

Pepe! 😍
     Svaka ti cast i cestitam od srca na velikom deckicu 🥰🥰 Zelim ti brz oporavak! Kak si ti sad? Jel bilo epiziotomije, pucanja, obzirom da je tak veliki? 

• Nikoll
    20. Prosinac 2018. 13:52

_svjesna

Nikoll cestitke, brz oporavak.❤️
    Je li bila Nikoll u terminu?

Hvala na cestitkama ja sam ti bila 37+1

pepillu
    20. Prosinac 2018. 15:24

Blaza, bravo za malu mrvicu. Ako je tada imala vec 2700 onda je sad vec prava beba ipo :) 

• tanja83
    20. Prosinac 2018. 15:57

Evo i nas s pregleda 35+2 imamo cca 2500 grama,protoci ok,plodne vode dosta i spustili smo se jako nisko i glavicom kako treba. Pregled nije radio tako da nezz jel sam se sta otvorila al za 8 dana dolazimo ponovo na pregled dezuran je nas doktor u rađaoni pa nas je tamo narucio na pregled. 

Bulbi91
    20. Prosinac 2018. 16:19

Evo cure da vas i mi malo pozdravimo🤗🤗...
    Cestitam svima curama na bebica,a ostalima sretno do kraja❤❤❤..
    Nama je 18.12. trebao biti termin sa sekom izgubljenom u prosloj trudnoci😕,ali eto proslo je i to uz pomoc nase dugice🙏💕....ovaj put idemo do kraja💪💪🙏💕...

du1988
    20. Prosinac 2018. 16:41

tanja83

Evo i nas s pregleda 35+2 imamo cca 2500 grama,protoci ok,plodne vode dosta i spustili smo se jako nisko i glavicom kako treba. Pregled nije radio tako da nezz jel sam se sta otvorila al za 8 dana dolazimo ponovo na pregled dezuran je nas doktor u rađaoni pa nas je tamo narucio na pregled.

skoro identicne vijesti kao kod mene jucer 🤗 odlicno i sretno dalje! bulbi draga, saljem samo pozitivne misli i zagrljaje, javi nam se i dalje! Kako bebica napreduje? 

url=https://lilypie.com]

Bulbi91
    20. Prosinac 2018. 17:33

du1988

skoro identicne vijesti kao kod mene jucer 🤗 odlicno i sretno dalje! bulbi draga, saljem samo pozitivne misli i zagrljaje, javi nam se i dalje! Kako bebica napreduje?

Hvala draga❤...
    Prosli tj.imala neka stezanja,pa sam se bas zabrinula i trcala dr.,ali hvala Bogu sve ok za sada🙏💕...
    Iza Bozica ponavljamo briseve i nadam se da smo se rijesili streptokoka🙏💕...
    Kako ste ti i bebica?Jos sitno brojite koliko vidim😍

Ptičica
    20. Prosinac 2018. 17:58

Bulbiiii, svaki put kad vidim tvoj nick, osmijeh mi spontano dođe 😊😊 ej, vrijeme će poletjeti, a tvoja mrvica će biti kraj tebe 🤗🤗 samo pozitivno, hrabro i s pogledom naprijed ! Samo ti trči u doktora kad god se uznemiris, iako su ta ustezanja "u rok sluzbe". Šaljem puuuuno zagrljaja,osmijeha, lijepih želja...svega lijepoga! 😘😘

du1988
    20. Prosinac 2018. 18:00

Bulbi91

du1988

Hvala draga❤…
    Prosli tj.imala neka stezanja,pa sam se bas zabrinula i trcala dr.,ali hvala Bogu sve ok za sada🙏💕…
    Iza Bozica ponavljamo briseve i nadam se da smo se rijesili streptokoka🙏💕…
    Kako ste ti i bebica?Jos sitno brojite koliko vidim😍

ma bolje otici da si mirna pa makar bila i lazna uzbuna! ❤️ i mene bas ceka bris na streptokok, idem sutra to obaviti. Da, da bome priblizilo se i nase. Jucer sam bila na pregledu, sve je ok, Dora ima oko 2400 grama, protoci i ctg uredni i kontrola za dva tjedna. S tim da između imam samo ctg i mjerenje tlaka. i eto, sad ostaje samo cekati, torba i ostalo je spremno! Uzivaj draga u blagdanima i samo pozitivno i hrabro i dalje, svi mislimo na vas! 

url=https://lilypie.com]

Bulbi91
    20. Prosinac 2018. 18:41

Ptičice hvala ti puno od srca...i mi saljemo puse i zagrljaje tvojoj bebici i tebi😘😘😘😘😘🤗🤗🤗🤗🤗!!! A da vrijeme bas leti nekao...ovaj put sam malo drugacije poslozila neke stvari u glavi i iskreno psihicki se bolje osjecam,trudim se sto manje strahovati,iako me nekat uhvati panika,ali srecom dr.me uvijek umiri🙏💕...uskoro ce i tvoja bebica doci mami u narucje😍....

du1988 ajde hvala Bogu da he sve ok,pa to je vec prava velika curka😍...jos malo i imat ces je u svome narucju😀....
    Saljemo vam svima puse i nek sve dobro protekne do kraja🙏💕😘😘😘😘😘

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.