Cure koje ste odradile mini anomaly - je li to još ide vaginalno ili preko trbuha? Sve sam zaboravila 🤪
Evo ja sam jutros bila na mini anomaly - prvo me pregledao preko trbuha pa je onda vaginalno. I rekao je da je ovo zadnji put vaginalno.
Uglavnom sve je u redu, rekao je uredan plod, zasad sve što se može vidjeti se razvija uredno. Išao je i muž sa mnom, dobili smo par sličica i etobrzo se okreće, pa da doktor ne pokaziva i zamrzne sliku neznam šta bi razumjeli, osim nogica i pupčane vrpce
I rekao mi je da on sve svoje trudnice šalje na pregled kod pedijatra. Kod nas dolazi neki dr. iz Zagreba jednom mjesečno i da se odma danas naručim, pa nebitno kad god dođem na red - bio to 6,7 ili 8 mjesec trudnoće, nebitno ali da napravim taj pregled.Taj pedijatar pregleda srce od bebe, tako sam ja shvatila. Neznam jeli će koja od vas to raditi ili je radila u prijašnjim trudnoćama. Uglavnom poći ću
Moj soc. ginekolog je bas subspecijalist za fetalnu medicinu i jedan od vodećih u području fetalne ehokardiografije tako da on to svakako meni odradi i na mini anomaly i na onom velikom u 20. tjednu 🥰. Bas imam sreće šta mi je takav stručnjak dostupan.
Da, ja sam isto čula da bi sigurno od 1.7. trebalo ići povećanje, ali koliko su puta već odgodili ne bi me ništa vise čudilo 😒
2023. M ❤️
12/25 ❤️⏳
Jagoda hvala na ovim informacijama za naknadu kod komplikacija 😊 Nadam se da će stvarno biti od 1.7., koja prva vidi službenu info, samo javite.
🙋🏻♀️ 35, antifosfolipidni sindrom
08/2024 spontani 5+6 💔
28. 4. 2025. ➕ 🥰 🙏
14. 5. 2025. prvi UZV, 5+5, imamo ❤️ 🤗
Pozdrav cure, čitala sam vas, ali sam se tek sad odlučila javiti. Čestitke svima!!!😊
Ja sam maloprije s pregleda i sve je super🥰 Dečko je razigran, jedva ga je ulovio za izmjeriti. Sve su mjere u redu. Termin mi je 3.12.
29.3.2025. ➕️
UZV: 7+0 imamo ❤️
Veritas ✅️ Stiže nam dečko!👶🩵
12/25 ⏳️
Drage moje, znate li možda zašto mi ne funkcionira ova vremenska crta. Kopirala sam je iz TickerFactory i zalijepila u potpis... Ako netko zna u čemu je kvaka, javite
29.3.2025. ➕️
12/25 ⏳️
Drage moje, znate li možda zašto mi ne funkcionira ova vremenska crta. Kopirala sam je iz TickerFactory i zalijepila u potpis…Ako netko zna u čemu je kvaka, javite
Krivi link si kopirala 😁
Ne onaj prvi, nego drug treba zalijepiti.
Ja sam isto napravila bila pa znam 😅
Drage moje, znate li možda zašto mi ne funkcionira ova vremenska crta. Kopirala sam je iz TickerFactory i zalijepila u potpis…Ako netko zna u čemu je kvaka, javite
Krivi link si kopirala 😁
Evo ispravila😄 Hvala ti!
29.3.2025. ➕️
12/25 ⏳️
Krivi link si kopirala 😁
Evo ispravila😄 Hvala ti!
Pozdrav Blue00, zanima me koliko si čekala rezultate veritasa i kakav je uzv bio prije vađenja krvi?
Curke, kako ste???
Tako mi brzo dani idu, ne mogu vjerovat da sam za koji dan 9.tt 🙈 na poslu, po klince i onda se borim doma, jer mi je popodne najvise slabo.. tokom dana mi je ovako okej.. ali poslje rucka, odmah mucnine i povracanje.. cak sam pobrala upalu sinusa i uz to sam dole dobila gljivice pa koristim Rojazol vaginalete.. ne znam dal da idem po neki antibiotik da mi upala sinusa brze prođe, jer sam sva zacepljena..
Nadam se da je vama bolje 🥰
Imam situaciju na poslu da bi 12.6. (Kad imam pregled) trebala ici u drugi grad na neki seminar.. uopce ne znam sta da radim, nekako mi je bitniji pregled od toga.. i to jos traje cijeli dan, a meni lose.. eto, ne znam ni sama 🫣
M- 10.3.2019. 💙
M- 12.3.2021. ❤️
5.5.2025. ➕️🥰
Curke, kako ste???
Tako mi brzo dani idu, ne mogu vjerovat da sam za koji dan 9.tt 🙈 na poslu, po klince i onda se borim doma, jer mi je popodne najvise slabo.. tokom dana mi je ovako okej.. ali poslje rucka, odmah mucnine i povracanje.. cak sam pobrala upalu sinusa i uz to sam dole dobila gljivice pa koristim Rojazol vaginalete.. ne znam dal da idem po neki antibiotik da mi upala sinusa brze prođe, jer sam sva zacepljena..
Imam situaciju na poslu da bi 12.6. (Kad imam pregled) trebala ici u drugi grad na neki seminar.. uopce ne znam sta da radim, nekako mi je bitniji pregled od toga.. i to jos traje cijeli dan, a meni lose.. eto, ne znam ni sama 🫣
Sto se tice antibiotika, moj gin nije za antibiotik u prvom tromjesjecju. Naravno, ako se moze ikako izbjeci. Ako se mora, mora se.
Ima netko od vas zabačenu maternicu?
Curke, kako ste???
Sto se tice antibiotika, moj gin nije za antibiotik u prvom tromjesjecju. Naravno, ako se moze ikako izbjeci. Ako se mora, mora se.
Ima netko od vas zabačenu maternicu?
Ma nisam ni ja, uopce.. inhalirat cu se fizioloskom.. mozda pomogne
M- 10.3.2019. 💙
M- 12.3.2021. ❤️
5.5.2025. ➕️🥰
Sortiraj odgovore
Najstariji