Da li cete cijepiti bebe protiv rote?
Ja prve dvije cure nisam, ali tad nisam ni znala koliko je gadna dok ju nisu pokupile, srecom su bile vece pa smo prezivjeli. Sad ne znam ni sama sto da radim s malim po tom pitanju
Mame, kako izgleda vas tipican dan s bebom?
Ja nista ne stignem osim oko bebe.
Vrijeme mi prolazi u hranjenju, presvlačenju, podrigivanju i ponavljanju tog ciklusa. Dok spava, stalno provjeravam je li dobro jer proizvodi zvukove od kojih ne mogu zaspati. Kada je budan, stavim ga u njihaljku pa napravim ono osnovno što trebam. Kada je dobra noć ili sam spavala više, onda to iskoristim za napraviti nešto. Hodajući mrtvac sam još pogotovo kako sam dobila menstruaciju, nisam ni za što.

2. 5. '25. ZM
7+4 ❤️
6. 2. '26. 💙
Giovanna32
Ja sam mislila da je u meni problem.
Moj dobro spava po noci pa spavam i ja. Morat cu sebi skratiti spavanje da nesto stignem napraviti.
Stavljas li ga na spavanje svakih sat vremena, zaspi li?

Po noći kako se budi, nahranim ga, pomazim malo i stavim ga u krevetić i dam dudu ako je malo nemiran i dalje, onda zaspi.
Preko dana je više budniji i ne stavljam ga spavati svakih sat vremena jer on proučava svoju crno bijelu knjigu i gleda okolo. Budi se često za jesti jer je palčić pa da nadoknadi sve, vjerojatno će kasnije spavati više sati u komadu noću. Jučer je preko dana bio budan kako dugo, samo je jeo i gledao okolo, onda kad bi ogladnio, zaplakao bi malo.

2. 5. '25. ZM
7+4 ❤️
6. 2. '26. 💙
Giovanna32
Moj kroz dan spava po pola sata, duze ga uspavljujem nego sto spava. Budan je max 1h, ali to vrijeme sisa, preskidanje i trazenje paznje jer nije naspavan pa je nervozan. Navecer ga jako tesko uspavam jer se budi svakih 10-15min i to uspavljivanje potraje dok ne zaspi cvrsce. Kroz noc spava, ali stalno rokce da ja ne mogu spavati. Jede par puta, vise ni sama ne znam koliko. Kad se najede, malo manje rokce. Uglavnom, trenutno je prezivljavanje. Ne stizem nista, ovo sto imam malo vremena izmedju potrosim na stariju djecu i za mene ne ostane nista. Jedemo sve nesto brzinski jer kad probam kuhat rucak od 2-3h svi poludimo. Proci ce brzo i to, ne zamaram se i ne pada mi tesko jer sam to vec prosla pa drugo ni nisam ocekivala. Prihvatis da je trenutno tako, smanjis ocekivanja i bit ce ti lakse :)
Hvala vam na iskustvu. Meni je ovo prvo dijete pa sam sva u strahu.
Moj isto tesko zaspi preko dana. Dam mu dudici koja ga umiri na prvu, a cim mu ispadne se probudi i tako mu je moram stavljati sto puta.
Meni je problem sto ga ja moram buditi za hranu. Tipa probudim ga, previjanje, oblacenje hrana, podrigivanje i onda malo igre i dok ga uspavam prode dosta, i onda ga moram buditi za manje od sat vremena za novi ciklus. A taman tada lijepo zaspi.
Po noci lijepo spava prvi i drugi ciklus, a treci krene proizvoditi zvukove i udarati rukicama, ne moze utonuti u san.
Mame koje imaju jos djece doma, svaka vam cast.
Koliko ce ovo trajati i kad ce biti lakse?😀

I meni se sve vrti oko bebe, jos se ja izdajam, tako da samo jos to dodaj u ovaj krug. Moj cesto zaspe nakon boce. Ali ako ga stavim u krevetić zna se probuditi. Kad nam je tata doma, onda on preuzme njega ili kuhanje pospremanje. To je sad tako. Ja sam se isto pomirila.
Meni je isto tako bilo ko tebi gdje sam ga morala hraniti svaka 2 sata, pa bi on taman zaspao i ja bi ga trebala buditi tako da znam kako ti je

👫
36/36

Obriši komentar
Jeste li sigurni da želite obrisati komentar?
Sortiraj odgovore
Najstariji