Mi imamo gripu tipa A, testirali smo se. Jedino stariji nema nista..
Za sad nemam visoku temp 37,6 najvise.. rekao je ginekolog da pijem caj, med, limun, paracetamol.. i to je to.. i koristim Isla pastile jer me uzasno boli grlo i kasljem da me pluca bole.. muz je u banani, ne mozes se dici s kreveta.. bas grozno
Znači, uzelo je maha. Nadam se da stariji neće pokupiti.
Bas mi je zao. Ako je išta utješno, ja sam imala temperaturu 3 dana, nisam više, umirala sam, ali sad sam puno bolje kako je bilo.
Sretno tebi i tvojima, neka bebica bude dobro. 🤗

2. 5. '25. ZM
7+4 ❤️
6. 2. '26. 💙
Giovanna32
Brz oporavak svima 🍀

👩🏼35g-PCOS,AMH-27 pmol/L
🧔37g- OAT
🟡Vinogradska
👦🏼-iz IVF/ICSI (2023)💙
Beba br 2 🙏
🟡Vinogradska
2/2025 💔❌
4/2025 IVF/ICSI -13🥚;10 oplođenih, 4❄️;ET 1bc-7dpt ➕;
1beta(11dpt)=342
2beta(13dpt)= 691
1UZV-28.5. 6+4-imamo ❤️
Panorama-LOW RISK 🎀Baby girl M🎀 01/2026

M- 10.3.2019. 💙
M- 12.3.2021. ❤️
5.5.2025. ➕️ 🥰
m_rosie
Dolazim je hraniti svaki dan beba je u kreveticu
Onda smo se sigurno srele 🤗 Ja moju idem hraniti tamo u POS 2, pa se dođem izdojiti u laktarij 🙈 i tako sva četiri puta na dan. I evo, mi sutra ujutro nakon hranjenja idemo kući 🤗 Želim vam svu sreću 🫶

34+1 tt - 24.10.2025.
I meni je doktor jucer rekao da cemo i mi kuci kroz dan dva🥰🥰sigurno smo se srele onda☺️
Ja danas stizem oko podne hraniti bebu
Hranim ga u prostoriji gdje se mame izdajaju

23 🧍🏼♀️30🧍🏻

23 🧍🏼♀️30🧍🏻
Meni stigla narudžba iz hm-a,tako je slatka ta mini robica😇🥰
Sutra se bacam na pranje robice pa da to konačno sve posložim. Toliko toga bi htjela još napraviti prije poroda a opet dok napravim najosnovnije ja sam krepana i moram leći odspavati malo dok i mali spava. Ali dobro,neću se opterećivati,ako uspijem šta od zamišljenog super ako ne bude ostatak ekipe preko praznika malo potegnuo i dobro.

Eto mene sa pregleda. Sve je ok. Ctg pokazuje kontrakcije al ja nis ne osjetim. Skroz sam zatvorena.
Sljed pregled 9.12, dan prije termina pa cemo vidjeti.

I kod mene je dobro prosao danas pregled..Bebica je malo spavala na ctgu pa sam morala bit duze i nosili su mi cokoladice da se razbudi🤣 Kontrakcija nema, nije me gledao niti radio uzv..Rekao je da će na sljedecoj kontroli 08.12.

I ja sam obavila pregled u bolnici. Na ctgu nista od trudova, a curka je na 3300 gr. Sljedeci pregled isto 9.12.

Super za dobre preglede!
Moj je tek za 2 tjedna, ovo sad mi je u rangu iscekivanja menge ili plusica. Strasno sam nestrpljiva 😂
Sporo mi ide vrijeme, makar se stalno nesto desava u ovo predbozicno vrijeme. Ja ne znam kako bi tek sporo islo da se nista ne desava. 🙈
Super za sve dobre preglede. Peppa0 meni vrijeme i dalje ide jako brzo ali mi je onako napeta atmosfera,nekako kad znam da sam u terminu i da može biti svaki čas a može i tek za 3 tjedna,tako da ono napeto full ali pozitivno napeto,baš je uzbuđenje na max,vidim i po ukućanima🥰😇😊

Super za dobre preglede! Zao mi je zbog svih bolesti 😞. Evo i meni muž došao s posla s kasljom i temperaturom, nadam se da neće ništa prenijeti meni i maloj.
Ja odradila pregled popodne, beba procijenjena na 3500g, odgovara po mjerama za 39+3 😩. Rekao je da ćemo sljedeći tjedan vidjeti za indukciju. Ja ne stajem već dva tjedna, rintam po stanu, sinoć kad sam legla me tako jako zaboljelo u leđima par puta, identično trudovima u prvom porodu da sam već pomislila da kreće, ali evo stalo je. Inače mi je dosta često to u zadnje vrijeme, ili trbuh ili leđa, vidjet ćemo kad će krenuti stvarno 😅.
2023. M 🎀🧸
2025. S 👸🏻🪐
Lijepe i lagane porode zelim svakoj od vas!
Meni ne termin bio u ponedjeljak, ctg radjen uredan, na vaginalnom pregledu doktorica konstatuje da sam otvorena 3-4 prsta i da je nalaz savrsen (sta joj to znaci ne znam). Da napomenem bez bolova sam. Poslije pregleda lagani menstrualni bolovi u donjem dijelu stomaka i bebica aktivna na maks.
U utorak se sve smiruje, gdje odlucujem oko pola 3 izaci u setnju laganu, vracam se kuci oko 5 i u wcu vidim da mi je ispao sluzni cep. Opet bez bolova.
Ja se iskreno nadam da ce kontrakcije poceti hahaha jer svasta se desava a nista… svi mi govore kao sretna si sto si se toliko otvorila bez ikakvih bolova, a mene strah da kontrakcija nece ni biti i da cu zavrsiti na dripu…
Ima li neko kakvo iskustvo slicno kom, da li svoje ili nekog iz svoje blize okoline, da mi kaze kako se zavrsilo??
Mozda imas vislji prag boli, sto je super. Moguce da su trudovi ovi menga bolovi koje opisujes.
Ja sam u prethodnoj T imala svakakve senzacije, u rangu menga bolova 2tj pred porod, svaki dan pomalo. Isto i ispadanje sluznog cepa. Noc prije poroda sam osjetila lagane trudove, ali opet nista dramaticno da bi reagirala. Na pregled sam dosla sa 7cm. Drip mi je pomogao da se otvorim do kraja jer moji trudovi iz nekog razloga krenu pa stanu. Vjerojatno je to radi adrenalina koji mi zakoci cijeli proces. Meni osobno drip nije nista gori od mojih trudova.
U svakom slucaju, sretno, probaj se opustit i krenut ce, jer strah koci sve.
Hej,ne brini,super je to što se tako lijepo otvaraš a pritom nisi u nekim bolovima. Moja šogorica je tako,samo bi je iz TA poslali u rađaonu i uz malo dripa rodila rekordno brzo i sa jedva išta bolova. Tako da eto,nismo sve iste i ne moraš se plašiti. Obično najduže treba da se žena otvori prvih 5cm a ti to već vjerojatno jesi,ovo dalje ide još brže. Samo se opusti i bit će sve ok. Kad imaš opet pregled? Što se tiče dripa samo sam imala jedan skroz prirodan porod bez njega i ičega drugog na ostalima jesam i ok bude malo papreno na kraju ali ubrza porod i brzo ide izgon nakon njega,barem kod mene.

Meni ispao sluzni u pon i bila sam zatvorena, navečer krenuli nepravilni trudovi i rodila za 2 dana
Osobno imam visok prag boli. Ta 2 dana trudova koje sam doma odradila meni bili kao menstrualni, nisam ništa posebno osjetila. I onda kada su bili na 5 min otisla u bolnicu i dosla 6cm otvorena. Porod je meni osobno bio s minimalnim bolovima do 10cm a kod nas nema epiduralne, ima rajski koji sam odbila.
Možda imaš veći prag boli. Sretno 🍀

👩🏼35g-PCOS,AMH-27 pmol/L
🧔37g- OAT
🟡Vinogradska
👦🏼-iz IVF/ICSI (2023)💙
Beba br 2 🙏
🟡Vinogradska
2/2025 💔❌
4/2025 IVF/ICSI -13🥚;10 oplođenih, 4❄️;ET 1bc-7dpt ➕;
1beta(11dpt)=342
2beta(13dpt)= 691
1UZV-28.5. 6+4-imamo ❤️
Panorama-LOW RISK 🎀Baby girl M🎀 01/2026

Obriši komentar
Jeste li sigurni da želite obrisati komentar?
Sortiraj odgovore
Najstariji