Cure super za dobre preglede. Bebice samo Što nisu☺️
Netko je pitao za hm popust,vidim ds su počeli stavljat svaki dan na nešto uz kupon BF25 i narudžbe preko 70eura.

I ja sam danas obavila prvi pregled u trudnickoj. Sve je ok . Za tjedan dana opet. Doktor je savjetovao da pratim pokrete bebe pa ako se umiri vise od uobicajenog, da se javim na hitnu. Mene je to malo ustrtarilo ali u biti, njegov savjet je da u trudnoci ne treba vagati ako nismo u nesto sigurni. Uvijek ima hitna i mogu nam reci da smo zabrijale. Tako da evo, mozda i nekoj od vas taj savjet bude od koristi.
Da, meni uvijek to naglašava, od negdje 30 tt. Ako primjetim slabije pokrete, ako dobijem jaku glavobolju ili oticanje da se javim na hitnu. Bolje provjeriti nego ne reagirati. 🙂
Super za dobar pregled.
Sad me ovo malo zamislilo za pokrete. Moja beba je nekad aktivnija, a nekad manje. Nisam sigurna kako bi uopće procjenila kada je nešto za otići na hitnu. Ima li koja savjet?

Pa to sam i ja pitala, i kaze mi da sad vec sigurno mogu procjeniti neki bioritam svoje bebe, u smislu, koliko cesto je beba aktivna, pa svako odstupanje od tog bioritma vec moze biti alarm. Npr ako je beba jako aktivna, javlja se vise puta unutar jednog sata, pa ako se nije javila 4-5 sati je za otici na hitnu. Tako je meni objasnjeno, tako da evo, ja sad malo vise obracam pozornost, iako mi je i moja doktorica to naglasavala, sad me nekako vise opralo i ajmo rec da vise pratim nekako.

Evo i nas s koltrole 34+1 , sav drzi, zatvorena, cura 2500 kile ima, kontrola 15.12 pa cemo vidjet oce tad sav skidat ili 21.12 kad je dezurna u bolnici pa da dodem i da skine i vjb bi bila otvorena pa da potakne malo da me.porodi to bi bii 38 tt, jedino sza je vidjela cistu na jajnikj al kaze da je to od mojih hormona da to nestaje do kraja ili iza poroda.
Mi smo dan razlike, tek sam sad primjetila, nisi na onoj listi termina. I bebe su nam isto teske.
Razumijem da se sav skida ranije, ali zasto bi ti poticali porod tad?
Super za pregled 🤞
Cista nije zabrinjavajuća. Oni ju prate i nestanu same. U prvoj trudnoći sam imala 11 cista na početku i smanjile se i dio njih nestao do poroda tako da bude to sve ok👍

👩🏼35g-PCOS,AMH-27 pmol/L
🧔37g- OAT
🟡Vinogradska
👦🏼-iz IVF/ICSI (2023)💙
Beba br 2 🙏
🟡Vinogradska
2/2025 💔❌
4/2025 IVF/ICSI -13🥚;10 oplođenih, 4❄️;ET 1bc-7dpt ➕;
1beta(11dpt)=342
2beta(13dpt)= 691
1UZV-28.5. 6+4-imamo ❤️
Panorama-LOW RISK 🎀Baby girl M🎀 01/2026
Pa rekal je ovisi koliko cu biti otvorena, a imam i secer pa moguce i zbog toga..
Mozds nisam razumljivo napisala beba ima cistu na jajniku, al je rekla da je od mojih hormona
Oprosti, krivo sam razumijela da ti imaš ciste.😬🫣 Čitala sam dosta o tome i kažu da se ciste povuku i tako želim i tvojoj bebici🩷🤞

👩🏼35g-PCOS,AMH-27 pmol/L
🧔37g- OAT
🟡Vinogradska
👦🏼-iz IVF/ICSI (2023)💙
Beba br 2 🙏
🟡Vinogradska
2/2025 💔❌
4/2025 IVF/ICSI -13🥚;10 oplođenih, 4❄️;ET 1bc-7dpt ➕;
1beta(11dpt)=342
2beta(13dpt)= 691
1UZV-28.5. 6+4-imamo ❤️
Panorama-LOW RISK 🎀Baby girl M🎀 01/2026
Ja sam evo danas odradila TA i prve pretrage za carski. Dobila sam termin 08.12. Znaci jos malo, ne mogu ni sama vjerovati
Ajmee manje od 2 tjedna 🥹. To mi je plus kod carskog, znaš točno kad ćeš roditi (osim ako bebač ne iznenadi ranije 😅).
2023. M 🎀🧸
2025. S 👸🏻🪐
Da, da i meni je to, kao znam točno kad ce malac van, pa je nekako bas lakše. Za sad je rekao da se nista ne zbiva, ali to se ionako moze preko noći promijeniti. Bas ono ceka zadnji čas, meni je ionako termin za par dana nakon toga.

👫
36/36
To će baš brzo doći, sretno Ella! 🥰

🙋🏻♀️ 35, antifosfolipidni sindrom
08/2024 spontani 5+6 💔
28. 4. 2025. ➕ 🥰 🙏
14. 5. 2025. prvi UZV, 5+5, imamo ❤️ 🤗
Panorama - low risk, stiže curica 💗🎀

👫
36/36
Hej ženice,moj maleni ima temperaturu,baš je teško dok su mali i pod temperaturom. Sad me malo frka ulovila za ovaj period pred nama sa novorođenčem i svima njima. Bit će veselo,sjećam se da mi je i sa malom koja je rođena u 1.mj bilo jako stresno i jedva sam čekala proljeće.
Ja punim košaricu na hm-u,pa nikako odlučit koji komplet uzimam za bebu😂
I ja se jezim zime i bolestina. moja mladja trenutno kaslje i promukla, a mene grlo boli. A zima je tek na vratima. Ne veselim se uopce. Samo da nam ta prva zima prodje cim bezbolnije, a kasnije je vec lakse kako su veci.

Mi smo jučer imali pregled, sve u redu. Imamo malog bucka 🥰 Sljedeći pregled 23.12. i tada krećemo u TA 🙏🏼 Veselim se kraju ovog tjedna, jer to znači da smo prošli “kritični” dio.
Ako se jos netko zeli prikljuciti WhatsApp grupi zimske bebe 2025./2026. neka slobodno pošalje broj na mail u potpisu.
1850 😃
Sretno sutra, bit će to sve super 🙏🏼🥰
👩🏽 29 🧔🏽♂️ 31 👦🏽 🩵
riamarro@hotmail.com
Vjerujemo u pozitivno 🙏🏼🥰
Javi kako je prošlo…
👩🏽 29 🧔🏽♂️ 31 👦🏽 🩵
riamarro@hotmail.com
👩🏽 29 🧔🏽♂️ 31 👦🏽 🩵
riamarro@hotmail.com
Ja sam danas bila na pregledu. Ginekolog kaze da je sve u redu, međutim na mjerama na ultrazvuku vidim da za femur piše 25+4, a ja sam danas 29+5. Ostale mjere su tu negdje, glava i trbuščić.
To je veliko odstupanje. Išla sam čitati i svašta sam pročitala. U petak imam veliki uzv u bolnici.
Je li neka imala takav problem mozda?
Napominjem da mi ginekolog nije Ništa rekao.
Bedrena kost, duljina. Nije on ništa rekao, nego sam ja vidjela na mjerama s ultrazvuka i isla čitati.
A vidim da nitko nije ovdje na forumu pisao o tome niti to spominjao. Uhvatila me je panika. Iako, moguće da nije dobro izmjereno jer je mali sada poprečno okrenut

2. 5. '25. ZM
7+4 ❤️
6. 2. '26. 💙
Giovanna32
Čim nije ništa naglasio i posebno te zbog toga negdje slao vjerojatno je sve ok. Mjere mogu odstupati ako se ne uzmu precizno,malo beba da se pomakne u tom trenu i eto razlike. Bit će to sve u redu.

Nemoj se sekirati unaprijed, te procjene i mjere su uvijek okvirne.
Do sada si redovno pratila sve.
Da je nešto sumnjivo, netko bi reagirao.
Mojoj sestri su govorili da mali ima veliku glavu, na kraju se radilo dijete s normalnom glavom i puno kose.
Probaj to zaboraviti i ne čitati o tome.
Na netu svašta piše.
Sada trebaš biti opuštena i smireno za svoju bebu.

2. 5. '25. ZM
7+4 ❤️
6. 2. '26. 💙
Giovanna32
Ja sam danas bila u kupnji. Kupila sam kolica i jaje i dobila poklon u vrijednosti od 75e (koš za pelene, bocu, dudu, paket pelena, detrdzent i omeksivac, bodi, 2 tetre), bas sam se iznenadila. U Baby centru su lijepi popusti, ja sam kolica i jaje nasla na 15%.. uzela sam i posteljine, torbu.. i poklon za Bozic mojoj Maši.. sin je prezahtjevan pa nek mu tata bira 🤣 uzela sam i nesto robice i kompletic za izlazak.. beba je bila jako aktivna cijelo vrijeme.. a ja sam bas umorna i sve me boli 😵💫
Uuu top! Koja si kolica kupila?
Ja cijeli dan stavljam kompletiće u košaricu pa mičem. Nikako odlučiti koji uzet🤣🤣🤣 Ja moram sebi još šlape za bolnicu kupit,to sam se sjetila neki dan da nemam.

Kupila sam Cybex Balios S Lux i jaje Cybex G Cloud Plus.. jos ih nisam otvorila. Sigurnija su u kutiji 🤣
E ja sam si to nedavno kupila, jer su moje na rupe😆 a za tuš cu uzeti ljetne natikace..
Jesi spremila torbu? Vidim 37.tj 🥰

M- 10.3.2019. 💙
M- 12.3.2021. ❤️
5.5.2025. ➕️ 🥰
Cybex su meni top kolica,ja imam iz 2018.balios s i još ih evo koristim za maloga. Sad mi je u planu uzet cybex gazelle s pa da mogu oboje na istoj konstrukciji,ali tražim polovna pa valjda budem neš našla.
Ma nisam još,stalno neke izlike imam ali do idućeg petka će biti spremna i torba i robica jer tad imam prvi pregled u trudničkoj pa ono nikad ne znaš😂

M- 10.3.2019. 💙
M- 12.3.2021. ❤️
5.5.2025. ➕️ 🥰
Obriši komentar
Jeste li sigurni da želite obrisati komentar?
Sortiraj odgovore
Najstariji