Mene na dane ulovi energija,čistim kao manijak pa se sljedeći dan jedva pomaknem i tako u krug😂ali ono moram svaki dan uz maloga barem pola sata leći jer ne funkcioniram.
Bolova kod mene također sve češće,baš me zanima sutra na pregledu stanje. Iako ne očekujem ništa prije termina jer tako svaki put bude. Meni beba svaku večer kad legnem poludi,baš budu jaki udarci u nekim trenucima jako nelagodni.
M_rosie draga,želim svu sreću,konačno ćete biti skupa vas troje. Ti i Nika ste pravi borci,baš sam sretna da je tako sve dobro prošlo i da je ona jedna zdrava djevojčica. Uživajte doma! Javi nam se koji put. Dea3 nadam se da ste vi isto dobro😇

Vidim da sve cure vecinom muce iste stvari,ali jos malo pa smo gotove,drago mi je da su svi vecinom dobro i da napreduju trudnoce kako treba,ja sam prekjucer imala pregled ctg uredan,zatvorena,beba je oko 2500,16.12 iduci pregled i dogovor tocnog datuma oko carskog…mene nesanica ne muci,nego curka kojoj idu zubi i ne spava bas😂ali okej i to ce proci,ja idalje vjezbam doduse prebacila sam se iz teretane u kucne treninge,leda me bas znaju bolit i jedva cekam da rodim da to prode,ali opet mi se to sve cini toliko daleko a zapravo je jako blizuu😂
Ne stignem se javit svakodnevno ali pratim vas
Super da je sve ok. Svaka čast da vježbaš i dalje💪
Razumijem te kako ti je,ja bi valjda noć prespavala da nije malog,izlaze mu četvorke i budi se mali milion puta🤪

Nama isto cetvroka donja i trojke obje😂ja bi sigurno prespavala jer prespavam muzev alarm i spremanje za posao a nije bas tih iako se trudi😂+popodne odspavam s malom dva sata sigurno ako ne i 3😂

💙
I kod nas su zubi, samo su mome tek jedinice🤣 U prvoj trudnoći sam vježbala do zadnjeg dana, a u ovoj se ne stignem okrenut. Doduše starijeg sto puta u danu podignem i spustim i pužem s njim, donekidan sam i radila i nastojim dosta hodat tako sam barem dosta aktivna. Ne mogu zamislit da ću uskoro imati dvije bebe i stres me hvata od toga i od pomisli na porod, ali se veselim bit opet normalno pokretna, ne osjećat udarce u mjehur taman kad trebam zaspat, i jedva čekam nosit normalnu odjeću😅

💃ok 🤵oligoastheno/azoo
05/24 - IVF/ICSI - Stigao dečko☺️
05/25 ➕
Znači veselo nam. Mene isto spašava popodnevno spavanje s malim,iako on odspava po 3 sata i više ja toliko od drugih ne uspijem ali barem sat vremena. I ja nekako računam da mi je uz malog sve trening,podignem ga tko zna koliko puta,pa je maza i nosio bi se,plus sve drugo po kući,ali i jesam dobila u ovoj trudnoći najmanje kila tako da ima tu nečega. Donna9 i ja se pribojavam ali isto tako se veselim svom tijelu nazad,ovo navečer dok ja ne zaspem me dotuče,valjda 3 puta idem na wc koliko mi mjehur pritišće,pa svi ovi bolovi na kraju..

💙
Evo i ja sam u prošlom tjednu pregrmila neku virozu, kurili smo i ja i sin, obojima nam ošlo na dišni sustav. Sad još malo hripamo, ali je dobro. Jučer sam imala zadnji pregled kod gin i dobro je prošlo, jedino se cura odlučila okrenuti na zadak pa su moguća veća odstupanja u mjerama... ali stigne se još okrenuti kako treba. Navodno ima 2100 g. Idući pregled u TA, početkom godine. Dvoumim se između Sv. Duha gdje sam imala prvi porođaj i Vinogradske. Sretno svima koje ste dogurale dalje od mene 🥰💪 čitamo se 🩷

Buy Driver License, ID Card, Visas ( documentsreal1@gmail.com ) Residence Permit whatsapp at +447411597294
Buy Real Driver's License, (documentsreal1@gmail.com) Visas, whatsapp at +447411597294
Buy counterfeit money online (supercurrency86@gmail.com) whatsapp at +447411597294
Buy authentic driving license, (documentsreal1@gmail.com) whatsapp at +447411597294
BUY COUNTERFEIT MONEY (supercurrency86@gmail.com) whatsapp at +447411597294
Buy high quality Real Passports, nclex rn license, Visas, Driver's License, ID CARDS, Marriage certificates, Diplomas, Birth Certificates, Credit cards, Utility bills, Social Security cards, Resident permits, Death certificates, Seaman cards, etc. We are a team of highly experienced and sophisticated IT professionals with many years of experience in producing high quality documents of all categories. We offer original high quality real and not real passports, driver driving, ID cards, stamps, birth certificates, diplomas, etc for almost all countries in the world mostly countries like: US, Austria, Belgium, Brazil, Norway, Canada, Italy, Finland, France, Germany, Israel, Mexico, Netherlands, South Africa, Spain, United Kingdom, etc
Ja odradila prvi pregled u TA,sve je ok,lako za prst prohodna do ovoja i glavice,cerviks 1/2 članka,za tjedan dana opet i uzv imam sljedeći put.
Super, pokrece se sve lagano svojim tokom 😊
Posto imas puno iskustva, kakvi su ti bili porodi? U smislu trajanja. Da li si svaki put imala dovoljno vremena kad je krenulo ili je bilo brzinski?
Sad mi je nesto u glavi da bi moglo biti tako brzo da se ni ne snadjem, svako malo iskoci neki clanak kako je beba rodjena i autu i sl. 🙈 ja racunam da imam vremena za tus, kosu, depilaciju, najesti se, do bolnice imam nekih 20min 😁
Evo na 5.porod sam došla 9cm otvorena,s tim da nisam bila sigurna jesu pravi trudovi🤣ali sam nakon ulaska u box rodila za 44 min jer su mi morali na kraju dati drip,ako je curio 5 min sve skupa. Na 4.porod sam došla 8cm otvorena i od ulaska u box do izgona je trebalo cca 20 min,jedini porod bez dripa,ali na tom porodu sam jedino imala baš ono prave školske trudove sa pravilnim razmacima. Ostali porodi od dolaska u bolnicu do poroda 2,3 sata bi bila u boxu,jedino na trećem i zadnjem malo duže jer mi je u trećem pukao vodenjak a na zadnjem su me iz trudničke poslali u rađaonu jer sam prokrvarila. Ja ostajem doma dok me muž ne skuži,on kad vidi da imam trudove se uspaniči pa me odmah vozi u bolnicu 😂

Imam identican nalaz. Kad ocekujes da ces roditi? Kad si inace radjala? ja sam bila beton do kraja u prvoj pa neznam so ocrkivsti. Voljela bih ranije
Blondy ja nisam ni jedno prije termina🫣tako da ne očekujem baš prije(potajno se nadam barem dan dva prije)

Ohrabrujuce. I meni izgleda da ce tako biti kod mene. Bozic u rodilistu 😂

Meni se muž testirao jučer i ima gripu tip A. Ja evo danas dobila temperaturu, sve me kosti bole, kašalj. I to bas petak popodne, nemam koga ni zvati 🙄. Vi koje ste imale gripu, šta ste konzumirale? Koliko vam je trajalo? Samo da ne krene porod u sljedećih par dana, uhvatilo me u najgore vrijeme 😞
Tri dana temperature - 38,5 do 39 sa nešto, zimica, jaki suhi kašalj, upala grla - crvenilo i bolno grlo, slabost, bolovi u leđima, rebrima, prsima i lopaticama, gubitak apetita, dijareja, začepljen nos.
Nakon tri dana, kašalj jaki suhi, slabost, začepljen nos, glavobolja, nesanica, herpes, dijareja.
Danas je 10. dan, ostao je još kašalj ne tako jaki i nos koji curi, herpes je i dalje prisutan jer je baš izbio na većoj površini. Osjećam se još slabo i umorno.
Pila sam sirup bijelog sljeza, čaj, med, antibiotik Klavocin, Lupocet za snižavanje temperature, tekućine i laganu hranu, većinom banane i lagana variva. I naravno, svi dodatci koje inače uzimam.

2. 5. '25. ZM
7+4 ❤️
6. 2. '26. 💙
Giovanna32
Nadam se da ćeš odležati i oporaviti se pa će tek onda porod krenuti. Gripa iscrpi tijelo i um. U mislima sam s tobom, drži se.
Misliš da umireš, ali preživiš na kraju.

2. 5. '25. ZM
7+4 ❤️
6. 2. '26. 💙
Giovanna32
Hvala ti ❤️. Ja trenutno imam 37,4 muž je najviše imao temperaturu 37,6 pa se nadam da ni meni neće biti previsoka. Inače me bole kosti zdjelice, tetive i mišići, sad mi je bol x15. I glavobolja. Najviše me strah kašlja jer inače imam osjetljive sinuse, prijeđe mi na pluća i onda imam nenormalan kašalj dosta dugo. Ova trudnoća mi je bas teška šta se tiče bolova i evo sad za kraj i gripa 😞
2023. M 🎀🧸
2025. S 👸🏻🪐
Drži se, nadam se da se temperatura neće povećavati.
Svakako se inhaliraj, i svjež zrak je jako koristan. Ovo grijanje i suh zrak samo pogoduje kašlju.
Javi kako si.

2. 5. '25. ZM
7+4 ❤️
6. 2. '26. 💙
Giovanna32
Bas mi je zao, nadam se da bebica nece pozuriti, nek priceka da ode gripa. Drzite se ❤️
A joj, bas mi je zao.
Odmaraj, punoo tekucine. Nadam se da ces se sto prije oporaviti. Gripa je bas iscrpljujuća.
Ja sam se ovog najvise bojala pa smo se suprug i ja cijepili.
Brz oporavak, a bebica neka pričeka da!

Jao , nadam se da će ti brzo proći 😭 trudnoća i bolest sigurno nije zabavno i još je gore sve .. kad pola toga nesmijemo konzumirati . Evo nadam se da ćeš se oporaviti .. skuhaj si đumbir i limun , i stavi si med i cimet . To pij , i pomoći će ti, više od svega ❤️ đumbir djeluje ko antibiotik , čak je super i svježeg konzumirati , ali neznam kako će ti djelovati na želudac , jer meni jako puno toga smeta i izrigam se barem jednom u danu 🫣🫣 . Nadam se da ćeš vidjeti moj komentar i želim ti brz oporavak 🫂🫂❤️

👩36
Pokušavamo od 08/2022
Ciklusi 32/33
Svi Hormoni i svi nalazi uredni ✔️
AMH 23.19
👨34
Hormoni i svi ostali nalazi uredni ✔️
10/2023 oligozoospermia
12/2023 uredan spermiogram
IUI 6/2024 Vinogradska, ovitrelle❌
IUI 2/2025 Vinogradska, ovitrelle ❌
IVF 5/2025 Vinogradska, ovitrelle ❌
IVF 6/2025 Vinogrdska ✅
Hvala cure na savjetima ❤️ na kraju je temp došla do 38,2 i krenule mučnine i povraćanje 🙄. Srećom muž je u potpunosti preuzeo sve na sebe iako i on ima gripu
2023. M 🎀🧸
2025. S 👸🏻🪐
2023. M 🎀🧸
2025. S 👸🏻🪐
Kako stojite s kilazom? Ja sam na +9,5 i vec 2tj stagniram, a imala sam onaj period gdje sam naglo dobivala pa mi je sad ovo cudno. Nadam se da malac ipak dobiva svoje kile, iako moje stoje. Nije mi do jela i nista mi nije fino. Osim gluposti naravno, to uvijek mogu 🫣
Ja sam zadnjih 8 tjedana tjedana dobila samo pola kg. Jedem normalno.

Ne pitaj 🤣🤣😅 ja sam već na plus 8 😱😱😱, Al neznam , meni je samo trbuh narasto i sise , noge, ruke , leđa , sise , to ništa nisam dobila .. do kraja trudnoće ću biti kod tenk 🤣🤣🤣🤣 a inače ne jedem puno iskreno jer ništa mi nije fino bas kako kažeš , ali valjda beba dobiva na kilaži Evo neznam , vidjet ću 18.12 na kolko smo kila još ću morati na djetu ako tako nastavim 🤣🤣🤣🤣😅😅

👩36
Pokušavamo od 08/2022
Ciklusi 32/33
Svi Hormoni i svi nalazi uredni ✔️
AMH 23.19
👨34
Hormoni i svi ostali nalazi uredni ✔️
10/2023 oligozoospermia
12/2023 uredan spermiogram
IUI 6/2024 Vinogradska, ovitrelle❌
IUI 2/2025 Vinogradska, ovitrelle ❌
IVF 5/2025 Vinogradska, ovitrelle ❌
IVF 6/2025 Vinogrdska ✅
Ja sam na +7 dobila sam zadnjih mjesec dana pola kile ... bebu mi uopce nisu vagali, jer nije "namjesten kako treba" svaki put dobijem komentar nesto manja beba ce biti a ne vaze ga uopce, samo mu izmjeri trbuscic 🤦♀️😓 iskreno vec me brine ta kilaza lagano

Ja sam na +8,i nekako sam u ovih zadnjih par mj najmanje dobila,beba normalno dobiva.

Haahahah ne pitaj…. Na +15kg sam🫣🤯ja se tjesim da je to tak zbog visine……ali uopce puno ne jedem i cak sam izbacila veceru, pa za veceru pojedem voce neko sam da ne budem gladna…A nemam naotecene ruke niti stopala..

Citala sam da na kraju uspore kile, ali ja uvijek usporedjujem s prethodnim T kad sam najvise dobila na kraju. Ali ocito je svaka T za sebe.
Eni ma neces, tako sam i ja negdje dobila u tvojim tj, kad je bio nagli rast i onda je usporilo.
Rei meni nisu govorili bebinu kilazu do zadnja dva pregleda, ali mislim da po nekom protokolu moraju svima mjeriti bedrenu kost, trbuh i glavicu i onda im tamo pise jel odgovara tjednima i jel pravilno raste, zapravo nije bitna sama kilaza.
Mamacita ja sam u prvoj dobila 16, u drugoj 12, a sad cemo vidjeti do kraja. Ti si vec u terminu, nije tako strasno. Kad cujem kako neke doguraju do 25-30kg, ne mogu si to ni zamisliti. Ali sve se to vrati na staro. Meni je tesko nositi svaku kg viska. Ali ja sam i usla u T s viskom, tako da, jedva cekam roditi i poraditi na tome 🤭
Definitivno je svaka trudnoća za sebe,ja sam u prošloj dobila 15 kg ali sam do kraja imala manje kila nego sad jer sam u ovu trudnocu usla s viškom od prošle trudnoće. Meni je problem što mi se u postpartumu kile gomilaju više nego u trudnoći,to dojenje me baš zezne jer mi je apetit uzasno velik i jako me traži slatko i uopće ne osjetim da jedem previše dok me stanem na vagu🤣

Ja sam na +12 i stagniram vec neko vrijeme. Jedem normalno cak po meni i previse. Al ocito je to tako. Vjerujem da si bebica uzme sve kaj joj treba💕

Ja sam na +12 i stagniram vec neko vrijeme. Jedem normalno cak po meni i previse. Al ocito je to tako. Vjerujem da si bebica uzme sve kaj joj treba💕

Ja sam na +6, ali ostalo mi je 3-4 kila viška od prošle trudnoće. U njoj sam dobila 10-12. Apetit mi je ogroman i u ovoj i prošloj trudnoći, sve bi jela, a pogotovo gluposti🤣 ali se probam suzdržat jer znam da bi mi poslije bilo žao.
Zatrudnila sam tri mjeseca nakon prošlog poroda, jedva čekam rodit i vratit se na staro. Trajno nadam se jer ne planiram više djece.

💃ok 🤵oligoastheno/azoo
05/25 ➕
Ja sam do 29tt dobila 14kg i na tome je stalo 🤷🏻♀️
2023. M 🎀🧸
2025. S 👸🏻🪐
best counterfeit money for sale... visit our official web
https://undetectablecounterfeitmoney.net/
best counterfeit money for sale... visit our official web
https://undetectablecounterfeitmoney.net/
Drage zene, drago mi je da ste sve dobro i da se porodi blize :)
Nadam se brzom oporavku curama sa gripom. 🙏🏻
Htjela bih vas zamolit za savjet. Borit se sa strasnim pritiskom u donjem dijelu trbuha. Prvo se kao stvrdne i pomislim okej ovo su samo lazni trudovi. Ali bez obzira na to, nastavlja pritisak bit i bez tvrdog trbuha. Boli u ledima i naprijed i odmah nagon na mokrenje. Nalazi su u redu i bila sam na pregledu prije par dana, beba je bila u redu. Bas me to muci toliko da nmgu ici pjesice ni do ducana. Nekad je nelagodno dok lezim, a sad vecinom dok sam na nogama i hodam.. da li je nekome slicno bilo, da li da ideem na hitnu ili?
Da li si i prije pregleda imala takve simptome te sto je dr rekla na iste?
Ako je nesto bolno i drugacije nego do sada, ja bi otisla u bolnicu na pregled.
Barem ces ti biti mirnija i sigurnija da je sve ok jer mi se dosta cini rano za takve pritiske i bolove.

Slažem se sa Jagoda20,ako je to nešto novo unatoč što si bila na pregledu neki dan ja bila otišla na hitnu,ako je bilo tako i prije pregleda onda je valjda sve ok.

Hvala vam na odgovorima :) znala sam to osjetit prije, ali je u ovoj jacini da mi smeta hodanju. Da li lazne kontrakcije mogu ovako utjecati?

Dječak 💙
Ja sam imala često ta stvrdnjavanja u prošloj trudnoći, a imam i u ovoj, ali bez bolova. Otišla bih na tvom mjestu na pregled za svaki slučaj s obzirom da te boli, bolje provjerit pa si mirna.

💃ok 🤵oligoastheno/azoo
05/25 ➕

Dječak 💙
Obriši komentar
Jeste li sigurni da želite obrisati komentar?
Sortiraj odgovore
Najstariji