Nista. Danas imam ceste laznjake, beba mi se gura dole i bas me boli to.. idu mi stalno komadi sluznog cepa i tjera me na veliku nuzdu..
Nista, tu sam dok ne rodim, kazu na sigurnom..
Mene nije strah poroda. Pratnju necu imati.. imamo super babice.. muz je doma sa djecom i to mi znaci vise nego da je sa mnom.. bio je sa mnom za prvo dvoje i vise me stresirao 🤣 kod nas je zabranjena posjeta, ali se mozemo izvuci sa odjela, sve ovisi koja je sestra.. a pratnja moze biti u rađaoni.
Bolje da si tamopod kontrolom s obzirom na vrijeme vani. Uskoro će bebica 🤞
Isto planiram sama na porod kao i prvi puta 💪 Sretno 🍀
👩🏼35g-PCOS,AMH-27 pmol/L(2025)
🧔37g- OAT
🟡Vinogradska
👦🏼-iz IVF/ICSI (6/2023)💙
🟡Vinogradska
2/2025 💔❌
4/2025 IVF/ICSI -13🥚;10 oplođenih, 4❄️;ET➕
👩🏼 - iz IVF/ICSI (1/2026)🩷
Baš zeza beba,neodlučna je još i ne zna jel bi van ili ipak nebi😂
A dobro,nemaš još puno svakako tako da je to samo pitanje sata/dana. Ja imam osjećaj da je moja još jučer skakala u meni a evo je danas već 10 dana stara😇

Timi, sad ce to brzo.
Bolje da si pod nadzorom i sigurna. Kad krene, ti ces za cas rodit😀
Moj muz ne spava zbog ovih hladnoca, nemamo garazu, auto nam je sleden, brave, retrovizori. Uzas. Ne znam kak cu do bolnice.

M- 10.3.2019. 💙
M- 12.3.2021. ❤️
5.5.2025. ➕️ 🥰
Drage zene, zanima me da li ste cijepile protiv hripavca?
Trebala bih otic sutra, ali nisam jos sama sa sobom odlucila da li da to napravim ili ne..
Ja sam i za hripavac i gripu.
Takva je bila preporuka epidemiologa.
Cak su rekli da se i suprug cijepi, ali on je samo protiv gripe jer radi od doma pa nema bas kontakta sa ljudima.
Poslije hripavca me malo boljela ruka, a poslije cjepiva za gripu nije. Za hripavac se radi o kombinaciji cjepiva pa je to razlog.

Nista, nisam se nikad
Sad je gripa u jeku nezz koliko ima smisla… nakon 10 dana od cjepiva krece zastita

Ima smisla naravno, gripa ce trajati jos barem 2 mjeseca, a antitijela se prenose na bebu.

Ne znam moja gin mi je rekla da je najgori val prosao sad do Bozica, moji svi imali osim mene u kuci.
Kaze malo trudnica joj se javilo s simtomima jer vjv svi pijemo te prenatale pa je imunitet malo bolji.🤞🏼
Ja imam jos par tj do poroda pa necu sad kad su moji svi prosli+ ne krecem se po nekim slavljima i u vecim krugovima ljudi.

Ja jesam i protiv hripavca i protiv gripe. Suprug isto jer radi u hitnoj pa da maksimalno zastitimo bebicu. Sve je ok proslo, dan-dva nas je malo boljela ruka i to je to.

06/2020 💔
10/2021 ❤️
08/2024 💔
01/2026 ❤️

Dječak 💙
Timi kako se drzis ( psihicki)?
I pitanje jos, ja sam zadnji put radila krvnu sliku 14.11
Ponavljaju li kada se krene u trudnicku ili bi trebala traziti uputnicu svoje dr na iducem pregledu ( tad cu biti 35tt)
🧔37g- OAT
🟡Vinogradska
👦🏼-iz IVF/ICSI (6/2023)💙
🟡Vinogradska
2/2025 💔❌
Ja pročitala krvnu grupu i krenula pisati odgovor 🤣 Ako prođe odgovor sorry🤣🫣 Trudnički mozak me ne služi.
Mene u prvoj trudnoći nisu tražili krvnu sliku nikada u bolnici a sada ju imam 3x izvađenu zbog dnevne bolnice i guk profila. Rekla bi da ne treba nista osim nalaza brisa u 35-36tj.
🧔37g- OAT
🟡Vinogradska
👦🏼-iz IVF/ICSI (6/2023)💙
🟡Vinogradska
2/2025 💔❌
Inače mi nikad nisu tražili u trudničkoj ali ovaj put jesu negdje u 38tt. sam bila i običan kks su tražili čisto zbog hemoglobina.

onda cu traziti koji dan prije iduce kontrole da i to obavim
Zbog zeljeza koji je na sredini bio, hemiglobin malo nizi od referentnih, a i trombociti granicni.
Pa bolje da imam onda i to tnxxx

Dobro.. nista posebno.. ali okej sam.. imam bolove, traju 1h i prestanu.. i tako u krug.. nisu me gledali dole od prekjucer.. sad je bio doktor i rekao je ako me opet boli da ce me pregledati..

M- 10.3.2019. 💙
M- 12.3.2021. ❤️
5.5.2025. ➕️ 🥰

Evo ja se javljam s pregleda, samo ctg. U petak hospitalizacija. Nisu mi htjeli reci da li indukcija ide ujutro ili kada.
Još uvijek ima nade da se pokrene samo,ako ne Bože moj nije ni indukcija kraj svijeta. Samo da se sve dobro završi i da držiš svoju bebicu u naručju. Što se tiče procedure to ovisi o bolnici,znam da u Petrovoj ide ujutro(iako eto sa mnom prije 13 nisu krenuli zbog gužve)

Držim 🤞 da samo krene! SRETNO 🍀
🧔37g- OAT
🟡Vinogradska
👦🏼-iz IVF/ICSI (6/2023)💙
🟡Vinogradska
2/2025 💔❌
Hvala cure, i ja se jos nadam. Ako nista drugo, jos malo pa smo skupa

Evo i mene s vanjskog okreta bebe. Nas je 3 bilo, 2 zatka i jedna poprečna beba. Svima je okret izveden uspješno (doc. Blagaić na Sv. Duhu) i sve 3 puštene kući. Sutra je kontrola i onda standardno za tjedan dana. Inače zahvat je minimalno invazivan, uzv i ctg prije i poslije, uzv tijekom zahvata. Bebu gura za noge, a ona sama nalazi put glavom, radi okret. On drži pritisak dok ona ne popusti i ne pokrene se. Trajalo je par minuta. Nelagodan osjećaj i mučnina je kad se beba zabije u želudac hehe zato preporučam ako netko ide na taj okret da ide na tašte.
Nadam se da će bebe ostati u pravilnom položaju i da ćemo sve dočekati termin 😉
Tako je, u rađaoni, i išla sam kući nakon kontrolnog ctg-a i ultrazvuka. Dobila sam uputu da dođem ako bilo što čudno primjetim, da se i dalje vodim kao u dnevnoj bolnici.

Super da je prošlo dobro, nadam se da će bebač ostati u tom položaju 🤞🏻
2023. M 🎀🧸
2025. S 👸🏻🪐

Meni dosli nalazi Veritasa, sve uredno🙏🏻🤞🏼
Sada samo da i porod prode bez komplikacija🙏🏻

Evo i ja s pregleda, prst otvorena, bebica mrvu manja, oko 2700, do sad je bila uvijek veca, al ima novi uzv. Protoci uredni, mjere uredne, prati krivulju. Moram priznati da me na prvu zabrinula, al kaze da nije nikakav zastoj.
Za tjedan dana me narucila u trudnicku na ctg i pregled.
I ja bila na pregledu. I dalje 2 cm otvorena, ništa se ne događa. Sad će me naručivati na preglede svako drugi dan. Baš me umara ovo iščekivanje i strah me induciranog poroda🥴
Ja sam bila u prosloj trudnoci otvorena cm i pol od 39-41 tj kad je i krenuo porod, skakala sam stalno po pilates lopti mislim da je radi toga na kraju bio ekspresan porod ( trudovi u 1, dosla u bolnicu u 5:30, u 6:35 rodila)

I ja skačem i hodam i imam odnose i starijeg dignem sto puta dnevno pa još ništa. Nadam se da će se ipak pokrenut kao kod tebe. U prvoj trudnoći sam bila u rađaoni 15-20 minuta, sve mi se čini da bi sad mogla nadoknaditi🤣

💃ok 🤵oligoastheno/azoo
05/24 - IVF/ICSI - Stigao dečko☺️
05/25 ➕

💃ok 🤵oligoastheno/azoo
05/24 - IVF/ICSI - Stigao dečko☺️
05/25 ➕
Obriši komentar
Jeste li sigurni da želite obrisati komentar?
Sortiraj odgovore
Najstariji