Zimske bebe 2025./2026. ❄️⛄️🎄🎁🤰🏼

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
  • eni233
    [UREĐENO] 19. Studeni 2025. 16:54

Curke , čestitke na bebicama ❤️❤️
    Mene muči baš nesanica , jako teško zaspim i onda kad zaspim se i budim .. Al dobro valjda će proći 🫣 spašava me da sam na bolovanju i da nemam djece , jer neznam kako bi funkcionirala kroz dan… sutra imam pregled , pa jedva čekam da vidim svoju bebicu, i da mi gink kaže sve je ok , makar znam da je sve dobro , jer osjećam dosta bebu , pogotovo navečer . Baš ima lude udarce 😅😅😅 kak se borite s nesanicom ? Dal je to štetno za bebu ? To me malo muci 😏😏😏

Natasha555
    19. Studeni 2025. 16:15

Moj je isto nsvecer aktivan jaaako. 
    Ja se dignem svaka 2h skoro u wc... skuzila sam da nesmijem dirat mob i minimalno upalit svjetlo pa zaspim dva, tri sata...
    Drijemnem po pola sata popodne, al ja uglavnom mirujem. Ja imam skolarku, 2.r al je predobra pa prođe dan..

Makarena
    19. Studeni 2025. 16:17

Evo ja sam bila budna od 4 ujutro do 6 i nešto i onda se probudila opet u 7 i pol. Moja dvogodišnjakinja mi ne da mira i još je odlučila ne spavati danas po danu 😩. Mislim da nije štetno i da lijeka nema, očito nas tijelo priprema na nespavanje uskoro 😅. Je li se čuješ s Uniqlo, kako je ona?

2023. M 🎀🧸
    12/25 S 🪐⏳

Paola_32
    19. Studeni 2025. 16:41

Eni, pridružujem se s problemima s nesanicom. Meni ti već to traje nažalost par mjeseci. Nekad budem budna i do 3 ujutro, ne mogu zaspati, a i kad zaspim, onda se budim zbog odlaska na wc. Nekad me žgaravica muči, a nekad bolovi u kukovima. Isto me spašava činjenica da sam doma i bez djece pa odmorim popodne kad ide. Navodno nije štetno jer beba ima svoj ritam spavanja koji ne ovisi o našem. 

🙋🏻‍♀️ 35, antifosfolipidni sindrom
    08/2024 spontani 5+6 💔
    28. 4. 2025. ➕ 🥰 🙏
    14. 5. 2025. prvi UZV, 5+5, imamo ❤️ 🤗
    Panorama - low risk, stiže curica 💗🎀

peppa0
    19. Studeni 2025. 16:44

Ja sam svaku noc budna od 2 kad idem na wc do 4-5, vrtim se i nikako zaspati vise. Jutro smo imale budjenje u 6 radi skole + mladja nije spavala dnevno spavanje kad inace i ja legnem s njom, tako da sam pregazena. Nema tu lijeka, tijelo i psiha se pripremaju na bebu, mene je nesanica pratila i u prethodnim trudnocama i bas je tesko kad si umoran, a ne mozes spavati 🫩

lamise38
    19. Studeni 2025. 16:54

Ja ne znam šta je to danas jer evo ni moj od 15 mjeseci još nije spavao danas,inače spava 2,3 sata popodne i ja legnem s njima barem na sat vremena. Nesanica me ne muči ali sigurna sam da bebi u trbuhu to ne smeta tako da ne brini. 

👩35
    Pokušavamo od 08/2022
    Ciklusi 32/33
    Svi Hormoni i svi nalazi uredni ✔️
    AMH 23.19
    👨35
    Hormoni i svi ostali nalazi uredni ✔️
    10/2023 oligozoospermia
    12/2023 uredan spermiogram
    IUI 6/2024 Vinogradska, ovitrelle❌
    IUI 2/2025 Vinogradska, ovitrelle ❌
    IVF 5/2025 Vinogradska, ovitrelle ❌
    IVF 6/2025 Vinogrdska ✅

Makarena
    19. Studeni 2025. 16:12

Čaj lista maline i datulje ne služe za poticanje poroda već za lakši porod, elastičnost misica, cerviksa itd. Prvi put sam konzumirala samo to i kao prvorotkinja imala porod u ukupnom trajanju od 5 i pol sati bez ikakvih intervencija. Ovaj put mislim da ću iskušati i metode za poticanje poroda (ananas, fizička aktivnost, druženje s mužem 🤣) čisto jer nećemo čekati termin i slijedi mi ranija indukcija zbog veličine bebe, a mislim da je bolje da tijelo i beba to sami prirodno odrade nego da se umjetno potiču trudovi i forsira porod kad beba nije spremna. Nadam se da će mi uspjeti 💪🏻

2023. M 🎀🧸
    12/25 S 🪐⏳

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.

Odustani

POVEZANI ČLANCI