Javljam se s pregleda. Goran je dobio 1 225 u mjesec dana i narastao 8,5 cm. Jako lijepo napreduje i sve je u redu.
Mali palčić raste i jede kao lud. :)
Sljedeća kontrola nam je za mjesec dana jer ga žele češće pratiti jer je nedonošće.
Pa ovo je izvrstan prirast! Bravo i za bebu i za mamu! 🥰
Oprosti, ti si kasnije rodila kad nisam svaki dan prstila pa sam te baš htjela pitati u kojem tjednu si ga rodila i koje su mu bile mjere?
Ako si u grupi bila od pocetka onda vjerojatno znaš da sam ja prva rodila 10.10. u 31+5 palčića ... Pa čisto volim usporediti malo...
31+5 tt rođena beba 💙 J 💙

2. 5. '25. ZM
7+4 ❤️
6. 2. '26. 💙
Giovanna32
Javljam se da je nama puno bolja situacija s grčevima otkako smo promijenili položaj hranjenja i sad papa u zavaljenom položaju zbog prebrzog otpusta, a dodali smo i to da držim dojku s onim c hvatom i vjerojatno onda ide sporije. Nema plača više odmah nakon dojenja i osjećam se preporođeno, jedino sad uopće ne želi u kinderbet, po cijele dane spava na meni jer mi je bitno da spava, inače je znala biti budna i po 5 sati u komadu pa sam se već i zabrinula za njezin razvoj. Nadam se da je to kratka faza jer sam se sad sljubila s kaučom, sva se ukočila, a i ništa ne stignem napraviti cijeli dan. Sve mi je sad još izvedivo dok je partner tu, ali on uskoro ide na posao, a terenac je i dolazit će vikendom. 😔 Evo mene već sad strah kak ću ja živjeti i može li se uopće na taj način. Mame s više djece, jeste li imale takav problem i hoće li s vremenom biti bolje pa će spavati u kinderbetu ili jednom kad se nauče na ruke, to je sad to? 😁
Neće 😁😁😁😁
Kad se jednom uvale u krevet više ne izlaze 🫣😂😂
Barem je kod nas tako bilo...
I evo sad i trećega 😂😂 taman kad smo se drugoga jedva riješili 🫣
Naši svi spavali max mjesec dana u kinerbetu i onda krene svasta nesto pa ih lakše umirimo u krevetu i tako u pravilu ostanu ...
Ali biti ću iskrena djelom i zato jer ih više niti ne pustimo van 🫣 pogotovo sad kad je zima pa nije problem...malo bude ljeti problema radi vrucina...
Jedino što smo sa drugim onda napravili baš radi ljeta smo stavili kinderbet pored, skinuli jednu stranicu i spojili s krevetom...po visini nam je taman odlicno odgovaralo jer imamo visoki krevet. Tako da je spavao u kindacu, a opet s nama...tako cemo i s malim cim još malo poraste...vjerojatno negdje taman kad stignu vrucine....
31+5 tt rođena beba 💙 J 💙
Obriši komentar
Jeste li sigurni da želite obrisati komentar?
Sortiraj odgovore
Najstariji