Samo da javim, da je Eni233 rodila svoju curicu Luciju 🎀❤️ malo je uranila, rodila se 23.1., jer je mama imala visok tlak.. ali sad su dobro i sve je u redu 🥰
Isto je rodila Antonela2024 svoju curicu 25.1.🎀❤️

M- 10.3.2019. 💙
M- 12.3.2021. ❤️
5.5.2025. ➕️ 🥰
Dea3 htjela sam te pitati u ovom sad periodu oko mjesec i pol koliko si ml davala po obroku. Kad nam je pedijatrica rekla da jedemo na cca svaka 2 sata, ja sam mu davala po 80, kako bi imali tih 10, 11 obroka i bili na cca 800 ml ukupno. Ali unazad tjedan dana se on promijenio i više ne prihvaća taj raspored, nekad mi strusi 110, nakon toga 50, pa opet 100, bas je nepredvidljivo. Mislim znam da je svaka beba drugačija, ali bas me zanima tvoje iskustvo s obzirom da se i ti izdajas pa vidiš koliko jede.
E sad...mi smo sa mjesec i pol bili negdje na 80, ali na svaka 3 sata...
Sad imamo 3 i pol mjeseca (no korigirano bi bilo tek mjesec i pol, jer smo tocno 2 u minusu) i jede vec neko duže vrijeme od 110-130. S time da si neka hranjenja sad unazad par dana i dosta razduži.
Npr. Prvo nocno koje je bilo oko 1 sat je pomaknuo na 3 sata. Nekad mi po danu odspava i 4,4 i pol u komadu jednu rundu.
Tako da mi pratimo njegov ritam. On jako dobro sam da do znanja kad je vrijeme za jesti.
Iskreno nisam vec jako dugo zbrajala koliko u 24 sata pojede jer na kilaži dobiva jako jako dobri...u centrimetrima isto raste kao gljiva. Pelene pune tako da nemamo šta drugo doli pratiti njegov ritam.
Taj savjet da ga se hrani svaka 2 sata je meni iskreno jako čudan. Pa moji kad su bili u bolnici em palčići, em žutica opet su hranjeni svaka 3 sata.
Moja curka je bila terminska beba, dosta ju je žutica na početku oprala pa smo ju budili na svaka 3 sata, no sjecam se da je negdje s oko 3 mj postala jako nervozna na takva hranjenja..pa sam probala na 4 sata pomaknuti i to joj je baš odgovaralo, dalje smo opet imale red.
Drugi klinac je bio od pocetka bez reda, jednom bi pojeo ovoliko, jednom onoliko i to sam tako prihvatila.
Ovaj treci je za sad sličniji curki.
Ako ti dobro napreduje probaj ga hraniti na nacin da osluškuješ njegove potrebe tj. Kad ti sam da do znanja...
31+5 tt rođena beba 💙 J 💙

👫
36/36
Obriši komentar
Jeste li sigurni da želite obrisati komentar?
Sortiraj odgovore
Najstariji