Mame koje doje - da li ste primjetile da bebi nesto ne pase nakon sto vi pojedete? Da li nesto izbjegavate s tim razlogom?
Moj je poceo biti nervozan, ali ne mogu to povezati s mojom hranom. Pomogne mu masaza trbuscica i onda kad se pokaka je miran. Nadam se da nece krenuti grcevi, ne mogu to ponovno prolaziti, tko nije dozivio, ne zna sta je to. 😵💫
Kod moje male ima na dane više plakanja,odnosno rekla bi da ju muči više trbuh i prdi više,ali nisam uspjela povezati sa hranom,eventualno jaje sto sam pojela ali ne znam jel slučajnost jer ga nisam jela od tada a bilo je takvih scena. A dok im probava ne sazrije bude veselo.
Ne znam jel vodila koja od vas svoje na one bowen terapije,čitala sam na forumu prije da to pomogne,ono par puta se ode i bude kasnije puno bolje.

Za sad ne.. gledam da ne jedem mahunarke, kiselo, gazirano.. moja kaki bez problema, nocu i danju.. za sada, ima tek 10 dana pa cemo vidjeti dalje..

M- 10.3.2019. 💙
M- 12.3.2021. ❤️
5.5.2025. ➕️ 🥰
Kod nas je sve u redu. Maja je u 7 dana dobila 550g, samo je na sisi.. nocu spava i po 4h u komadu pa sisa, kaka i onda opet spava pa sisa nakon 3h i odspava do 8:30.. pupak je super, moze se kupati za 2 dana, jedva cekam probat novu kadicu 😅 ne voli se nositi, ljepse joj je u kreveticu ili na kaucu.. cak ne voli spavati na meni, predjutro ju znam uzeti ako mi se starija djeca uvale u krevet pa se svi mazimo i jos malo spavamo.. mislila sam da cu imat problema sa starijim, ali mlađa mi je nekako povucena.. moram joj se vise posvetiti da ne bi mislila da ju zapostavljam.. danas su krenuli u vrtic, nadam se da ce biti bolje volje kad je u drustvu..

M- 10.3.2019. 💙
M- 12.3.2021. ❤️
5.5.2025. ➕️ 🥰
Kod nas je sve u redu. Maja je u 7 dana dobila 550g, samo je na sisi.. nocu spava i po 4h u komadu pa sisa, kaka i onda opet spava pa sisa nakon 3h i odspava do 8:30.. pupak je super, moze se kupati za 2 dana, jedva cekam probat novu kadicu 😅 ne voli se nositi, ljepse joj je u kreveticu ili na kaucu.. cak ne voli spavati na meni, predjutro ju znam uzeti ako mi se starija djeca uvale u krevet pa se svi mazimo i jos malo spavamo.. mislila sam da cu imat problema sa starijim, ali mlađa mi je nekako povucena.. moram joj se vise posvetiti da ne bi mislila da ju zapostavljam.. danas su krenuli u vrtic, nadam se da ce biti bolje volje kad je u drustvu..

M- 10.3.2019. 💙
M- 12.3.2021. ❤️
5.5.2025. ➕️ 🥰
Je li netko imao povisene D Dimere u trecem tromjesecju?
Normalno je do 500 ( kad nije trudnoca)
Meni su 880
Sutra imam pregled ali poslala sam nalaz mailom gin pa cekam da se javi
Ja ne znam što je to. Javi što kaze, nadam se da je sve u redu.

2. 5. '25. ZM
7+4 ❤️
6. 2. '26. 💙
Giovanna32
Kaze da je normalno da budu poviseni u trudnoci ( moje je kao ok po njoj uz ostali nalaz, jer mi nisu stavili referrntne za trudnocu nego za normalnu osobu)
Sutra imam pregled pa cu ju pitati detaljnije rekla je da cemo se dogovoriti za dalje ( vjerujem da ce me slati za TA) mozda cu morat to opet ponoviti

Kaze da je normalno da budu poviseni u trudnoci ( moje je kao ok po njoj uz ostali nalaz, jer mi nisu stavili referrntne za trudnocu nego za normalnu osobu)
Sutra imam pregled pa cu ju pitati detaljnije rekla je da cemo se dogovoriti za dalje ( vjerujem da ce me slati za TA) mozda cu morat to opet ponoviti

Onda nema problema ako je rekla da je u redu. Ne bi se oni igrali s takvim stvarima.

2. 5. '25. ZM
7+4 ❤️
6. 2. '26. 💙
Giovanna32

Danas nam je bio bas tezak dan…bebac jako kratko cica, bas da guta mlijeko, nekih 5 min, ostalo me samo skaklja po cici. Brzo se uspava na cici, moram ga budit ali nekad ne uspijem, jedino sto pomaze je mijenjanje pelene ili da ga stavim u krevetac pa se probudi. Jucer je nakon cice jos bio gladan i popio je 50ml formule a sat vremena je bio na cici 😞 Cure, je li nekome bebac krenuo gurat rukice u usta? Znam da u pocetku to signalizira glad ali sam procitala da kasnije, s 2-3 tjedna otkrivaju rukice i stavljaju ih po svuda. To je bilo nakon ovog obilnog hranjenja, nikako da zaspe, nece ni cicu niti bocu, a ruke samo u ustima
I moja ti tako zna biti na cici duže i ostane nervozna pa mi popije 60ml adaptiranog,a nekad baš lijepo vuče i spava poslije i bude zadovoljna. Isto tako nekad i unatoč formuli ostane nervozna pa si mislim da nije ni bila gladna,nekad mi je baš teško prepoznati jel plače zbog gladi ili nečeg drugog.

Lamise kako to da kombiniras dojenje i ad? Mislis da joj nije dosta ili iz nekog drugog razloga?
Peppa0 izašli smo iz bolnice 48 sati nakon poroda,meni mlijeko dođe tek 3. 4. Dan od poroda,u startu smo morali dat bočicu kao i u bolnici,s druge strane njen hvat prve dane je bio jako loš i onda još kako mlijeka još nije bilo ona bi se samo ljutila na cici. Tako da sam svako hranjenje prvo cice koliko ide pa bočica,sad nakon 3 tjedna puno bolje cica ali i dalje nema uvijek dovoljno tako da popije kroz dan 3/4 bočice ostalo cica,po noći je sad već samo na cici. Nekad isto preko dana uz maloga i sve ostalo nemam mogućnost s njom ležati da se ona nacicava pa moram dat bočicu. Ja sam sretna da smo i dalje ovako jer u početku kako je to s dojenjem bilo mislila sam da je pitanje dana kad cicu više neće htjet primit. Tako da koliko ide ide,prošla sam to dojenje 5x i bili su ovisni o meni tako da mi je ovo sasvim ok

Moja gura rukice u usta kad je gladna.. kad posisa, zaspi.. a podoj traje cca 10min, manje-vise..
Kako piski i kaki?

M- 10.3.2019. 💙
M- 12.3.2021. ❤️
5.5.2025. ➕️ 🥰

Drage cure, samo vam javljam da je 15.1. stigao ziv i zdrav djecak 🩵🙏🏼
Porod je isao spontano i trajao od 22 do 5 ujutro sve skupa. Boli me samo rana od epiziotomije ali se oporavljam.
Čestitam i brz oporavak želim 🩵

👩🏼35g-PCOS,AMH-27 pmol/L
🧔37g- OAT
🟡Vinogradska
👦🏼-iz IVF/ICSI (2023)💙
Beba br 2 🙏
🟡Vinogradska
2/2025 💔❌
4/2025 IVF/ICSI -13🥚;10 oplođenih, 4❄️;ET 1bc-7dpt ➕;
1beta(11dpt)=342
2beta(13dpt)= 691
1UZV-28.5. 6+4-imamo ❤️
Panorama-LOW RISK 🎀Baby girl M🎀 01/2026
Draga Riamaro čestitam od srca, slučajno sam naletjela na tvoj post i baš me obradovao. Mazite se i pazite, želim ti brz oporavak ❤️

37 god.
2021. missed ab 7tt💔
2021.🤰 ❤️ ...2022. stigla 🍀👧
1. IVF 2/25 ➖️
2. IVF 5/25: 6dnt ➕️; missed ab 7tt💔
3. FET 9/25; 6 dnt➕️; 1. uzv ❤️; NIPT low risk🩷
Čestitam od srca i želim ti brz oporavak 💙

🙋🏻♀️ 35, antifosfolipidni sindrom
08/2024 spontani 5+6 💔
28. 4. 2025. ➕ 🥰 🙏
14. 5. 2025. prvi UZV, 5+5, imamo ❤️ 🤗
Panorama - low risk, stiže curica 💗🎀
Čestitke od srca. Neka je sve prošlo u redu, i ta bol će proći, samo treba vremena.
Uzivajte jer vrijeme prebrzo prolazi, svakim danom su sve veći i brzo se mijenjaju. 🤗💙

2. 5. '25. ZM
7+4 ❤️
6. 2. '26. 💙
Giovanna32
👩🏽 29 🧔🏽♂️ 31 👦🏽 🩵
riamarro@hotmail.com
Ja obavila pregled danas
2440g
Dolje glavica, iduci pregled 4.2 kod nje radi brisa i onda daje uputnicu za TA
Poviseni DDimeri normalni za trece tromjesecje, vadila jos jutros krv za zeljezo pa cemo vidjeti hocu dobiti th, hemoglobin mi je na granici isto.
Sutra imam razgovor s psihologicom pa javim i kak to prodje :)
Malo sam smirenija nego prije 2 tj kad me bas jako ubijala psiha

Mi smo danas obavili prvi pregled kod pedijatra. Dobila je 1,2kg od otpusne težine i narasla 5cm ☺️ bas sam sretna jer je prva odmah nakon tjedan dana završila na adaptiranom jer nije dobro napredovala, ova napreduje isključivo od mog mlijeka pa sam sretna da ću bar jednom iskusiti dojenje 😊. Već sam htjela 100 puta odustati, na početku je bilo bas jako bolno, ali evo sad smo se naviknule obje i trenutno mi je bas lijepo. Inače skoro svaki ili svaki drugi dan ima takozvani “witching hour” gdje place bez prestanka od cca 17-18 do ponoć i ne možemo je apsolutno nikako utješiti ni uspavati, ne pomaze ni nošenje, ljuljanje, pjevanje, da je samo ostavimo, apsolutno ništa. I onda oko ponoći samo zaspe dok papa. Tako da sam te večeri budem malo na rubu, ali evo preživljavamo 😅 nadam se da će i to brzo proći
Odličan dobitak na težini. Neka se tako i nastavi.

2. 5. '25. ZM
7+4 ❤️
6. 2. '26. 💙
Giovanna32
Super napredak! Drago mi je da si ovaj put uspjela s dojenjem. Nadam se da će i to sa plakanjem brzo proći,do tad želim puno strpljenja i snage🤗

2023. M 🎀🧸
2025. S 👸🏻🪐
Evo bila sam na redovnom pregledu, idući mi je u petak. Ponuđeno mi je odvajanje membrana, ali cura je dobro, ima dovoljno plodne vode, tako da idemo dalje 💪
Idući pregled je u petak 23.1. 🙃
S druge strane sin mi je zakurio, rastu mu zadnji kutnjaci, a s njim je rast svakog zuba = povišena temperatura i divljanje pred spavanje, tako da je dobro da nisam prihvatila indukciju. Nadam se da će mu se to smiriti prije nego rodim
Bar su te pitali
Meni su u Os to napravili u TA
Tek sam kasnije na forumu saznala sta je to tako bolilo😅

Pregledi: 🤰🏻💗
23. 1. jona30
29. 1. Eni233
4. 2. zabrinutamama
Termini:
Mila123 - 1.12. 🩷
paula210 - 01.01. 💙
Ivis - 9.1. 🩷
Faksimila - 17.1.
Barrrbi - 17.1. 🩷
Antonela2024 - 17.1. 🩷
Rei - 20.1. 💙
Zeka26 - 21.1. 🩷
jona30 - 21.1. 🩷
Natasha18 - 26.01. 💙
kiwi - 06. 02. 💙
Newgirl - 10.02. 💙
Eni233 - 26.02. 🩷
Zabrinutamama - 27.02. 💙
Popis: stranica 185, 307
Porodi:
dea3 - 10.10. 💙
m-rosie - 24.10 🩷
Josipella2025 - 16.11. 💙
Ditaa - 27.11. 💙
mokiica - 2. 12. 💙
taratara25 - 4. 12. 🩷
EllaMS - 8. 12. 💙
tajci1811 - 14. 12. 🩷
Makarena - 16. 12. 🩷
Tinchy300 - 18. 12. 🩷
Blondy - 19. 12. 💙
mamacita - 20. 12. 💙
barbi_91 - 21. 12. 🩷
lamise38 - 27. 12. 🩷
Giovanna32 - 29. 12. 💙
Paola_32 - 31.12. 🩷
anamarija8888 - 3.1. 💙
peppao - 4.1. 💙
Timi95 - 9. 1. 🩷
donna9 - 10. 1. 💙
jagoda20 - 11. 1. 💙
bubica_0706 - 14.1. 🩷
riamaro - 15.1. 💙

2. 5. '25. ZM
7+4 ❤️
6. 2. '26. 💙
Giovanna32
Obriši komentar
Jeste li sigurni da želite obrisati komentar?
Sortiraj odgovore
Najstariji