Timi kako se drzis ( psihicki)?
I pitanje jos, ja sam zadnji put radila krvnu sliku 14.11
Ponavljaju li kada se krene u trudnicku ili bi trebala traziti uputnicu svoje dr na iducem pregledu ( tad cu biti 35tt)

👩🏼35g-PCOS,AMH-27 pmol/L
🧔37g- OAT
🟡Vinogradska
👦🏼-iz IVF/ICSI (2023)💙
Beba br 2 🙏
🟡Vinogradska
2/2025 💔❌
4/2025 IVF/ICSI -13🥚;10 oplođenih, 4❄️;ET 1bc-7dpt ➕;
1beta(11dpt)=342
2beta(13dpt)= 691
1UZV-28.5. 6+4-imamo ❤️
Panorama-LOW RISK 🎀Baby girl M🎀 01/2026
Ja pročitala krvnu grupu i krenula pisati odgovor 🤣 Ako prođe odgovor sorry🤣🫣 Trudnički mozak me ne služi.
Mene u prvoj trudnoći nisu tražili krvnu sliku nikada u bolnici a sada ju imam 3x izvađenu zbog dnevne bolnice i guk profila. Rekla bi da ne treba nista osim nalaza brisa u 35-36tj.

👩🏼35g-PCOS,AMH-27 pmol/L
🧔37g- OAT
🟡Vinogradska
👦🏼-iz IVF/ICSI (2023)💙
Beba br 2 🙏
🟡Vinogradska
2/2025 💔❌
1beta(11dpt)=342
2beta(13dpt)= 691
1UZV-28.5. 6+4-imamo ❤️
Inače mi nikad nisu tražili u trudničkoj ali ovaj put jesu negdje u 38tt. sam bila i običan kks su tražili čisto zbog hemoglobina.

onda cu traziti koji dan prije iduce kontrole da i to obavim
Zbog zeljeza koji je na sredini bio, hemiglobin malo nizi od referentnih, a i trombociti granicni.
Pa bolje da imam onda i to tnxxx

Dobro.. nista posebno.. ali okej sam.. imam bolove, traju 1h i prestanu.. i tako u krug.. nisu me gledali dole od prekjucer.. sad je bio doktor i rekao je ako me opet boli da ce me pregledati..

M- 10.3.2019. 💙
M- 12.3.2021. ❤️
5.5.2025. ➕️ 🥰

Evo ja se javljam s pregleda, samo ctg. U petak hospitalizacija. Nisu mi htjeli reci da li indukcija ide ujutro ili kada.
Još uvijek ima nade da se pokrene samo,ako ne Bože moj nije ni indukcija kraj svijeta. Samo da se sve dobro završi i da držiš svoju bebicu u naručju. Što se tiče procedure to ovisi o bolnici,znam da u Petrovoj ide ujutro(iako eto sa mnom prije 13 nisu krenuli zbog gužve)

Držim 🤞 da samo krene! SRETNO 🍀

👩🏼35g-PCOS,AMH-27 pmol/L
🧔37g- OAT
🟡Vinogradska
👦🏼-iz IVF/ICSI (2023)💙
Beba br 2 🙏
🟡Vinogradska
2/2025 💔❌
1beta(11dpt)=342
2beta(13dpt)= 691
1UZV-28.5. 6+4-imamo ❤️
Hvala cure, i ja se jos nadam. Ako nista drugo, jos malo pa smo skupa

Evo i mene s vanjskog okreta bebe. Nas je 3 bilo, 2 zatka i jedna poprečna beba. Svima je okret izveden uspješno (doc. Blagaić na Sv. Duhu) i sve 3 puštene kući. Sutra je kontrola i onda standardno za tjedan dana. Inače zahvat je minimalno invazivan, uzv i ctg prije i poslije, uzv tijekom zahvata. Bebu gura za noge, a ona sama nalazi put glavom, radi okret. On drži pritisak dok ona ne popusti i ne pokrene se. Trajalo je par minuta. Nelagodan osjećaj i mučnina je kad se beba zabije u želudac hehe zato preporučam ako netko ide na taj okret da ide na tašte.
Nadam se da će bebe ostati u pravilnom položaju i da ćemo sve dočekati termin 😉
Tako je, u rađaoni, i išla sam kući nakon kontrolnog ctg-a i ultrazvuka. Dobila sam uputu da dođem ako bilo što čudno primjetim, da se i dalje vodim kao u dnevnoj bolnici.

Super da je prošlo dobro, nadam se da će bebač ostati u tom položaju 🤞🏻
2023. M 🎀🧸
2025. S 👸🏻🪐

Meni dosli nalazi Veritasa, sve uredno🙏🏻🤞🏼
Sada samo da i porod prode bez komplikacija🙏🏻

Evo i ja s pregleda, prst otvorena, bebica mrvu manja, oko 2700, do sad je bila uvijek veca, al ima novi uzv. Protoci uredni, mjere uredne, prati krivulju. Moram priznati da me na prvu zabrinula, al kaze da nije nikakav zastoj.
Za tjedan dana me narucila u trudnicku na ctg i pregled.
I ja bila na pregledu. I dalje 2 cm otvorena, ništa se ne događa. Sad će me naručivati na preglede svako drugi dan. Baš me umara ovo iščekivanje i strah me induciranog poroda🥴
Ja sam bila u prosloj trudnoci otvorena cm i pol od 39-41 tj kad je i krenuo porod, skakala sam stalno po pilates lopti mislim da je radi toga na kraju bio ekspresan porod ( trudovi u 1, dosla u bolnicu u 5:30, u 6:35 rodila)

I ja skačem i hodam i imam odnose i starijeg dignem sto puta dnevno pa još ništa. Nadam se da će se ipak pokrenut kao kod tebe. U prvoj trudnoći sam bila u rađaoni 15-20 minuta, sve mi se čini da bi sad mogla nadoknaditi🤣

💃ok 🤵oligoastheno/azoo
05/24 - IVF/ICSI - Stigao dečko☺️
05/25 ➕

💃ok 🤵oligoastheno/azoo
05/24 - IVF/ICSI - Stigao dečko☺️
05/25 ➕
Evo da se i ja javim u kaosu smo totalnom, beba rodena 14.12, izasle doma 19.12 zbig zutice, drugi dan doma sin dobije bronhitis iziliramo se svi ali uzalud, 26 u nocni mala klonula tesko dise hitni zarazna pozitivna na rsv, spojena na kisik, upala pluca, provedemo 10 dana tamo, u pon izademi ja dobijem temo koja ide do 39.6 uz bol ispod lijevog rebra i udara u ledja, danas na hitnu crp 307 upala lijevog bubrega hospitalizacija😪😪😪😪😪nezz vise otkud crpim snagu za bilo sto..Vjv sam pobrala urinarnu u nekoj od bolnica i otislo na bubreg, jos doktorica kaze da sam cekala jos 24 sata moglo je doci do sepse..tako da cuvajte svoje zimske bebe, pazite se bakterija po bolnica koliko je moguce..
Ajoj, ovo je teško samo i čitati, a gdje to sve preživjeti.
Drži se, nema druge, nadam se da će uskoro sve biti iza vas i da ćete normalno krenuti u svakodnevnicu dalje bez stresova.
A tog RSV-a je i nas jako strah, još nas svi dodarno plaše jer je moj palčić. No, evo, kako npr izbjeci ako ti starija seka donese iz škole doma.
31+5 tt rođena beba 💙 J 💙
Rsv je gadan u toj dobi od 0-24 mj najvise
Dobro da ste reagirali.
Mala od poznanice je s godinu i pol bas najezila, seka donjela iz skole- seki nista
Ja ne znam hocu li svoje decke slati u vrtic kad rodim, ili da ih pustim, jer se i ovako druze s vrtickom djecom i zgradi ( imamo malu zgradu s par stanova, ne mozemo im zabraniti da idu na igranje, svisnut ce od dosade)

A joj tajci, bas vas se svasta snaslo.
Nadam se da cete se svi brzo oporaviti i biti zdravi doma.
Zelim ti puno snage, proci ce sve ovo.

Uh,ovo je baš teško,brz oporavak želim i nadam se da vas od sad čeka samo lijepo razdoblje 😇😊drži se

Uh, drzi se i nadam se da je uskoro sve ovo iza vas. 🙏🏻💙

06/2020 💔
10/2021 ❤️
08/2024 💔
01/2026 ❤️
Čestitke 💐💐
A jooj, baš mi je žao. Nadam se da će sve biti dobro 🙏
Mi smo prvu dozu cjepiva protiv RSV-a primili još na neonatologiji. 29-og drugu i ovaj mjesec bi 30-og trebalo biti docjepljivanje.

34+1 tt - 24.10.2025.
Drage mame, je li koja od vas rodila carskim rezom? U kojoj ste bolnici rodile, tko vam je radio i kakav je oporavak bio?
KBC Split. Doktorica Rešić s kojom sam oduševljena ❤️ Oporavak cca 10 dana, s tim da sam prva 3,4 dana jedva se pomicala na krevetu. Ustajanje, odlaske na WC, sjedanje na krevet, okretanje, dizanje - mislila sam da nikad neće proći 🙈 Par tableta protiv bolova u nakon 10 ak dana sam bila kao nova. Ali to je sve individualno ja mislim 🙈

34+1 tt - 24.10.2025.
Hvala na odgovoru m_rosie. Jesi li isla na hitan carski rez ili planirani? Ja sam prvo dijete rodila na sv.Duhu u Zagrebu. Carski rez mi je napravljen odlicno. Doslovno kao da nisam ni imala operaciju. Pitam se je li moguce da je to bio francuski carski rez, radi tako lakog oporavka. Nazalost, u otpusnom pismu nije navedeno kakav carski rez je radjen, cak nije navedeno ni tko je radio. To mi je malo cudno. Od nas 3 zene koje smo tad bile u istoj sobi, sve 3 smo imale drugacije konce i malo drugacije oporavke. Jedna je imala klasicne konce, druga konce koji se sami razgradjuju, a mene se zatvorili nekim estetskim ljepilom. Moze li se naknadno nakon 2 godine doci do podataka koji tip carskog je radjen i tko je radio, ako zna netko?

Obriši komentar
Jeste li sigurni da želite obrisati komentar?
Sortiraj odgovore
Najstariji