Pregledi: 🤰🏻💗
30. 12. - zabrinutamama
31. 12. bubica_0706
2. 1. - Barrrbi, Timi95
8. 1. riamaro
15. 1. eni233
Termini:
Mila123 - 1.12. 🩷
jagoda20 - 31.12.
paula210 - 01.01. 💙
peppao - 4.1. 💙
Natasha18 - 7. 1.
Paola32 - 9.1. 🩷
Ivis - 9.1. 🩷
Timi95 - 13.1. 🩷
anamarija8888 - 15.1. 💙
Faksimila - 17.1.
Barrrbi - 17.1. 🩷
bubica_0706 - 17.1. 🩷
Antonela2024 - 17.1. 🩷
Rei - 20.1. 💙
Zeka26 - 21.1. 🩷
jona30 - 21.1. 🩷
Natasha555 - 26.01. 💙
riamaro - 27.1. 💙
Giovanna32 - 06.02. 💙
kiwi - 06. 02. 💙
Newgirl - 10.02. 💙
Eni233 - 26.02. 🩷
Zabrinutamama - 27.02. 💙
Popis: stranica 185, 307
Porodi:
dea3 - 10.10. 💙
m-rosie - 24.10 🩷
Josipella2025 - 16.11. 💙
Ditaa - 27.11. 💙
mokiica - 2. 12. 💙
taratara25 - 4. 12. 🩷
EllaMS - 8. 12. 💙
tajci1811 - 14. 12. 🩷
Makarena - 16. 12. 🩷
Tinchy300 - 18. 12. 🩷
Blondy - 19. 12. 💙
mamacita - 20. 12. 💙
barbi_91 - 21. 12. 🩷
lamise38 - 27. 12. 🩷

2. 5. '25. ZM
7+4 ❤️
6. 2. '26. 💙
Giovanna32
Drage mame, koje ste nedavno rodile, kakva su iskustva sa zadnjim procjenama tezine bebe i stvarnim tezinama?
Moja je 12.12.na uzv-u bila procijenjena na 3123 rođena 15 dana iza toga rođena sa 3150,tako da je ipak na tom zadnjem uzv-u bila nešto manja od procijene.

Uf ovo je super tocna procjena😀
Meni su neki rekli da po pola kg znaju pogrijesiti.

Nasa i nije bas bila toliko tocna. Na zadnjem pregledu su rekli da beba ima 3.510 g, a rodila se s 3.950.

👩: 34 🧔: 34
~ Children give importance to your life ~
🫶🏻🧸🩷SELENA🫶🏻🧸🩷
Moja je 12.12. procijenjena na 3770, rodila se 4 dana kasnije s 3780 😅 u mom slučaju su bome bili točni
2023. M 🎀🧸
2025. S 👸🏻🪐
U ponedjeljak procjena 3300, porod u cetvrtak (tri dana razlike) - 3370.

Cao mame, danas sam 35+5 i prethodnih mozda tjedan dana imam svrab po telu.
Ne svrbe me stopala ni ruke.
Vec mi se na nekim mestima na tjelu pojave kao sitne akne ili onako plikovi sitni, i jako svrbe.
Prvo je bila po jedna tackica na stomaku pa ispod pazuha, pa u predjelu prepona, pa sada na nogama ali po jedan plik samo i bas svrbi.
Da li se neka susretala sa ovim?😶
Mene sve svrbi. Isto me pocelo od 35.tj.. ja na kozi nemam nista, samo me svrbi.. inace sam sam bila u bolnici jednu noc zbog toga. Malo su mi poviseni jetreni enzimi, dok su zucne kisline okej.. javi se ginekolu zbog toga da vadis krv..
Inace se mazem sa A-Dermom i kupam sa tim samponima.. probaj..

M- 10.3.2019. 💙
M- 12.3.2021. ❤️
5.5.2025. ➕️ 🥰
Hvala ti, sutra cu otici ginekologu da vadim krv da za svaki slucaj proverim.
Znam da kazu da je holestaza opasna jako za bebu, pa se brinem sta ako imam to da li je moglo naskoditi jako bebi za tih tjedan dana kako su mi simptomi poceli🥺

Pokušavamo od 02.2023 bez trudnoce
🧔♂️ 28
Normospermia
👩 24
11.03 histeroskopija sa polipektomijom.
20.05.2025. ➕️
Baby girl🩷
Oni prate pa vide. Ako su zucne kiseline jako visoko, onda ide porod.

M- 10.3.2019. 💙
M- 12.3.2021. ❤️
5.5.2025. ➕️ 🥰

Pokušavamo od 02.2023 bez trudnoce
🧔♂️ 28
Normospermia
👩 24
11.03 histeroskopija sa polipektomijom.
20.05.2025. ➕️
Baby girl🩷
Javljam se s novostima, tlak je normalan, nešto niži kao i inače što imam - 120/80, 100/80, 100/60.
Ctg pokazuje normalno sve, krv i urin su uredni, nema proteina, sad još čekam jedan nalaz urina i to je to.
Večeras će mi doktorica koja me je primila reći što će dalje biti, kako će ići to praćenje rasta i protoka.
Ova što je bila jutros kaze da su protoci bitni i da će to pratiti zbog kisika i hranjivih tvari. Inače su uvijek bili uredni, a sad sam je pitala što je s tim, nije ništa odgovorila, dapače imala je defenzivan stav zbog mojih pitanja.
Čekam večeras i vjerojatno će biti uzv za protoke i to je to.
Super šta je tlak uredan i nema proteina u urinu. Nadam se da će do kraja trudnoća biti mirna bez novih stresova 🫶🏻
2023. M 🎀🧸
2025. S 👸🏻🪐
Baš mi je drago da su nalazi ok i da se tlak stabilizirao. Nek još uzv bude dobar i da možeš kući nazad i nadam se do kraja biti u miru.

Hvala vam. :)
lamise, od srca ti čestitam na tvojoj curici, u cijeloj zavrzlami, zaboravila sam čestitati.
Uživajte u upoznavanju, mazite se, ljubite se. 🤗🤗
Tebi želim brz oporavak. Porod ti je prošao odlično, baš mi je drago.

2. 5. '25. ZM
7+4 ❤️
6. 2. '26. 💙
Giovanna32

2. 5. '25. ZM
7+4 ❤️
6. 2. '26. 💙
Giovanna32
Sad navijamo za prvu novogodišnju bebu😊
Mamice koje ste doma,kako ide?

Moja beba je procjenjena na 4580 rodila se 4550 prije mjesec dana😊
Ja samo spavat nemogu, ostalo ok.
Meni danas punih 36 tt al bi jos koji dan, odlucila sam do pregleda 7.1 jos skroz polako iako je i ovo sad uspjeh za mene😇
Mene neki dan žgaravica ubila, uzela reflustat tabletu za zvakanje i sve se smirilo od te jedne. I bademe grickam.
Meni danas punih 36 tt al bi jos koji dan, odlucila sam do pregleda 7.1 jos skroz polako iako je i ovo sad uspjeh za mene😇
Mene neki dan žgaravica ubila, uzela reflustat tabletu za zvakanje i sve se smirilo od te jedne. I bademe grickam.

23 🧍🏼♀️30🧍🏻
Kako su ovi zadnji dani trudnoce teski 😏
Bas sam si sva jadna, ne spavam, ne znam gdje me vise pritisce i koje mi je gore - zgaravica ili svako malo na wc.
Pokusavam sve zivo da ga izbacim iz "hotela", ali nece pa nece 🙉
Jos me ulovila i neka prehlada, kud jos to na sve 🤧
Vise nisam samo u nestrpljivom modu nego u modu da ne mogu vise ni dan biti trudna jer mi je dosta 🤣
I meni, psiha me ubija
Noge me bole, jucer mi se neki zivac upalio U nozi jer sam vjv nezgodno spavala noc prije, cijeli dan me bolila noga
Sutra imam pregled, u petak ravno 32 tj
Sudeci po peethodnim trudnocama ne gine mi jos 9 tj😅 nikak da prode vise ova godina

Itekako te razumijem kako ti je jer mi je od 38tt bilo nepodnošljivo,fizički,psihički ma svakako,na kraju kad sam termin prošla to me baš dotuklo. U mom slučaju ništa nije pomoglo,iako sam gotovo svakodnevno znala imat nepravilne trudove jednostavno se ništa nije pokretalo. Nadam se da će se tebi ipak pokrenuti i da ćeš ubrzo i ti svoj mali smotuljak držati u naručju😊

I meni je dosta vise😀
Moj se sad umirio, pritisak imam i dalje, vec dva tjedna isti. Ostalo nista.
Meni sad sve pocinje ici na zivce😀 ljudi najvise sa pitanjima jel se sta dogada.
Ne da mi se vise biti ni ljubazna🤣
Ne idem nigdje jer se bojim gripa i viroza, malo u setnju i to je to.
Muz isto vec ludi jer sam i njega izolirala😀

I ja sam sutra na pregledu i nadam se nekom pomaku, osjecam zadnjih dana nesto laganih trudova, ali nema sluznog cepa na vidiku, tako da ne znam jel se ista desava.
Dobila sam upalu misica od pilates lopte, muz kaze da ga iskoristavam za seks, a od datulja i ananasa mi se dize zeludac i ne mogu to vise progutati 😂😂
Moja djeca ne zele van prije 41 tj, a to mi se cini miljama daleko ako ce i sad tako 🫣
Druzenja ovih dana ne mozemo izbjeci nikako, tako je to kod nas. Uz iscekivanje imamo i ludnicu s te strane.
Suosjećam a imam još do kraja. Meni je svega dosta. Aktivirao mi se išijas lijeve noge i šepam, bilo bolova menstrualni +leđa pa stali, noću ne spavam po 3-4 h, kukovi me bole, mala udara na sve strane, žgaravica, ja neispavana i nemam živaca za ljude a normalno imamo imendana i rođendana ovih dana pa sve obilazimo. Jedva čekam petak da vidim ima li pomaka a danas krenula s ananasom i čajem lista maline. 🫣🤞😬

👩🏼35g-PCOS,AMH-27 pmol/L
🧔37g- OAT
🟡Vinogradska
👦🏼-iz IVF/ICSI (2023)💙
Beba br 2 🙏
🟡Vinogradska
2/2025 💔❌
4/2025 IVF/ICSI -13🥚;10 oplođenih, 4❄️;ET 1bc-7dpt ➕;
1beta(11dpt)=342
2beta(13dpt)= 691
1UZV-28.5. 6+4-imamo ❤️
Panorama-LOW RISK 🎀Baby girl M🎀 01/2026
Edit- meni ove moje komentare baca posvud osim di treba 😄
Jao zene moje… zao mi je sto ste u tegobama ali mi je laknulo procitati ovo sve jer nisam jedina.
Zadnjih tjedan dana me noge ubijaju od tezine koju nosim, imam osjecaj da tijelo nije priviknuto i jos me u ligamentima stalno ziga nesto. Glavobolja, zgaravica, bas sam u modu da mi je rodit… ne spavam. Pocela sam zavodit muza po kuci, i malo vise na loptu.🙈 Iskreno se nadam da necu docekat 40tt, jer cu prije na psihijatriju nego u rodiliste.
👩🏽 29 🧔🏽♂️ 31 👦🏽 🩵
riamarro@hotmail.com
Suosjecam u potpunosti, a jos je termin dalje nego vama!
Do sada mi je bilo cudno kad zene kazu da jedva cekaju roditi jer sam stvarno imala rekla bih savrsenu trudnocu bez mucnina i nekih vecih tegoba ali zadnja 2 tjedna kao da to nisam ja.
Apsolutno svaki dio tijela me boli, ne mogu spavati, strah me jesti jer me onda zgaravica uhvati, cak sam i smrsavila 2kg u posljednjih mjesec dana, plače mi se koliko mi je sve teško a svaki dan je sve nabrojano još teže!
Tjesim se da sam na pragu terminskog poroda i nadam se da ce beba sto prije van jer mi se cini da su mi unutarnji organi vec plavi koliko me udara 🙆🏻♀️😂

Poliklinika IVF - ICSI 1/1
1. Trudnoća❤️
Bas smo sve u istom sosu, kao sto jagoda kaze, nema nam druge nego cekati 🫣 strpljen spasen, jos malo, onda cemo se zalit na druge stvari 😋
Uh, isto mi je. Imam stalno laznjake, pritisak u guzi i stidnoj kosti..mlijeko mi curi, tako da su mi sise pune, a beba jos u trbuhu 😅 sluzni cep ide po malo.. prehladila sam se i ja isto, sva sam zacepljena. Zgaravica je popustila jer se beba spustila. A i ne piski mi se puno, jer mi nije na mjehuru, nego glavicom na poziciji za izlazak.. danas smo bili na snijegu, tako da sam hodala i nadam se da se otvaram jos vise. U petak imam pregled..

M- 10.3.2019. 💙
M- 12.3.2021. ❤️
5.5.2025. ➕️ 🥰
Jel netko radio veritas test? Ako da, za koliko su dosli rezultati?
Mene je hipohondrija toliko oprala da sam zapala u krevet i samo guglala i bila depresivna, mislim da je to neki novi level o kojem se slabo prica, koji je mene sad uhvatio pred kraj.
Otisla sam izvaditi krv za veritas
Rekli su da bi u srijedu ujutro trebao biti u labosu u Barceloni.
Javim kada stignu rezz
Mozda se onda napokon smirim ovih zadnjih 2 mj.
Od kad sam rodila preuvelicavam i svjesna sam toga ( strah me bolesti mojih bliznjih, mene, smrti itd) radim u zdravstvu pa se svega nagledam, nisam oguglala na to nazalost, mislim da je sve trigerirano pocetkom covida ( i taman rodenjem djece)
Vjv cu trebati neku “strucniju” pomoc za razgovor ako se ovak nastavi jer izludit cu sve oko sebe
Valjda je jedino dobro sto znam da imam problem😅
11og predana krv u labos, 17og stigao nalaz. Mislim da je bilo 3 dana od dolaska u barcelonu.

Jagoda hvala na info :)
Mene kaci ovaj tj neradni dan Ali kazu da bi trebalo doci iduci tj
Rekli su da ide sutra avionom za Barcu i onda u sri ujutro ocekuju u labosu rezz
Mozda bude malo brze s obzirom na tj trudnoce ko fol se tjesim😅

I ja sam radila veritas. Cini mi se da sam krv vadila ponedjeljkom, a rezultati su stigli u cetvrtak. Uglavnom u istom tjednu je bilo :)
Sto se tice hipohondrije, mene je opralo sad na kraju također, na dane sam super ali na dane bih sama sebe izludila s najgorim mogucim scenarijima sto ako se nekom u obitelji nesto dogodi 🙆🏻♀️ nadam se da su samo hormoni u pitanju i da ce proci kad rodimo zdrave bebice ❤️

Poliklinika IVF - ICSI 1/1
1. Trudnoća❤️
Hvala na info, ohrabrujuce
Je kaze mi chat gpt da je tijelo od hormona zastitnicki nastrojeno i procesuira sve preintenzivno, da ga sve trigerira.. meni je najvise iskakalo na instagramu videa i prica, nasla sam onda opciju blokiranja toga svega po kljucnim rijecima pa sam to sinoc i obavila, eto danas mic lakse i dok cekam taj test malo sam “mirnija”u glavi
Zaokupit cu s sad malo s ovim docekom i novom i cekati rezultate

Mislim da sve mi poludimo malo kad postanemo mame, drugacije gledamo na zivot, bojimo se jako puno toga, briga nikad ne stane.
Mislim da je "lijek" zaokupit se s puno obaveza da ne stignes razmisljati o scenarijima koji se nece dogoditi, a stvaraju ti nervozu, maknut mobitel i google. Uzmi rađe knjigu ili nešto u ruke, taj net je zlo, a svi smo ovisni o njemu.
Hvala na info, ohrabrujuce
Je kaze mi chat gpt da je tijelo od hormona zastitnicki nastrojeno i procesuira sve preintenzivno, da ga sve trigerira.. meni je najvise iskakalo na instagramu videa i prica, nasla sam onda opciju blokiranja toga svega po kljucnim rijecima pa sam to sinoc i obavila, eto danas mic lakse i dok cekam taj test malo sam “mirnija”u glavi
Zaokupit cu s sad malo s ovim docekom i novom i cekati rezultate

Zabrinutamama znam kako ti je, meni se slicno dogodilo nakon covida, samu sebe nisam prepoznala.
Kcer je nakon toga tamsn krenula u vrtic i pocele se redati viroze ( sad ksd gledam bzvz sam brinula), al ona je nedonošće i bila je oživljavana na porodu. Taj dio sam nekak odradila u glavi, al očito ne dobro, jer me nskon savršene trudnoce u 30 tt šokirala bolnica, prijeteci prijevrrmeni i tokoliza i porod s 35 tt na kojem su nju izmucili, pa neonatologija i sve skupa.
A ja sam logoped i radim u školi za djecu s teškoćama, znaci djeca sa svim migucim dijagnozama.
A sad opet mirujem, al evo 36 tt je tu pa je lakse. Sad me opet sam porod brine i da je malisa zdrav! Puno se molim! Ne guglam, jer i bez toga imam punu glavu dijagnoza. Nisam isla ni na probir nikaksv, al hvala Bogu do sad je na uzv sve bilo dobro.
I jos me curka koja jedva čeka brata od početka pita jel će brat biti zdrav, kma 8 g i zna di radim jer bas njeuina učiteljica ima projekt s našim klincima i posjecuju se međusobno. Srce mi se tad para kad me to pita 😢😢
Ja sam krenula na neku vrstu psihoterapije, theta healing, i jedva čekam nakon mirovsnja i poroda nastaviti. I preporučam rad na sebi u bilo kojem obliku
Ja sam radila veritas, bio četvrtak , a pon sam već dobila rezultate . Tako da brzi su bas bili

👩36
Pokušavamo od 08/2022
Ciklusi 32/33
Svi Hormoni i svi nalazi uredni ✔️
AMH 23.19
👨34
Hormoni i svi ostali nalazi uredni ✔️
10/2023 oligozoospermia
12/2023 uredan spermiogram
IUI 6/2024 Vinogradska, ovitrelle❌
IUI 2/2025 Vinogradska, ovitrelle ❌
IVF 5/2025 Vinogradska, ovitrelle ❌
IVF 6/2025 Vinogrdska ✅

Natasha18 utjesno meni da nisam jedina jer vec mislim da nisam normalna
Drugacije je nama koji radimo i svakodnevno budemo u kontaktu s takvom djecom/ i odraslima.
Proguglati cu malo o toj theta psihoterapiji, molim se i ja… radim nekakve vjezbe disanja kada se uhvatim da pretjerano razmisljam.
S suprugom o tome ne mogu jer je on totalna suprotnost sto se toga tice, sve pozitivno, par puta sam nesto krenula s tim crnim mislima no on uvijek kaze da ne prizivam bez veze i da nisam realna 😅
Takav je i moj, ravnoteža 😄
Sto sam starija, to sam mudrija i poslagujem se, polako ali sigurno, sama sa sobom. Danas nam je puno toga dostupno, samo treba odvagnuti i krenuti, ali se truditi biti umjeren u svemu. I naučiti reći NE je meni nesto najteže, i uvijek sam preiskrena i otvorena, to mi ne valja 😄
Takav je i moj, ravnoteža 😄
Sto sam starija, to sam mudrija i poslagujem se, polako ali sigurno, sama sa sobom. Danas nam je puno toga dostupno, samo treba odvagnuti i krenuti, ali se truditi biti umjeren u svemu. I naučiti reći NE je meni nesto najteže, i uvijek sam preiskrena i otvorena, to mi ne valja 😄

Došao je mali Goran. 💙💙🍼
Ctg očitavao visoke kontrakcije i bila sam otvorena 2 cm pa za par sati 4 cm, a kako je mali bio na zadak, išao je carski rez.
Kontrakcije nisam osjetila, mislila sam da me boli od ležanja na boku da sam se pokočila i da me bole crijeva jer nisam išla na WC. Stavili su me na ctg i čudili se kako tako jake kontrakcije i duge, a ja ništa.
Spinalna anestezija nije djelovala pa su me uspavali. Vjerojatno od visoke anksioznosti jer sam bila uplašena jer je 34. tjedan.
Težak 2 250
Dugačak 42 cm
Apgar 10/10
Diše samostalno, prava beba, zdrava i normalna.
Nisam primila injekciju za sazrijevanje pluća, mali je čudo. Nema deformacija, normalna beba.
Sad sam još u šok sobi pa ću na odjel ići. Muž je vidio bebu, odlična je, nema nikakve cjevčice, obukli su mu roze čarapice. 😁😁
Cestitam draga, mali je pravi lav🤩
Jesi li znala da je na zadak ili se to frisko okrenuo?
Kako si ti?

Cestitam draga, mali je pravi lav🤩
Jesi li znala da je na zadak ili se to frisko okrenuo?
Kako si ti?

Cestitam na malom iznenađenju! Malo je pozurio, ali bit ce sve super, nadoknadit ce. Brz oporavak mami! 💙
Čestitaaaam 🫶
Ovo su odlične vijesti 🤗 Super, super. Brzo Goran to bude nadoknadio 🥰

34+1 tt - 24.10.2025.
Ajme, ovo me baš iznenadilo!
Čestitam!
To su super tjedni i bit će sve super! Moja prva 35+3 bila, al izmučena i oživljavana na porodu, drugi dan disala i sisala sama 😇 imsla i krvaranje u mozak 1-2 stupanja, ali smo samo malo vježbale. Danas pametnica bez ikakvih problema, do 1.g dostigla sve!
A vi ste startali bez ikakvih problema, tak da ste bez brige 😇 osim ovih rozih čarapica 😉😉
Samo par dana da nadođe i ojača 🥰
Što kažu dr, jel to do tlaka pa je krenulo ipak?
Čestitam na dolasku malog Gorana💙 Borci su oni a roze čarapice za sreću 🫣🩷Želim ti brz oporavak 👍

👩🏼35g-PCOS,AMH-27 pmol/L
🧔37g- OAT
🟡Vinogradska
👦🏼-iz IVF/ICSI (2023)💙
Beba br 2 🙏
🟡Vinogradska
2/2025 💔❌
4/2025 IVF/ICSI -13🥚;10 oplođenih, 4❄️;ET 1bc-7dpt ➕;
1beta(11dpt)=342
2beta(13dpt)= 691
1UZV-28.5. 6+4-imamo ❤️
Panorama-LOW RISK 🎀Baby girl M🎀 01/2026
Cestitam i zeli vam brz oporavak ❤️😍

M- 10.3.2019. 💙
M- 12.3.2021. ❤️
5.5.2025. ➕️ 🥰
Čestitke od srca ❤️❤️ brz oporavak želim 🥹🥰

👩36
Pokušavamo od 08/2022
Ciklusi 32/33
Svi Hormoni i svi nalazi uredni ✔️
AMH 23.19
👨34
Hormoni i svi ostali nalazi uredni ✔️
10/2023 oligozoospermia
12/2023 uredan spermiogram
IUI 6/2024 Vinogradska, ovitrelle❌
IUI 2/2025 Vinogradska, ovitrelle ❌
IVF 5/2025 Vinogradska, ovitrelle ❌
IVF 6/2025 Vinogrdska ✅
Cestitam i zelim brz oporavak! 💐🩷💙

06/2020 💔
10/2021 ❤️
08/2024 💔
01/2026 ❤️
Čestitam i želim ti brz oporavak 💙

🙋🏻♀️ 35, antifosfolipidni sindrom
08/2024 spontani 5+6 💔
28. 4. 2025. ➕ 🥰 🙏
14. 5. 2025. prvi UZV, 5+5, imamo ❤️ 🤗
Panorama - low risk, stiže curica 💗🎀
Mali je uvijek bio na zadak, osim dvaput kad je bio poprečno, tako da sam ja znala da će vjerojatno biti carski rez. Moja intuicija je često nepogrešiva.
Ne znam zašto sam se počela otvarati i imati kontrakcije. Tlak je bio normalan i uredan, nikakvih tegoba niti problema. Iznenadilo me je to sve skupa, može svašta biti zašto je požurio.
Muz je bio šokiran kao i ja, čudnovato je sve ispalo. Ja nisam još svjesna da sam rodila jer nisam vidjela bebu, sutra ujutro cu, vidjela sam na fotkama koje je muž slikao.
Fali mi beba u trbuhu sada, krenem pričati bebi, a nje nema tu ni u trbuhu ni kraj mene. Jedva čekam da ga upoznam, zasad sam baš smirena i sve mi je nerealno.
Hvala svima od srca. Svi su u bolnici bili odlični, primalja je bila odlična dok sam bila na ctg-u, smirivala me je. Planirani ostanak u bolnici je nekih 7 do 10 dana što mi je i drago da dođem k sebi i da smo oboje sigurni i da mogu pitati sve što me zanima, a i da se oporavim.

2. 5. '25. ZM
7+4 ❤️
6. 2. '26. 💙
Giovanna32
Vjerujem da ti je šok ovak iznenada! Al važno da je sve dobro! I bit ce!
Mislim da je to i realno, moja je uz sve sto sam napisala bila 3 dana inkubator, 3 topli krevetic i 3 samnom u sobi i isle smo doma. A vi nemate nikakvih pocetnih tegoba, taman da se opravite kako i sama kažeš 😇
Čestitam! Maleni je baš iznenadio,hvala Bogu sve je u redu! Brz oporavak želim i malom Goranu dug i sretan život😇

Cestitam! Još jedan palčić na našoj temi 💜 to je već veliki dečko, nadam se da se brzo mazite doma 🥰
2023. M 🎀🧸
2025. S 👸🏻🪐
Ajmeee kakvo iznenađenje!!! Čestitam od srca. Mali lavic 💙
Nadam se da si ti dobro i da se mazite puno 🥰

👫
36/36

2. 5. '25. ZM
7+4 ❤️
6. 2. '26. 💙
Giovanna32
Obriši komentar
Jeste li sigurni da želite obrisati komentar?
Sortiraj odgovore
Najstariji