Jutro cure, kod mene nista novo osim dvije neprospavane noci.
Bebac je jako nemiran po noci, krene oko 22 i do jutra udara toliko da ne mogu spavati.
Ne znam sto mu je, da li je to normalno ili ga nesto muci. Preko dana je u redu, ali evo vec dvije noci udara jako.
Negdje pise da moze biti tako pred porod, a negdje pise da bi se pred porod beba trebala umiriti.
Sad budi pametan.
Moja lupa od početka tako i tako je i sin do samog poroda. On se smirio samo na dan poroda 🤣
Ja nisam spavala tada a ni sada od 1-3 noću od bolova koliko miče trbuh na sve strane.

👩🏼35g-PCOS,AMH-27 pmol/L
🧔37g- OAT
🟡Vinogradska
👦🏼-iz IVF/ICSI (2023)💙
Beba br 2 🙏
🟡Vinogradska
2/2025 💔❌
4/2025 IVF/ICSI -13🥚;10 oplođenih, 4❄️;ET 1bc-7dpt ➕;
1beta(11dpt)=342
2beta(13dpt)= 691
1UZV-28.5. 6+4-imamo ❤️
Panorama-LOW RISK 🎀Baby girl M🎀 01/2026
Ja noć prije poroda nisam spavala jer me cijelu noć udarala po želudcu i bilo je bas bolno, bila sam u polu sjedećem položaju cijelu noć. Ujutro su krenuli lagano trudovi i rodila popodne, tako da u mom slučaju ne vrijedi ona da se beba smiri pred porod 😅
2023. M 🎀🧸
2025. S 👸🏻🪐

Giovsnna javi što kažu! Sretno! 🙏
Ja sam nocaa muku mucila sa žgaravicom, to mi je novo. Prvo peckanje u grlu pa želudac. Sad sam uzela reflustat, to trudnice smiju navodno. A probsva opet ne radi kak treba pa...
Jagoda i moj je jako aktivan od prvih pokreta, i na uzv uvijek dr komentira da je aktivna bebe, lupa tolko da me pika po cerviksu, a otvorena prst... i po noci je isto jaako aktivan, al i ja se ponekad pitam jel mu nesto smeta jer bas jakoo udara...
Ja sam nocaa muku mucila sa žgaravicom, to mi je novo. Prvo peckanje u grlu pa želudac. Sad sam uzela reflustat, to trudnice smiju navodno. A probsva opet ne radi kak treba pa...
Jagoda i moj je jako aktivan od prvih pokreta, i na uzv uvijek dr komentira da je aktivna bebe, lupa tolko da me pika po cerviksu, a otvorena prst... i po noci je isto jaako aktivan, al i ja se ponekad pitam jel mu nesto smeta jer bas jakoo udara...
Giovanna
Ja sam u prvoj slusala da je normslno da me steze trbuh, onda je dr zavrsila na bolovanju i nakon 6 tj imala pregled, s cerviksa T oblika i 4cm otvirena prst s trudovima zavrsila na deksicima i tokolizi, rodila s 35 +3.
Sad sam puuuno opreznija!
Na neke stvari mozemo utjecati, neke se na žalost dogode preko noci i toga me najvise strah, al uvijek bolje provjeriti nego ne provjeriti u trudnoci pogotovo.
S 34 tt smatraju da je sve razvijeno i da sad krene bit cete dobro.
Al sad si pod nadzorom i sve ce pratiti.
Vjerujem da si na vrijeme dosla i da sve bude dobro!
Zašto ja nemam tvoj termin na listi, baš gledam i ne vidim te nigdje?
Dodat cu te, samo mi treba spol i termin.
Ja čekam vizitu pa ću se javiti s novim informacijama.

2. 5. '25. ZM
7+4 ❤️
6. 2. '26. 💙
Giovanna32
Je li netko tko je rodio pokusao prijaviti dijete preko e gradjana? Ne zelimi prihvatiti potpis nikako
Mi smo i imali smo isti problem, ja mislim da smo se sat vremena mučili. Resetiranja, ponovna instaliranja 🤦🏻♀️ na kraju ispalo da je do web preglednika. Chrome browser je bio uspješan 🙈 Radila sam u arhitektonskom uredu i znali smo imati taj problem prilikom predaje dokumenata. Pa sam pokušala i uspjeli smo. Inače uvijek koristim google 🤦🏻♀️ pa eto, pokušaj🤞

34+1 tt - 24.10.2025.
Je li vam bacalo greska 26? Probali smo chrome isto. Mozda da ga ponovno instaliram
A joj, ne sjećam se koja je greška bila 🤦🏻♀️ Mi smo nju prijavili 30.10. 🤦🏻♀️ A možda da prvo ponovno instalirate Certilia Middleware 🙈 ako niste, ja bi prvo to probala 🤦🏻♀️

34+1 tt - 24.10.2025.
Najcesce ne radi potpis preko banke ili ePassa – najbolje prolazi e-osobna s citacem ili Certilia mobile ID. I na racunalu, ne na mobitelu, i koristite Google Chrome. Mozda da ocistite cache, odjavite se iz sustava i pokrenete prijavu ispocetka. Nadam se da ce uspjeti! 🤞🏻

👩: 34 🧔: 34
~ Children give importance to your life ~
🫶🏻🧸🩷SELENA🫶🏻🧸🩷
Uspjeli. Iznova smo sve instalirali i prihvatilo je. Hvala na pomoci!
Sretno Giovanna🤞🏼
Meni je danas koma dan, toliko me anksioznost neka uhvatila i paranoja
Sto se porod blizi sve mi je gore
Hoce li proci sve ok, hoce li s malim bit sve ok
Samo guglam i citam forume
Uzas osjecaj
Imam tako koma dana kad me uhvati tokom ove trudnoce, u prethodnima nije bilo tako 😅
Ja sam se danas malo vise pokrenula radi probave i žgaravice, sad smo blizu 36tt pa me vise stezuckalo, pa sam se ipak prmirila da jos Novu moozda docekamo. Dr me barucila 7.1. tad bude 37 i koji dan, do tad mi se nekak cini nemoguce, ni ctg nisam jos radila i rekla da cemo tad digivarat oko poroda detalje. Ja sam u pocetku bila za carski samo zbog prvi put kad su malu nagnječili s bil je prijevremeni.
Al znam da je ssmnom tesko dogovorit nest kad moze biti svaki cas...
Pa me zbog toga hvata panika

Drage trudnice i mame,
danas u 20:19 stigla nam je naša djevojčica(mama je dobro osjećala)Rita😇🥰3150gr i 48cm
Odužilo se sve jer sam dugo čekala da išta krenu raditi zbog gužve i carskih koji su se zaredali. U 13 mi je stavljan gel,doktor je htio da ušće još omekša i potakne se tako prije nego se krene nečim drugim. Meni dugo vremena se nije ništa događalo,tek tamo oko 17 bi osjetila koji trud ali ništa posebno i redovito. Oko 19 dolazi doktor i kaže da nećemo ništa forsirati ukoliko nema nikakvog napretka jer ja nisam navodila trudove pošto su zbilja bili tu i tamo i nisam očekivala nešto od njih. Ukoliko nema napretka ostave me noć da odmorim i odspavam pa ujutro nova doza gela. No međutim na pregledu ima napretka,cerviks gotovo nestao otvorena 5-6cm,odlučuju se za drip. Drip spajaju u 19:15 a naša curica je stigla u 20:19. Bolne trudove sam počela osjećati oko 20 i jako brzo su me doveli do izgona i primalja i doktorica su ostale u čudu,ali ja nisam jer znam kako reagiram na drip. Što se tiče same indukcije bilo je sve sasvim ok,ništa na silu i brzinu i stvarno sam zadovoljna,ovaj dio što se odužio je bio malo naporan ali više za psihu jer nisam u bolovima bila. Mogla sam do dripa svo vrijeme normalno na wc i prošetati malo a čak sam i sat vremena bila sa kumom na njenom odjelu tako da mi je to sve bilo super. Rodila u Petrovoj,muž je mogao biti sa mnom ali nije stigao na sam porod jer je bio sa malim doma,došao je iza poroda pa se družio sa nama dok nas nisu odveli na odjel.
Čestitke na brzom i urednom porodu i zdravoj bebici! Nek je živa i zdrava!
Znaci i dalje guzva u Petrovoj..
Iskrene cestitke!!! 🩷💝

👩: 34 🧔: 34
~ Children give importance to your life ~
🫶🏻🧸🩷SELENA🫶🏻🧸🩷
Čestitaaam 🫶 Dobrodošla Rita, a mami brz oporavak. Sad uživajte ❤️

34+1 tt - 24.10.2025.
Cestitam! Predivno ime 🥰 uživajte i mazite se ❤️
2023. M 🎀🧸
2025. S 👸🏻🪐
Čestitam i brz oporavak 🩷

👩🏼35g-PCOS,AMH-27 pmol/L
🧔37g- OAT
🟡Vinogradska
👦🏼-iz IVF/ICSI (2023)💙
Beba br 2 🙏
🟡Vinogradska
2/2025 💔❌
4/2025 IVF/ICSI -13🥚;10 oplođenih, 4❄️;ET 1bc-7dpt ➕;
1beta(11dpt)=342
2beta(13dpt)= 691
1UZV-28.5. 6+4-imamo ❤️
Panorama-LOW RISK 🎀Baby girl M🎀 01/2026
Draga lamise, čestitke od ❤️ na dolasku djevojčice Rite! Brz oporavak ti želim

🙋🏻♀️ 35, antifosfolipidni sindrom
08/2024 spontani 5+6 💔
28. 4. 2025. ➕ 🥰 🙏
14. 5. 2025. prvi UZV, 5+5, imamo ❤️ 🤗
Panorama - low risk, stiže curica 💗🎀
Čestitam lamise38!
Bravo za brzi porod. Tebi i malenoj Riti zelim brz oporavak, puno mazenja i pazenja. Za cas ste doma pa cete uzivati svi skupa

Cestitam 🎀❤️ brz oporavak ti zelim i da se sto prije mazite doma ❤️

M- 10.3.2019. 💙
M- 12.3.2021. ❤️
5.5.2025. ➕️ 🥰
Cestitke, identican je bio moj prvi porod. Iako induciran meni u jako lijepom sjecanju jer je onaj bolni dio na kraju bio jako brz 😅
Hvala svima!
@Natasha18 čak na vaginalnim nije gužva niti ih je bilo puno jučer nego su sekcije zagužvale a i jučer je bilo dosta na prijemu žena što za ctg-e iz trudničke što ovako sa hitne.

Draga Lamise čestitam od ❤️
Odabrali ste predivno ime (da je kod nas bila curka isto bi imala to ime).
Ne znam kakav je sad konačan omjer snaga po spolu kod vas....al kod tebe sam nekako zamjetila da se nadaš curici pa mi je drago da je želja ostvarena. 🙏♥️
31+5 tt rođena beba 💙 J 💙
Čestitke od srca ❤️🥰🤰

👩36
Pokušavamo od 08/2022
Ciklusi 32/33
Svi Hormoni i svi nalazi uredni ✔️
AMH 23.19
👨34
Hormoni i svi ostali nalazi uredni ✔️
10/2023 oligozoospermia
12/2023 uredan spermiogram
IUI 6/2024 Vinogradska, ovitrelle❌
IUI 2/2025 Vinogradska, ovitrelle ❌
IVF 5/2025 Vinogradska, ovitrelle ❌
IVF 6/2025 Vinogrdska ✅
Dea3 cure su sad prevladale,4 3 za cure🥰 je,jako sam si priželjkivala djevojčicu Ritu i Bog mi je ispunio želju,iako sam ja osjećala da je cura ali svejedno do samog kraja dok nije izašla bilo je napeto,kad smo vidjeli spol oduševljenje.

Drage cure, kod mene nocas lazna uzbuna. Navecer sam primijetila crvenkasto obojen urin pa smo se zaputili u bolnicu. Napravljen mi je ctg, uzv, vaginalni pregled - sve je u redu, bebica jako aktivna, nema trudova, zatvorena sam. Laboratorijski nalazi pokazuju krv u urinu, ali bez znakova upale. Kazu da je moguce da je krv u urinu od pritiska bebe na mjehur jer je bas zabijena glavicom dolje, ali za svaki slucaj moram u ponedjeljak napraviti urinokulturu.
Najbitnije je da je sve u redu. Nekad ni dr nemaju sve odgovore, pogotovo u trudnoci.

06/2020 💔
10/2021 ❤️
08/2024 💔
01/2026 ❤️
Obriši komentar
Jeste li sigurni da želite obrisati komentar?
Sortiraj odgovore
Najstariji