Jao super
U Osijeku po novom u TA se ide tek s 38tt ( ako nije neko pracenje/ rizik/ zadak)
Jer ima jako malo gin koji su ostali raditi i budu prevelike guzve)
Znaci ako te zadesi porod i prije ne stignes ni “imati izabranog gin” u bolnici
Uskacem sa proljetnica jer sam isto iz Osijeka, ne znam jesi li vidjela da se ponovom i mora naruciti u TA pa nema vise biranja dana i doktora prema tome nego kad te oni naruce 😞

2018 🩷
2021 💙
16.6. ➕
Nipt - low risk, curica 🩷
Termin: 01.03.2026.g.
Hej, moje sve prije koje su isle od novog narucivanja su se raspitale kad je koji dr i trazile narudbu taj dan ( ispostovali su im to 😃)

O pa super onda

2018 🩷
2021 💙
16.6. ➕
Nipt - low risk, curica 🩷
Termin: 01.03.2026.g.

I kod mene danas obavljen ctg, uredan. Beba je jako aktivna, udara stalno, prema ctgu isto. Pitala sam dr ne bi li trebao malo smiri pred kraj, kaze da bi.
Mene je jos narucila s 37 kod sebe pa je rekla da cemo vidjetndalje, ona radi i u bolnici. Tak da ctg isto necu radit do tad. Ako kod mene ne krene sve prije.
U cet je bilo 34 po menstruaciji, 35 po uzv, posteljica, mjere i plodna uredni, uzela mi bris. Urinikultura sterilna.
On danas lupa i lupa, ko da ce mu noga provurit dolje van, cak me i ko probode dolje, ps me strah da se be otvirim jos, bilo je skraceno i za prst prohodna. Bar bi jos Božić dočekala 🙏
Jedino me to tjesi, da jos nije kraj ako nije miran. Al i to kod mene nije garancija 😅
Moj se smirio, pritisak imam i ja, nisko je, prepone bole, hemeroidi. Grozno, ali kod mene to nista ne znaci. Cekam trudove, pa nista. Jedva da i koju BH osjetim.

Javljam se s pregleda. Plodna voda je na donjoj granici pa me naručio za 10 dana na pregled da prati stanje.
Također, mjere su neskladne - glava za 36+6 tjedana, trbuh i bedrena kost za 31+4.
Težina je 1 943.
Poslao me je perinatologu preventivno, kaze da je to zbog moje i muževljeve visine, 157 i 175 cm pa je beba sitnija i manja. To idem u ponedjeljak u bolnicu na pregled.
Naravno da sam zabrinuta, iako ginekolog kaze da je 99% sve u redu, da su protoci dobri i da beba raste.
Giovanna32 bas je je zao zbog takvih vijesti, ali probaj se unaprijed ne brinuti. Znam da je to lako reci, ali vjerujem ce biti sve dobro, kako i sam doktor kaze. Bebice sve osjete pa i nasu brigu.
Probaj ne misliti na to pa ces u ponedjeljak vidjeti detaljnije.

Ja vjerujem da je sve ok, ali znan da ti je nemir u glavi! Bolje provjeriti pa da ste sigurni da je sve dobro 😇
Valjda bi do sad vec bilo primjeceno da nesto je, a i beba je veca i tesko je precizno izmjeriti.
Za mog je rekla da mu je kid glave i "posteljica i ruke i noge i jajca" tak da mi nije ni cudno da imam osjecaj da ce nest izvirit van..
Zao mi je zbog stresa koji prolazis, ali ne mora jedno mjerenje nista znaciti. Moguce da mjere ne odgovaraju jer se teze izmjeri ako je manje vode. Pij puno tekucine. Drzim fige da na iducem uzv sve bude u redu 🙂
Držim fige da sve bude kako treba 🙏🏼 vjerujem da ima odstupanja u mjerama..
👩🏽 29 🧔🏽♂️ 31 👦🏽 🩵
riamarro@hotmail.com
Hvala vam, nadam se i ja da će sve biti u redu, da je u pitanju manja beba. Neka izdrzi još koji tjedan samo.

2. 5. '25. ZM
7+4 ❤️
6. 2. '26. 💙
Giovanna32

2. 5. '25. ZM
7+4 ❤️
6. 2. '26. 💙
Giovanna32
Evo i mi s pregleda. Dječak ima 2,8kg, sve uredno. Jedino imam jako nizak tlak.. Sljedeća kontrola 8.1. 🙏🏼
👩🏽 29 🧔🏽♂️ 31 👦🏽 🩵
riamarro@hotmail.com
Super za uredan pregled!
Taman bebac, sad je on narasti jako pred kraj, vidim ja po trbuhu koliko brzo raste. Jesi li primila moj email?
Otišlo mi je u spam, tako da tek sad vidim. Hvala ti puno 😘
👩🏽 29 🧔🏽♂️ 31 👦🏽 🩵
riamarro@hotmail.com

Eto mene s pregleda,i dalje sve isto,ctg uredan. 26.12.opet ctg i pregled a dan poslije indukcija
Za Božić si doma ako ne krene nešto prije. Bitno da je sve u redu. Još malo i imat ćeš bebu u rukama. 🤗🍼

2. 5. '25. ZM
7+4 ❤️
6. 2. '26. 💙
Giovanna32
Jesi tako svu djecu prenjela? Jesi barem sta otvorena?
Eto, sad bar znas kad ces roditi. I za Bozic si doma sa svojima 🥰

M- 10.3.2019. 💙
M- 12.3.2021. ❤️
5.5.2025. ➕️ 🥰
Timi95 ili sam prenijela ili na termin,ali prije termina eto nikoga.
Otvorena sam tijesno za 2 prsta. Najviše me psihički ubije što mene svaki dan krene bolit i bude mi baš dosta bolova a na kraju ništa i eto čak ni pomaka od petka a ja jučer bila sigurna kako se pokrenulo. Ali dobro,ako ne bude do subote onda barem znam da je to taj dan,samo da bude brzo i naravno da sve dobro prođe i konačno upoznamo bebicu😇

Kod mene je sve u redu. Otvorena malo vise od 1cm, glavica joj je skroz dole, ctg zabiljezava nepravilne kontrakcije.. i tako.. ako ne bude nista prije, 2.1.imam kontrolu 😃 inace mi je termin stavljen 11.1.
Napadam pilates loptu i sto vise hodanja 🫣

M- 10.3.2019. 💙
M- 12.3.2021. ❤️
5.5.2025. ➕️ 🥰
Evo i mene s pregleda, imala sam samo uzv i bris. Bebica lijepo napreduje, ima 2900 gr. 🥰 Sljedeci pregled mi je 31.12.

06/2020 💔
10/2021 ❤️
08/2024 💔
01/2026 ❤️
Super za uredne preglede. Zelim svima lijepe blagdane i Bozic sa svojim najmilijima. Ako nas neki bebac iznenadi, javite😀

Cestitam svima na urednim pregledima! Lijepo se provedite za Bozic, bas me zanima jel ce nam stici koja bebica tad 🎄🤭 ja se evo nadam da moj nece do subote, a onda slobodno 😅
Obriši komentar
Jeste li sigurni da želite obrisati komentar?
Sortiraj odgovore
Najstariji