Zimske bebe 2025./2026. ❄️⛄️🎄🎁🤰🏼

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    peppa0
    [UREĐENO] 18. Prosinac 2025. 20:57

Cestitam na dobrim pregledima!
    Jede li koja ananas? Koliko toga treba pojesti? 😂 

jagoda20
    18. Prosinac 2025. 14:24

Punooo, ne mozemo tu kolicinu pojesti😀
    Tako su nam na tecaju rekli. 

Barrrbi
    18. Prosinac 2025. 20:57

Ja krećem s 37 tjedana 🫣
    Ananas +čaj lista maline 👍Ja imam u planu piti sok od ananasa i jesti kompot koliko budem mogla 🤣

👩🏼35g-PCOS,AMH-27 pmol/L
    🧔37g- OAT
    🟡Vinogradska
    👦🏼-iz IVF/ICSI (2023)💙
    Beba br 2 🙏
    🟡Vinogradska
    2/2025 💔❌
    4/2025 IVF/ICSI -13🥚;10 oplođenih, 4❄️;ET 1bc-7dpt ➕;
    1beta(11dpt)=342
    2beta(13dpt)= 691
    1UZV-28.5. 6+4-imamo ❤️
    Panorama-LOW RISK 🎀Baby girl M🎀 01/2026

• jagoda20
    [UREĐENO] 18. Prosinac 2025. 18:51

Evo i ja se javljam s pregleda.  Obavljen ctg koji je uredan, uzv isto dobar. Bebica je dobro smjestena, glavica je kaze dr bas nisko dolje. 
    Sad cekamo na njega😀
    Vaginalno me ne gledaju uopce. 

Paola_32
    18. Prosinac 2025. 17:34

Hej Jagoda, odlično za dobar pregled 🤗. Vidim da pišeš kako je bebi glavica baš nisko. Imaš li zbog toga jači pritisak na mjehur i bolove kod ustajanja ili dužeg stajanja? 

🙋🏻‍♀️ 35, antifosfolipidni sindrom
    08/2024 spontani 5+6 💔
    28. 4. 2025. ➕ 🥰 🙏
    14. 5. 2025. prvi UZV, 5+5, imamo ❤️ 🤗
    Panorama - low risk, stiže curica 💗🎀

jagoda20
    18. Prosinac 2025. 18:51

Inace sam do 35 tjedna bila aktivna u teretani i dugim setnjana, stalno na nogama, ali se pritisak pojavio prije cca 2 tjedna i tu sam usporila.
    Nije nesto preintezivno, ali ako duze hodam onda pritisak bude veci. Po noci mi isto bude pritisak.
    Na mjehuru ne osjetim nista jedino kada udari glavicom onda je jako bolno. 
    Ne idem nesto cesce na wc za sada.
    Prijavila sam dr i rekla je to sve u redu.
    Kad je radila uzv bas je skroz dolje isla s uređajem i kaze evo tu je glavica, jako se spustio. 

• Tinchy300
    18. Prosinac 2025. 14:42

Hej evo mene sa pregleda. Sve je ok. Indukcija u subotu.

Blondy
    [UREĐENO] 18. Prosinac 2025. 15:41

Meni je savjetovan samo seks. Da jedino to moze pomoci 😂😂😂

jagoda20
    18. Prosinac 2025. 15:41

Vjerujem da to jedino moze pomoci, ali ja psihicki ne mogu😅
    Svaka cast onima koji se odluce😀

Blondy
    18. Prosinac 2025. 16:33

Ja mogu. Ne mogu reci da uzivam ali ako ce pomoci izdrzim dvije minute. bitno je samo da sperma dodje gdje treba 😂 kako su mi rekli, bolje muž nego da stavljamo gel a ista stvar 😂

• lamise38
    18. Prosinac 2025. 16:49

Čestitam na dobrim pregledima. Cure s gripom brz oporavak. Tinchy300 nadam se da ćeš dobiti svoje trudove prije indukcije,ja sam bila naručena za indukciju u 4.toj trudnoći i u noći prije dobila trudove i rodila,moj najbrži porod i jedini bez dripa. Divna nadam se da si rodila i da je sve prošlo dobro!
    Mi smo uspjeli samo jednom ovaj tjedan jer nam je tempo ubitačan,prvo mi je psihički bilo teže se opustit ali zna mene dragi opustit pa sam na kraju uživala🤭🫠
    Ja imam dosta nekakvih nepravilnih trudova,pogotovo jučer,mislila sam da je to to ali na kraju se sve smirilo i zaspala sam,danas ima isto ali nikako da se pokrene za ozbiljno. Sutra sam svakako u TA na pregledu pa ćemo vidjeti stanje.

• Paola_32
    [UREĐENO] 19. Prosinac 2025. 08:32

Odlično za sve dobre preglede, a curama koje su bolesne, želim što brže ozdravljenje 🙏 I ja sam obavila danas pregled, ali samo ctg koji je uredan i uzeli su mi bris. Sljedeći tjedan idem na uzv. Mene zanima što se tiče stanja cerviksa, to se može vidjeti samo vaginalnim pregledom ili i preko uzv? Ja nisam imala niti jedan vaginalni, a niti mi je ikad spomenuto stanje cerviksa. Kad se obično krene s tim? Što se otvorenosti tiče, to gledaju tek kad dođe vrijeme rađanja ili se isto provjerava nekoliko tjedana ranije?
    Inače meni je već par dana strašan pritisak na mjehur, imam osjećaj da je bebina glavica baš jako nisko, po noći me zna boljeti kad se pokušam okrenuti, sve mi je više nelagodno stajati i ne znam je li to znak da bi porod mogao biti ranije ili trebam trpjeti još neko vrijeme? 😁

Barrrbi
    18. Prosinac 2025. 18:00

Ovisi o bolnici i općem ginekologu. Meni svaki pregled rađen vaginalni. Sada napravljen vaginalni i uzv ali kad krenem u TA onda ne rade uzv nego samo vaginalni +ctg.
    Ja unazad 10 dana imam bolove kao menstrualne, teško se ustanem i probada me dolje i eto uloživa sam. Osjetila sam da nešto drugačije. S time da ctg očitava kontrakcije jačine 25 a to je zanemarivo a ja to osjetim kao BH kontrakcije. I trbuh mi se spustio ima par dana. 

👩🏼35g-PCOS,AMH-27 pmol/L
    🧔37g- OAT
    🟡Vinogradska
    👦🏼-iz IVF/ICSI (2023)💙
    Beba br 2 🙏
    🟡Vinogradska
    2/2025 💔❌
    4/2025 IVF/ICSI -13🥚;10 oplođenih, 4❄️;ET 1bc-7dpt ➕;
    1beta(11dpt)=342
    2beta(13dpt)= 691
    1UZV-28.5. 6+4-imamo ❤️
    Panorama-LOW RISK 🎀Baby girl M🎀 01/2026

Paola_32
    18. Prosinac 2025. 18:52

Hvala ti Barbi na odgovoru, tako je baš i meni, nekako drugačije osjećam taj pritisak, čak kao da imam upalu mjehura, meni su menstrualni bolovi više kao grčevi, a sad je konstantni pritisak. Inače ja stvarno ne razumijem ctg, ali išla sam baš vidjeti i kod mene u nekoliko trenutaka prolazi brojku 40, a jednom i 60. Nitko mi nije ništa komentirao za to, piše samo da je ctg uredan. 

08/2024 spontani 5+6 💔
    28. 4. 2025. ➕ 🥰 🙏

jagoda20
    18. Prosinac 2025. 18:54

Ni meni nitko ne spominje cerviks. Ja sam dva puta obavila TA i samo ctg i uzv rade, narucena sam opet za 5 dana, ali samo na ctg. 
    Ovo zaista ovisi o bolnici. 

Paola_32
    19. Prosinac 2025. 08:32

Da, tak ispada da baš dosta ovisi o praksi u bolnici. Hvala, meni još i bolje da nema vaginalnih, ali kad vidim iskustva drugih pa se zapitam. Ma samo da sve prođe ok 😊

08/2024 spontani 5+6 💔
    28. 4. 2025. ➕ 🥰 🙏

08/2024 spontani 5+6 💔
    28. 4. 2025. ➕ 🥰 🙏

• mamacita
    [UREĐENO] 19. Prosinac 2025. 10:28

Ja od jucer imam bas ucestale kontrakcije, nocas sam jedva zaspala zbog bolova u ledima i stalno mi se grcila maternica da sam morala setat po stanu, ali uopce nije redovito..Izludit će me ovo, bas sam bila pomislila super krenilo je ono sipak zaspala i vise nema boli🤣🤣i danas opet cijeli dan grcenje i bolovi u ledima, ali nista…Vidjet cmo nocas, cak vec razmisljam kolko sam uzbudena da on u inat nece van i da me bas zeli iznenadit dok se ne budem nadala, al to je tesko jer se svaki dan nadam da će krenit😂

jagoda20
    19. Prosinac 2025. 10:28

Javljaj situaciju

• Natasha18
    19. Prosinac 2025. 05:36

Cure, meni skroz zastekalo sve, ispočetka sam se registrirala.
    Evo ja jucer imala pregled, bebac 2400 34/35 tt, prst otvorena kaze. Jos tjedan dana izgurati pa mogu prodisati kaze dr. Ostala na istoj terapii i mirovanju. 

• Natasha18
    19. Prosinac 2025. 07:01

Cure, meni skroz zastekalo sve, ispočetka sam se registrirala.
    Evo ja jucer imala pregled, bebac 2400 34/35 tt, prst otvorena kaze. Jos tjedan dana izgurati pa mogu prodisati kaze dr. Ostala na istoj terapii i mirovanju. 

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.

Odustani

POVEZANI ČLANCI