Pozdrav eto mene sa gripom A. Ok sam . Jedan dan mi je bilo koma, sad sam bolje.
Dijete mi se isto zarazilo. Ona je bas uzas. Temp preko 40, dns bili na zaraznoj pa je dobila tamiflu. Obzirom da sam ocajna i nemrem ju takvu gledati dala sam joj dns prvu dozu.
Ja sam trebala dns na indukciju al eto obzirom na gripu zadnji dan je subota i iskreno se nadam da nece krenuti ranije jer zelim da mi curica ozdravi. Najgora nocna mora mi se ostvarila a to je da si moram ostaviti bolesno dijete doma i ici roditi u bolnicu. U svakom slucaju ako je prodje do sub suprug ce ostati sa njom a ja cu solo radjati. Al eto nadam se da ce proci.

Pozdrav eto mene sa gripom A. Ok sam . Jedan dan mi je bilo koma, sad sam bolje.
Dijete mi se isto zarazilo. Ona je bas uzas. Temp preko 40, dns bili na zaraznoj pa je dobila tamiflu. Obzirom da sam ocajna i nemrem ju takvu gledati dala sam joj dns prvu dozu.
Ja sam trebala dns na indukciju al eto obzirom na gripu zadnji dan je subota i iskreno se nadam da nece krenuti ranije jer zelim da mi curica ozdravi. Najgora nocna mora mi se ostvarila a to je da si moram ostaviti bolesno dijete doma i ici roditi u bolnicu. U svakom slucaju ako je prodje do sub suprug ce ostati sa njom a ja cu solo radjati. Al eto nadam se da ce proci.

Bas mi je zao sto te to snašlo. Ja sam umirala kad sam imala gripu i isto se nadala samo da porod ne krene. Nadam se da ćete svi ozdraviti prije poroda ❤️
2023. M 🎀🧸
2025. S 👸🏻🪐

Tinchy
Prvi je poceo s temp u ned ujutro, bilo je uzas, jedva se skidalo, 40, buncao, povracao prvu vecer..jedva spajala 3-4 h sirupa, lupocet nista nije skidao samo dalsy forte
U pon navecer dala tamiflu.
Drugom preventivno u pon navecer dala, on u noci poceo kurit al puno bolje podnio nego stariji, nije islo do 40, nije buncao, ok razmaci, djeluje i lupocet
Sada dan 3 odnosno 4 za starijeg. Imali su jednom u 24h temp, mladji jos malo kasljuca tu i tamo njemu cu pojacati inhalacije jos dan dva ( inace ih inhaliram 3-5x dnevno s FO) i ispirem nos toliko puta.
Mladjem je nos ok, starijem se cepi vec 2 mj vjecito

Muz kostobolja bez temp, danas dan 2 bio, Osim toga i povisenog pulsa nije nista primjetio za sad. Uzimao je svaka 4-5h maxflu, tamiflu muski odbija.
Ja se jos drzim, nadam se da ce tak i ostat. Svaki dan mijenjam sve posteljine, danas sam jos kuzila stan parnim😆, dezinficiram ruke vjecito, ne ljubim ih osim u kosu😂 Samo sam nenaspavana jer navijam alarme da ih jos uvijek provjerim nocu.

Evo da malo detaljnije napišem o porodu. Probudila sam se ujutro i odmah su krenuli nepravilni trudovi, s različitim razmacima i trajanjem oko 20 sekundi. Sjela sam malu u auto, otišla u dućan, kod mame na kavu i onda su mi tu oko podne krenuli malo češći trudovi, svakih 5-6 minuta. Odlučila sam otići doma, istuširati se i spremiti stvari do kraja. U tušu su trudovi došli na svakih 3 minute i nakon šta sam se istuširala sve je stalo i trudovi se prorijedili😅. Muž je došao ranije s posla i odjednom oko 14:00 su ponovno krenuli, vrlo brzo su došli na 3 min razmaka i muž me natjerao u 15:00 da idemo u rodilište. Došla sam otvorena 6cm, oko 16:20 su rekli da sam na 9cm i da će mi dati samo malo dripa jer mi trudovi nisu toliko jaki za izgon. Nakon toga su trudovi bome počeli biti jako bolni i cesti, dobila sam brzo nagon za tiskanje i u par tiskanja rodila u 17:03. Bas je sve bilo ekspresno, nisam se ni snašla i Sara je bila vani 😅. Imam 4 unutarnja i 2 vanjska sava, malo me zatežu i teze mi je sjediti, ali ostalo je sve super, bas sam zadovoljna oporavkom i sutra bi trebale ići kući ☺️. Nadam se da vas čekaju laki porodi i da će oporavak biti brz 🫶🏻
Cestitam i brz oporavak 🥰🎀

M- 10.3.2019. 💙
M- 12.3.2021. ❤️
5.5.2025. ➕️ 🥰
Wowww predivno , i super😍❤️ .. čestitke od srca , i brz oporavak želim 🥰 Nadam se da ću ja imati tako ekspresni porod 🤞🤞

👩36
Pokušavamo od 08/2022
Ciklusi 32/33
Svi Hormoni i svi nalazi uredni ✔️
AMH 23.19
👨34
Hormoni i svi ostali nalazi uredni ✔️
10/2023 oligozoospermia
12/2023 uredan spermiogram
IUI 6/2024 Vinogradska, ovitrelle❌
IUI 2/2025 Vinogradska, ovitrelle ❌
IVF 5/2025 Vinogradska, ovitrelle ❌
IVF 6/2025 Vinogrdska ✅
Super tijek poroda. I ja se nadam brzom porodu.

👩🏼35g-PCOS,AMH-27 pmol/L
🧔37g- OAT
🟡Vinogradska
👦🏼-iz IVF/ICSI (2023)💙
Beba br 2 🙏
🟡Vinogradska
2/2025 💔❌
4/2025 IVF/ICSI -13🥚;10 oplođenih, 4❄️;ET 1bc-7dpt ➕;
1beta(11dpt)=342
2beta(13dpt)= 691
1UZV-28.5. 6+4-imamo ❤️
Panorama-LOW RISK 🎀Baby girl M🎀 01/2026
Super porod, nek nam je svima takav. Uzivaj sad sa svojom bebicom ❤️
2023. M 🎀🧸
2025. S 👸🏻🪐
Uglavnom evo mene s pregleda , sve je dobro , beba je super , ima 1.5kg , okrenuta na zadak . Al dobro
Bitno da je sve super i da je bebica zdrava.. a stigne se okrenut ako će htjet ako ne
Boze moje , bitno da sve dobro prođe ❤️❤️😍 sljedeći pregled imam 15.1.

👩36
Pokušavamo od 08/2022
Ciklusi 32/33
Svi Hormoni i svi nalazi uredni ✔️
AMH 23.19
👨34
Hormoni i svi ostali nalazi uredni ✔️
10/2023 oligozoospermia
12/2023 uredan spermiogram
IUI 6/2024 Vinogradska, ovitrelle❌
IUI 2/2025 Vinogradska, ovitrelle ❌
IVF 5/2025 Vinogradska, ovitrelle ❌
IVF 6/2025 Vinogrdska ✅
Evo i mene s pregleda-dnevne bolnice. Šećer u granicama normale. Curka je super, procjena cca 2500g i mjerama manja za nekih 5-7 dana ali i sin mi bio sitniji.❤️ Cerviks smekšan i uloživa do unutarnjeg ušća. Sljedeći pregled TA 2.1..

👩🏼35g-PCOS,AMH-27 pmol/L
🧔37g- OAT
🟡Vinogradska
👦🏼-iz IVF/ICSI (2023)💙
Beba br 2 🙏
🟡Vinogradska
2/2025 💔❌
4/2025 IVF/ICSI -13🥚;10 oplođenih, 4❄️;ET 1bc-7dpt ➕;
1beta(11dpt)=342
2beta(13dpt)= 691
1UZV-28.5. 6+4-imamo ❤️
Panorama-LOW RISK 🎀Baby girl M🎀 01/2026
Kod mene je sve okej. Sad se vodim u bolnici. Beba ima 3kg, ona je super, glava na mjestu dole, ctg mi je dosta gore dole, ali okej. Ja osjetim to stezanje. Nisu me gledali dole, samo su mi uzeli bris.. vadili mi krv i poslali doma da ne budem tamo bez veze. Vise me ne svrbi, mozda malo, ali bas ono, sekundu se poceskam..
Sljedeci pregled imam 24.12., na Badnjak 🥰
Od sljedecg tjedna krecem sa vjezbama i pilates loptom 😃
Cure, super na dobrim pregledima 🤗🥰

M- 10.3.2019. 💙
M- 12.3.2021. ❤️
5.5.2025. ➕️ 🥰
Kod mene je sve okej. Sad se vodim u bolnici. Beba ima 3kg, ona je super, glava na mjestu dole, ctg mi je dosta gore dole, ali okej. Ja osjetim to stezanje. Nisu me gledali dole, samo su mi uzeli bris.. vadili mi krv i poslali doma da ne budem tamo bez veze. Vise me ne svrbi, mozda malo, ali bas ono, sekundu se poceskam..
Sljedeci pregled imam 24.12., na Badnjak 🥰
Od sljedecg tjedna krecem sa vjezbama i pilates loptom 😃
Cure, super na dobrim pregledima 🤗🥰

M- 10.3.2019. 💙
M- 12.3.2021. ❤️
5.5.2025. ➕️ 🥰
Obriši komentar
Jeste li sigurni da želite obrisati komentar?
Sortiraj odgovore
Najstariji