Meni jučer stigli kuponi za popust od mullera i kupon za poklon dobrodošlice(etui s poklonima)tako da ako ste se prijavile u njihov baby klub tako kako se bliži termin to dođe na adresu. Danas u Lidlu ima nešto trudničke odjeće,komplet plišana trenirka,tajice ili štrample i gaćice,možda nekome bude zatrebalo. Ima i za bebe stvari ali mislim da ništa nije ispod 62 vel.
Meni je pregled u 15;30,javim se poslije pregleda🫠
Ja nemam obicaj kupovati u mulleru, kad sam znala letimicno usporedit cijene djecjih potrepstina, ispalo mi je skuplje nego dm 🤔

Ja sam gotova danas. Radio je procjenu kaze da je oko 3270 g. Bome je fino narastao od zadnji put. Sve je super. Toliko je guzva sad vec da se lose i vidi sve. Sljedeci tjedan idem na obradu za carski i onda ćemo dogovoriti datum.

👫
36/36
10/2024 biokemijska
Moj pregled je također super prošao . Beba dobro napreduje . Potpuno sam zatvorena što je odlično , i beba je okrenuta s glavom prema dolje . Zjevala je na ultrazvuku , baš je preslatka 🥹🥹🥹🥹

👩35
Pokušavamo od 08/2022
Ciklusi 32/33
Svi Hormoni i svi nalazi uredni ✔️
AMH 23.19
👨35
Hormoni i svi ostali nalazi uredni ✔️
10/2023 oligozoospermia
12/2023 uredan spermiogram
IUI 6/2024 Vinogradska, ovitrelle❌
IUI 2/2025 Vinogradska, ovitrelle ❌
IVF 5/2025 Vinogradska, ovitrelle ❌
IVF 6/2025 Vinogrdska ✅
I ja sam danas obavila pregled, sve je ok, zatvorena, beba 2150 grama. Prati svoju krivnju uredno rasta.
Prema uzv zbog veličine bebe mi sad piše na onom papiricu termin poroda 06.01., ali ja točno znam kada je bila menstruacija i ovulacija pa se nadam da neće biti pomaka i da sve ostaje, a to je 31.12.😃
Za dva tjedna moram u trudnicku ambulantu pa ćemo vidjeti.
Ma nece, ne mijenjaju termine zbog tako kasnih UZVa. Eventualno nakon prva dva se promijeni, ali kasnije su neke bebe vece, neke manje 😀

Obriši komentar
Jeste li sigurni da želite obrisati komentar?
Sortiraj odgovore
Najstariji