M rosie, cjepivo za rotu preporucam ako ce u jaslice
Moji su obojica dobili ( ide oralno)
Kad je bila rota u skupini oni su pokupili, jednom povratili, zarazili mene i muza, mi smo tj dana umirali…
Je li koja trudnica pila tamiflu?
Kod starijeg sina porvrdena gripa, preventivno mogu poceti uzimati ( kaze dr) pa bi mi pisala
Ja nebi pila preventivno,moj savjet je da se svakako dobro raspitaš o mogućim nuspojavama i kako utječe na bebicu u trbuhu

Ja sam kontaktirala doktoricu kad su mi krenuli prvi simptomi, rekla je epidemiologinja da mi nikako ne preporučuje Tamiflu, nego ako temperatura bude preko 38,5 i ne bude padala da dođem na infuzije. Na kraju sam imala 3 dana temperaturu 38,2 i preživjela. Sretno, nadam se da te neće uhvatiti
2023. M 🎀🧸
2025. S 👸🏻🪐

Pozdraaav!
Ja sam danas imala pregled sve je uredu hvala bogu..
Ja sam na +17kg
Kontrakcije imam ali nisu redovite..
I dalje sam otvorena 2cm, glava mu je nabita skroz dolje i sljedeca kontrola 23.12.
Ja se nadam da će to sto prije krenuti, iskreno bas mi je dosta😕 umorna sam, niti spavam normalno i stalno sam u pokretu ali dzabe…
Cak sam i generalku stana napravila, oprala prozore, zavjese ma ama bas sve…Izgleda da će jos jedna generalka morat past da se pokrene sve..
A joj, vjerujem da ti je dosta. I meni je, a moj termin je jos dalje.
Zelim ti puno strpljenja, da izdrzis jos malo i da bebica pozeli sto prije doci da se upoznate😀
I barem jednu noc da se naspavas, ja cekam da rodim pa da spavam🤣

Super da je sve u redu,i znam da ti je dosta jer da,zadnji tjedni su zbilja teški i psihički i fizički i neizvjesnost nekako najviše ubije u pojam jer stalno očekujemo... ja sam u 4.toj trudnoći nadobudno se primila i krećenja boravka nebi li što pokrenula,ali nažalost osim mene umorne i strgane ništa se nije pokrenulo😂tako da se sad ne ubijam baš do te mjere,čistim normalno što svakodnevno trebam jer znam da beba ide van kad bude spremna. Jagoda20 uuu dobra ti je zamisao da ćeš se naspavat kad rodiš,ja to doživim tek nakon što napune cca godinu i pol i krenu spavat cijelu noć,evo mali će 16mj uskoro i dalje ne spava noć u komadu tako da se ja još dugo neću naspavat🤣🤣

Ajme znam kako ti je 😩 svako jutro se budim i pitam je li danas taj dan. I konstantno mi je miks između straha jer znam šta me čeka i jedvacekanja da vise to obavim i upoznam bebicu ❤️
2023. M 🎀🧸
2025. S 👸🏻🪐
Mene uopce nije strah koliko jedva cekam i da je pored mene kak bi se reklo na sigurnom..I ovak je na sigurnom al ne vidim ga i bojim se da se nesto ne zakomplicira😩 Ovako to uzbudenje jer nam je prvo i da vidim kako će izgledat bas jedva cekam🥹
A tolko me boli dolje doslovno vagina i anus valjd kak stiska s glavom, stalno osjetim pritisak…Bas sam bila nekidan rekla kako ne moram cesto na wc, a sad u sat vremena ja 4-5 puta na wcu i to imam osjecaj da ću se upiskit, a izade iz mene kap doslovno…
Samo neka ovo nama sve dobro prode i da sto prije drzimo nase bebice…
A najgore mi je iskreno sto je sad Bozic, a tko zna mozda na Bozic budemo u bolnici, to mi je tak uff….Odma oci pune suza, ali dobro boze moj, samo neka on dode ziv i zdrav ostalo cemo lako..

Timi95 kako si ti?
Ej, dobro sam sa svrabom 😅 hvala na pitanju.. u cetvrtak idem u rodiliste na kontrolu, a do tad cu si oderat kozu.. trbuh mi je dosta nisko pa se gegam, nemam volje za nista, a imam jako puno posla.. samo da mi sve bude okej da me ne ostave u bolnici..
Kako si ti? Jos malo kod tebe 🥰

M- 10.3.2019. 💙
M- 12.3.2021. ❤️
5.5.2025. ➕️ 🥰
Nadam se da će ostati nalazi dobri da te ne ostave.
Pa dobro sam,u jednom trenu mi je ono daj da rodim ne mogu više ovo trudno stanje podnosit a u drugom neka me još🤣baš me emocije svakakve sustignu ali generalno jedva čekam upoznati to malo biće

Hvala, necu ipak preventivno al dr je pustila ako krene da mogu odmah popiti
Ipak spavam s malim gripasem i sve, ne mozemo se izolirati

Javljam se s pregleda, nece to jos kod mene izgleda 😅 nadala sam se da ce biti 2-3cm barem, a ono nista, ali dobro. Sve je ok, malac ima oko 3,1kg. Imam za odraditi lab i kontrola za tj dana.
Krecem sa skakanjem po lopti 😄
Cure čestitke na dobrim pregledima ❤️

👩36
Pokušavamo od 08/2022
Ciklusi 32/33
Svi Hormoni i svi nalazi uredni ✔️
AMH 23.19
👨34
Hormoni i svi ostali nalazi uredni ✔️
10/2023 oligozoospermia
12/2023 uredan spermiogram
IUI 6/2024 Vinogradska, ovitrelle❌
IUI 2/2025 Vinogradska, ovitrelle ❌
IVF 5/2025 Vinogradska, ovitrelle ❌
IVF 6/2025 Vinogrdska ✅
Ja sam dns bila na pregledu. Sve je ok osim sta od jucer imam gripu tip A.
Sljed pregled u cetvrtak, indukcija u subotu ako ne krene ranije.

Obriši komentar
Jeste li sigurni da želite obrisati komentar?
Sortiraj odgovore
Najstariji