Sretna vam nova godina. Nek bude blagoslovljena, puno zdravlja, sreće i ljubavi vama, vašim bebicama i cijeloj obitelji❤️
2023. M 🎀🧸
2025. S 👸🏻🪐
Sretna Nova žene , i cestitke na super pregledima ❤️

👩36
Pokušavamo od 08/2022
Ciklusi 32/33
Svi Hormoni i svi nalazi uredni ✔️
AMH 23.19
👨34
Hormoni i svi ostali nalazi uredni ✔️
10/2023 oligozoospermia
12/2023 uredan spermiogram
IUI 6/2024 Vinogradska, ovitrelle❌
IUI 2/2025 Vinogradska, ovitrelle ❌
IVF 5/2025 Vinogradska, ovitrelle ❌
IVF 6/2025 Vinogrdska ✅
👩🏼35g-PCOS,AMH-27 pmol/L(2025)
🧔37g- OAT
🟡Vinogradska
👦🏼-iz IVF/ICSI (6/2023)💙
🟡Vinogradska
2/2025 💔❌
4/2025 IVF/ICSI -13🥚;10 oplođenih, 4❄️;ET➕
👩🏼 - iz IVF/ICSI (1/2026)🩷
Evo mene s pregleda.
Pozlilo mi tijekom ctg pa sam duže bila u ambulanti. Promjena vremena i tlak mi pao ali sve je ok.
S curkom je sve ok. Procjena težine 3300g.
Kontrakcija nemam, cerviks članak, smekšan i 1pp do ovoja i glavice koja je na ulazu u zdjelicu. 😀Sljedeća kontrola 9.1.🤞
Moj tlak inace isto nizak, jos taj cordipin radi kontrakcija ga rusi, al sam danas za sad dobro unatoc toj južini... od jutra jedem slano
🧔37g- OAT
🟡Vinogradska
👦🏼-iz IVF/ICSI (6/2023)💙
🟡Vinogradska
2/2025 💔❌
Evo i ja sam obavila kompletan pregled, sve je ok. Nema naznaka. Cervik skracen 1 cm.
Dr kaze da cekamo do 41 tjedna.

Ja sam se danas bas nekako izbedirala. Super da je sve u redu, ali nema naznaka nikakvih. Pomisao na indukciju me strasno plasi.
Aktivna sam cijelu trudnocu, setenje, pilates, gym, ako budem morala na indukciju, bas cu biti nekako tuzna i razocarana u vlastito tijelo.
Malo mi je i svega dosta, od silnih ispitivanja drugih, do toga da sam se izolirala zbog bolesti.
Znam da je sad ovo igra zivaca, ali eto
Ja da sam otvorena 3cm bi mi dali drip, ali eto 1,5cm 😅 htjeli su me i pustiti, ali sam htjela doma.. zbog starije djece..
Nije lako, pogotovo kad pređes termin

M- 10.3.2019. 💙
M- 12.3.2021. ❤️
5.5.2025. ➕️ 🥰
Iz perspektive osobe koja mora mirovati u trudnocama, mislim da netrebas biti razočarana u svoje tijelo, nego ponosna. Znači da je beba sigurna i zaštićena 😇 i da joj je dobro!
Ja sam na mirovsnju uz terapiju koja nikad nije skroz bezazlena ni za bebu ni mene. Plus stres i strepnja koji isto nisu bezopasni. A inace sam aktivna, vjezbam, nemsm problema s kilažom.. al u trudnoci eto tak reagiram.
Zato glavu gore 🥰
Hvala ti Natasha na lijepi rijecima. U pravu si.
Mislim da nas ti pregledi malo psihicki potrose, uvijek se brines i sekiras.
Probat cu setnju i pilates loptu jos koji dan pa sta bude. Sutra je novi dan😀
Na kraju ce jedino biti bitno da sve prode u redu.

Izvinite sto ovako upadam, citam vas redovno ali nisam pisala cesto.
I ja sam danas bila na kontroli. CTG uredan, protoci uredni, vag.nisu radili. Danas su mi htjeli dati indukciju ali kako jos nisam u terminu a i strah me, rekla sam da bi cekala do termina. Tako da je 06.01.termin i indukcija.
Takodje sam aktivna cijelu trudnocu. Danas pjeske na deveti sprat pa hodanje 2 sata, ma nista nit mali bol ne osjecam.
Prva mi je trudnoca pa nisam pametna.

🧍42 sve u redu
🧚44 Endometrioza, prim.sterilitet AMH 1.37 ng/ml
- Pokusavamo od 2020.
- 2021 OP, Endometrioza, Miom, Polipi, Jajovodi OK.
- 08/2023 prirodna trudnoca, biohemijska
- 2022-2024 8 embrio transfera, svi negativni
2025 April Prag
06.01.26 JL
Zana, zasto su htjeli indukciju danas?
Mene bi za tjedan dana zaprimili tek ako ne krene nesto samo, nista prije 41 tjedna ne bi inducirali.
Peppao u pravi su, puno je to emocija, cijelu trudnocu se brinemo, pazimo. Meni je ovo prva beba, imam i godina, pokusavali smo vise od pola godine i zadnjih 9 mjeseci sam posvecena samo trudnoci. Dosta me to emocionalno iscrpilo. Nadam se da se ce baterije napuniti kada mi dode u narucje.

Prosli pregled je bila neka mlada doktorica i rekla je samo da je razlog uopstena konstalacija, bukvalno prevedeno sa njemackog (u At sam), gdje se misli na moje godine i da sam bila na IVF. Nekih drugih razloga nema tj nista konkretno nisu rekli.
Zato su me iznenadili ovaj ponedjeljak na kontroli, inace ide tek kad se predje termin.
Danas je bila druga doktorica i kaze nije problem ako ne zelim danas.
Kao sto kazete sve, puno nas emocije drmaju, hormoni, neizvjesnost. Ali izgurale smo dovde izguracemo i porod i upoznati uskoro nase bebice.

🧍42 sve u redu
🧚44 Endometrioza, prim.sterilitet AMH 1.37 ng/ml
- Pokusavamo od 2020.
- 2021 OP, Endometrioza, Miom, Polipi, Jajovodi OK.
- 08/2023 prirodna trudnoca, biohemijska
- 2022-2024 8 embrio transfera, svi negativni
2025 April Prag
06.01.26 JL

Ja sam isto s pregleda. Otvorena 1,5cm.. ctg okej, kad sam cekala pregled su me krenuli bolovi, jos jutro sam ih osjetila, ali prije jace, bas pritisak u leđima i kao da trebam dobiti jaku mengu.. nakon pregleda prema doma krecu jos jaci bolovi na 10 min.. trajalo 1,5h i prestalo.. jedino mi je isla sukrvica i sluzni.. sad cekam, vec sam nervozna 😅 moja ima oko 3,5kg.. dosta joj je, nek krene van 😅
Super da se pokrenulo kod tebe, brzo ce to mozda. Izdrzi i sretno!
Vjerojatno ima i utjecaj sto je treca bebica😊

Sretno, samo nemoj predugo cekati. Meni da je bolnica na duze od 20 min rodila bi bila u autu. 😅
Vidjet cemo.. imam te menstrualne bolove, ali nista posebno. Sad sam brzo hodala, bas jak pritisak imam..i sad cekam, svi cekaju oko mene kad ce 😅 na kraju cu prenjet, iako je doktorica rekla da ne vjeruje da cu docekat termin.. 😆
Moje tijelo nije niti u prve dvije trudnoce imalo svoje trudove, nego na dripu. I to bi kap dripa odmah pokrenulo redovite

M- 10.3.2019. 💙
M- 12.3.2021. ❤️
5.5.2025. ➕️ 🥰
Takve simptome menstrualna bol+ zatezanje iz leđa sam ja imala 25-27.12.i sve stalo 🤣 Baš sam se ponadala. I onda 28-29.12.opet ista bol i trajala 2 dana kao nepravilno i stalo 🤣
I eto bar pomaka da sam prohodna ali čini mi se da neće uskoro.
Moja vjenčana kuma s dvoje djece (2 i 3 porod) od 30tjedna bila otvorena oba puta 2cm i dočekala termine🤣 A nije se štedjela. Jedan završio dripom a drugi kroz 25 min od primitka u bolnicu. Stvarno nema pravila.
Nadam se da će kod tebe samo da krene i tijelo odradi svoje prirodno 🤞🤞
🧔37g- OAT
🟡Vinogradska
👦🏼-iz IVF/ICSI (6/2023)💙
🟡Vinogradska
2/2025 💔❌
Iako mislim da ce opet drip uciniti svoje 😅

M- 10.3.2019. 💙
M- 12.3.2021. ❤️
5.5.2025. ➕️ 🥰
Sad mi je bas ispao jos komad sluznog i trbuh mi se vidno pustio.. osjetim stvrdnjavanje, ali nista posebno.. citala sam da prva faza poroda traje 2-3 dana, dok se ne otvorim 3-4cm.. pa eto danas mi je 3.dan.. sinoc me isto stislo pa prestalo.. 😆

M- 10.3.2019. 💙
M- 12.3.2021. ❤️
5.5.2025. ➕️ 🥰

M- 10.3.2019. 💙
M- 12.3.2021. ❤️
5.5.2025. ➕️ 🥰
Obriši komentar
Jeste li sigurni da želite obrisati komentar?
Sortiraj odgovore
Najstariji