Čestitam cure na bebama!🥰
Meni je prva beba uranila, pukao mi je vodenjak s 34+6 i rodio se idući dan, a nitko nema objašnjenje zašto. Trudnoća je bila sasvim uredna osim što je nastala iz icsi postupka zbog muževog sg. I sad nisam pametna da li da opet očekujem uranjeni porod😅. Doktor mi kaže da nema razloga, da sam zatvorena i cerviks preko 4 cm. A tako je bilo i prvi put😅
Uglavnom pripremila sam neke osnovne stvari za rodilište s obzirom da prvi put nisam stigla apsolutno ništa i moram priznat da mi se ne da ubrzo rađati😂 osjećam se odlično, nemam skoro nikakvih tegoba, stariji bebač je uhvatio super ritam sa spavanjem, lijepo jede, voli se igrati, tako da nam je trenutno skroz lijepi period. Baš me stres hvata kad zamislim novorođenče u kući, ne znam kako ću se organizirati da se posvetim i njemu i starijemu koji je u fazi prohodavanja🙈 a pogotovo ako porod bude teži pa ne budem pokretna koliko bih htjela

💃ok 🤵oligoastheno/azoo
05/24 - IVF/ICSI - Stigao dečko☺️
05/25 ➕
Ja sam krenula da perem robicu i sve od starijeg sina-gnijezdo,jaje,kolica itd.
Imam osjećaj da bi ona mogla doći prije termina i iskreno da sam sada u 36 tj potpisala bi porod odmah. Sve mi je teško i uopće ne uživam u bolovima cijelog tijela, nesanici, žgaravica i bolovi želudca, mučnine, itd. Psihički sam slabijeg fitilja zadnjih dana pa je muž na oprezu
U prvoj trudnoći sam krenula s 36 tj svaki dan ananas, čaj lista maline, šetnje 2x po 1h u komadu i kako živim na 4 katu gore-dolje više puta i odnosi s mužem svaka 2 dana. Rodila veoma brzo za prvorotkinju dan nakon termina. Sada planiram s 35 tjedana krenuti s svime pa se nadam da porod bude sličan prvome.

👩🏼35g-PCOS,AMH-27 pmol/L
🧔37g- OAT
🟡Vinogradska
👦🏼-iz IVF/ICSI (2023)💙
Beba br 2 🙏
🟡Vinogradska
2/2025 💔❌
4/2025 IVF/ICSI -13🥚;10 oplođenih, 4❄️;ET 1bc-7dpt ➕;
1beta(11dpt)=342
2beta(13dpt)= 691
1UZV-28.5. 6+4-imamo ❤️
Panorama-LOW RISK 🎀Baby girl M🎀 01/2026⏳🙏
Gdje kupujete taj caj lista maline? Odlucila sam ja nakon pregleda sutra krenuti s metodama ubrzavanja 🤣🤣🤣

Ja nisam ništa pila i jela za poticanje,ne budem ni sad. Kad beba odluči da je spremna tad će ići van😂
Od trenutka trudova do poroda kod mene ide brzo. Mene ubije ta neizvjesnost,ono svaki dan se ujutro pitaš jel to taj dan pa legnem spavat hoće li to biti ta noć. Ali dobro,kad bude bude,iako moram priznat da je postalo sve teže,razni bolovi,navečer kad legnem beba ima tulum,neki udarci su toliko intezivni i bolni,pa pritišće mjehur i ustajem svako malo na wc,aj za žgaravicu mi stvarno reflustat pomogne pa se ne žalim,ali da dosta je sve intezivno i navala hormona i svega🫣
I moj poludi navecer 😅 ja sam prvo rodila u pola sata trudova u radjaoni, nije mi do toga nego bih voljela izbjeci indukciju i biti za Bozic doma 😅

Blondy i meni je samo to na pameti,ali opet ako tako mora biti šta je tu je. Ja sam rekla oko 38tt ako ću biti sposobna se družiti sa mužem što više🤣🤣

Vi razmisljate kak potaknuti, ja kak što dulje izdrzati u komadu...
Bolje da se rode kasnije nego prije 😇
Ja se molim da izguramo do Božića!
Moj je jaako aktivan navecer, jucer mi se zamracilo, ko da se dva puta okrenul cijeli, nije bolno, ali jako neobično 😄
Ove popratne stvari poput nespavanja, bolova, wc-a, hemoroida me vesele, samo da je on unutra što dulje🙏

I ja bih voljela što prije roditi, ali ne zato da ne budem više trudna i sve te tegobe koje stižu uz to, nego zbog dijagnoze pa ću biti mirna i opuštena tek kad beba stigne. Nekako me strah lovi u zadnje vrijeme jer svjesna sam da ovaj moj sindrom može biti opasan zadnje tjedne.. Što se mene tiče, čim dođem do 37 tjedna, spremna sam, samo pitanje je kako jer sam prvorotka, ali sve ću isprobati što ste nabrojale pa možda nešto upali 😁
Cure, što preporučate za kupovinu iz Mullera? Danas je sve za bebe sniženo 20 % uz aplikaciju, nedavno sam kupila philips avent set za njegu, tamo vam je najjeftiniji, oko 19 €, sad na akciji još jeftiniji. Ako imate još neke preporuke što se isplati uzeti, javite 😊
Ja kupujem malom adaptirano mlijeko,tekućinu za pranje bočica,dok sam koristila one jednokratne podloge za presvlačenje,blazinice,štapiće za uši,vlažne maramice,starijoj znam uzet gel za tuširanje i šampon,pelene ako nisam nigdje drugdje povoljnije našla...danas idem uzet malom adaptirano i vjerojatno cu uzet I kutiju adaptiranog za bebicu za prve dane ak zatreba i pogledat ću za bočicu ako imaju te nukove koje sam planirala uzet.

Super Lamise, hvala 🤗 koje adaptirano mlijeko uzimaš?

🙋🏻♀️ 35, antifosfolipidni sindrom
08/2024 spontani 5+6 💔
28. 4. 2025. ➕ 🥰 🙏
14. 5. 2025. prvi UZV, 5+5, imamo ❤️ 🤗
Panorama - low risk, stiže curica 💗🎀
Ja isto tako kupujem stalne potrepštine u Mulleru tako da ću i danas isto. Sin je pio Nan comfortis 1 tako da ću uzeti i njoj i mogla bi danas ono što mi fali-podloge, gumirano platno za kinderbet, dude, blazinice, štapiće za uši, njihov baby puder za maloga mi bolji od bilo koje kreme kod crvenila,itd...
Mislim da ima Muller NUK bočice. Ja sam uzela Dr Browns set bočica maloj online na sniženju jer su mi te jedine bile dobre s malim.

👩🏼35g-PCOS,AMH-27 pmol/L
🧔37g- OAT
🟡Vinogradska
👦🏼-iz IVF/ICSI (2023)💙
Beba br 2 🙏
🟡Vinogradska
2/2025 💔❌
4/2025 IVF/ICSI -13🥚;10 oplođenih, 4❄️;ET 1bc-7dpt ➕;
1beta(11dpt)=342
2beta(13dpt)= 691
1UZV-28.5. 6+4-imamo ❤️
Panorama-LOW RISK 🎀Baby girl M🎀 01/2026⏳🙏

🙋🏻♀️ 35, antifosfolipidni sindrom
08/2024 spontani 5+6 💔
28. 4. 2025. ➕ 🥰 🙏
14. 5. 2025. prvi UZV, 5+5, imamo ❤️ 🤗
Panorama - low risk, stiže curica 💗🎀
Obriši komentar
Jeste li sigurni da želite obrisati komentar?
Sortiraj odgovore
Najstariji