Sretno svima sutra na pregledima! 🤞🏻🥰

👩🏼 29 🧔🏻♂️ 32
👦🏼 19.10.2018. 💙
👶🏻 26. 11.2025. 💙
Ciao curke, da se i ja javim s pregleda. Sve je ok, moja curka je pravom polozaju glavicom prema dolje, procijenjena na 3080 gr, ja zatvorena, cerviks 4 cm, a ukupno sam 13+ kg. Svoje kile iskreno ne osjetim previse. Na moju visinu (176) je ovo ok prirast u kg kaze dr. Napravila sam i onaj bris na bhsb pa ce mi javiti rezultate. Dr je inace zadovoljna sa svime, i danas smo se oprostile jer sljedeci tjedan prelazim u trudnicku ambulantu jednom tjedno gdje sam se vec narucila za utorak. Inace sam ok. Dosta sam jos poletna i pokretna, dani mi bas jako brzo prolaze. Opcenito mi je trudnoca jako brzo prosla, pogotovo ovaj drugi dio. Obzirom kako sam krenula sa hematomom i strogim mirovanjem od mjesec i pol dana u pocetnim tjednima, na pokretnost u ovim zadnjim tjednima se zaista ne mogu zaliti.
Moja torba za rodiliste je spremna, za bebu uglavnom imam sve. Dodatno jos pribavljam neke sitnice po online ljekarnama i hvatam popuste gdje stignem. Jucer sam nazalost propustila dan beba u Mulleru :/
Lovite li vi jos sto od opreme ili sitnica za black friday?
Dodatno, poznanica mi je preporucila da nabavim d3k1 kapi i probiotic kapi Biogaia koje se daju uz to, na preporuku njene patronazne. Imate iskustva s time?
Takoder, imate preporuku sto jos nabaviti iz ljekarne za prve dane/mjesece - zasad imam spremnu fiziolosku, sterilne gaze za pupak, onaj prasak Tyrosur (to i inace imam u kucnoj ljekarni pa nek se nade), octeni sept.
Imate li preporuku za aspirator/inhalator i mislite li ima li ga smisla vec sad nabavljati?

Meni jučer stigli kuponi za popust od mullera i kupon za poklon dobrodošlice(etui s poklonima)tako da ako ste se prijavile u njihov baby klub tako kako se bliži termin to dođe na adresu. Danas u Lidlu ima nešto trudničke odjeće,komplet plišana trenirka,tajice ili štrample i gaćice,možda nekome bude zatrebalo. Ima i za bebe stvari ali mislim da ništa nije ispod 62 vel.
Meni je pregled u 15;30,javim se poslije pregleda🫠
Ja nemam obicaj kupovati u mulleru, kad sam znala letimicno usporedit cijene djecjih potrepstina, ispalo mi je skuplje nego dm 🤔
Peppa0 eto ja samo idem kad mi je taj dan za bebe pa je 20% sve ali i tas većinom kupim samo hranu malom. U dm-u obavljam baš veliki mjesečni shooping

Ja sam gotova danas. Radio je procjenu kaze da je oko 3270 g. Bome je fino narastao od zadnji put. Sve je super. Toliko je guzva sad vec da se lose i vidi sve. Sljedeci tjedan idem na obradu za carski i onda ćemo dogovoriti datum.

👫
36/36
Moj pregled je također super prošao . Beba dobro napreduje . Potpuno sam zatvorena što je odlično , i beba je okrenuta s glavom prema dolje . Zjevala je na ultrazvuku , baš je preslatka 🥹🥹🥹🥹

👩36
Pokušavamo od 08/2022
Ciklusi 32/33
Svi Hormoni i svi nalazi uredni ✔️
AMH 23.19
👨34
Hormoni i svi ostali nalazi uredni ✔️
10/2023 oligozoospermia
12/2023 uredan spermiogram
IUI 6/2024 Vinogradska, ovitrelle❌
IUI 2/2025 Vinogradska, ovitrelle ❌
IVF 5/2025 Vinogradska, ovitrelle ❌
IVF 6/2025 Vinogrdska ✅
I ja sam danas obavila pregled, sve je ok, zatvorena, beba 2150 grama. Prati svoju krivnju uredno rasta.
Prema uzv zbog veličine bebe mi sad piše na onom papiricu termin poroda 06.01., ali ja točno znam kada je bila menstruacija i ovulacija pa se nadam da neće biti pomaka i da sve ostaje, a to je 31.12.😃
Za dva tjedna moram u trudnicku ambulantu pa ćemo vidjeti.
Ma nece, ne mijenjaju termine zbog tako kasnih UZVa. Eventualno nakon prva dva se promijeni, ali kasnije su neke bebe vece, neke manje 😀

Bravo za odlične preglede 🥰
I ja sam obavila danas svoj, sve je uredno i moja djevojčica ima taman dvije kilice 🤗 Sad ću svaki tjedan imati kontrolu, sljedeća je 27. 11.

🙋🏻♀️ 35, antifosfolipidni sindrom
08/2024 spontani 5+6 💔
28. 4. 2025. ➕ 🥰 🙏
14. 5. 2025. prvi UZV, 5+5, imamo ❤️ 🤗
Panorama - low risk, stiže curica 💗🎀
Evo i ja se javljam, obavili pregled. Morali smo ponavljati ctg jer mali gospodin tulumari po noci, a ujutro spava 😂 ali drugi ctg je bio super, uzv uredan, malac procijenjen na 3400g. Ja i dalje otvorena za prst. U subotu imamo kontrolni ctg.

👩🏼 29 🧔🏻♂️ 32
👦🏼 19.10.2018. 💙
👶🏻 26. 11.2025. 💙
Obriši komentar
Jeste li sigurni da želite obrisati komentar?
Sortiraj odgovore
Najstariji