Dea drago mi je što ste ti i beba dobro i s obzirom na stanje da ste uspješno došli i do ove faze. Velika je to stvar 🫶
M_rosie nemoj se povlačiti zbog nas. Nisam pisala aktivno jer ne stignem uz dva posla koja radim, ali ulazim u forum da provjerim ima li tebe, vijesti i je li sve ok. Nadam se da si bolje (mentalno) i da ćeš tražiti mišljenje više, ma i desetog liječnika, ako treba. Ima ih hladnih, ne razmišljaju o tome kako nešto prenesu, bez empatije, ali se probaj “isključiti”, radi bebice ♥️ Šaljem ti zagrljaj 🫂
Ostale curke, nadam se da ste dobro 🥰
Ja imam 29 god, prva bebica, druga trudnoća. Uspjeli smo uz MPO i voljela bih još djece, ali trenutno samo želim da je ovaj mali dječak dobro 🩵
👩🏽 29 AMH 23,6 - hipo/hashi
🧔🏽♂️ 30 asthenoteratozoospermia
- ICSI 🐣 - transfer 8.5. 🌸 beta 11dnt 165, 13dnt 403 🥹🙏🏼💗 6+2 imamo ♥️ dečko 🩵
riamarro@hotmail.com
Lamise38
Osnovni problem boravka je previše djece na jednu učiteljicu.
No, Sve jasno, životne situacije su različite i samim time zahtjevaju drugačije riješenje.
Ti ćeš doslovno imati sad doma dvije male bebe i koliko sam shvatila muža kojeg radi posla baš i nema.
Moj s nastavom završi najkasnije u 12 tako da je doma i prije curke i naravno da joj se možemo više posvetiti.
Jedan će biti s bebom, a drugi može s njom. Dok je srednji klinac do 15 u vrticu mi sve obavimo u miru.
Zato bi za nas stvarno bio "grijeh" da ju stavljamo u boravak.
Bilo kako bilo nemam opciju da ide pa ćemo se snalaziti,radi sad više da se možemo pokriti kasnije kad rodim da može prve tjedne ne raditi a onda kad krene da ne radi baš po cijele dane. Vjerujem da će to biti sve dobro a izazovno je uvijek.
....
Cure s prehladama nadam se da ste bolje?!
Moja najstarija je imala 2 dana temperaturu sad je ok,nadam se da ću ja pored njih ostat zdrava😬
Cure, da li vam se ikad dogodila neka žigajuća bol dolje? Danas sam radila rucak i stajala sam dosta i počela je ta neka bol, kao neki pulling dolje ne znam jel mjehur il rodnica, kad sjedim onda ne osjetim?
👫
36/36
10/2024 biokemijska
Cure, da li vam se ikad dogodila neka žigajuća bol dolje? Danas sam radila rucak i stajala sam dosta i počela je ta neka bol, kao neki pulling dolje ne znam jel mjehur il rodnica, kad sjedim onda ne osjetim?
Mene danas sve boli. Jucer bas nista, a danas dole sve.. mene zna od stajanja dole pritisak i kao da me trtica peče.. i jos uz to vec 3 noci ne mogu spavati ..
M- 10.3.2019. 💙
M- 12.3.2021. ❤️
5.5.2025. ➕️🥰
Znam imat stvarno svakakvih bolova i žiganja kad pretjeram i dugo stojim ili previše hodam,čim legnem i odmorim bude dobro. Tako da se uvijek vodim time ako prestane kad legnem znači da sam pretjerala
EllaMS
Pročitala sam ovaj dio s dojenjem i moram ti reći samo (ne pišem baš al vas redovito citam i pratim 😄) kako je i mene malo strah, ja imam ravne bradavice, nadam se prirodnom porodu, ali ugl kupila sam u baby centru 'haakaa' silikonske aspiratore za bradavice koje se stave prije dojenja (pretpostavljam da slično i beba izvuče dojenjem al ako ce biti potreban poticaj) I ugl isla sam samo isprobati kod kuće na bradavicu kako radi i čim sam stisnula i stavila odmah ju je izvuklo i usput par kapi kolostruma pa sam odmah maknula 🤣🤣🫠
Ako ce ti trebati preporuka, kupila sam na popustu za oko 14 eura
29👸🏻36🤠 Pokusavamo od 10/2022
Ja - povišena anti-Tg - 385 uz uredan TSH, AMH 22.14 pmol/L, On - normozoospermija
Letrozol 5mg + ciljani odnosi 1-5./2024. ❌️❌️❌️
9/2024 pol ivf (Ovaleap,Cetrotide,Ovitrelle i Decapeptyl) 7❄️ freeze all blagi hiper
12/2024, 1/2025 FET 2 biokemijske (hcg 30)❌️
2/2025 histeroskopija✅️ - CD138✅️ Low NK cells
3/2025 FET pr ciklus - beta 10dnt 260 ➡️ 12dnt 725 ➡️ 16dnt 6600
EllaMS
Pročitala sam ovaj dio s dojenjem i moram ti reći samo (ne pišem baš al vas redovito citam i pratim 😄) kako je i mene malo strah, ja imam ravne bradavice, nadam se prirodnom porodu, ali ugl kupila sam u baby centru 'haakaa' silikonske aspiratore za bradavice koje se stave prije dojenja (pretpostavljam da slično i beba izvuče dojenjem al ako ce biti potreban poticaj) I ugl isla sam samo isprobati kod kuće na bradavicu kako radi i čim sam stisnula i stavila odmah ju je izvuklo i usput par kapi kolostruma pa sam odmah maknula 🤣🤣🫠
Ako ce ti trebati preporuka, kupila sam na popustu za oko 14 eura
E hvala ti, nisam znala za te, uzela sam si one aventove štitnike za bradavice po preporuci frendice, isto su silikonski i pretpostavljam da je isti princip. Ja ih nisam isprobavala 🤣
Dobro je za znati da ima jos opcija
👫
36/36
10/2024 biokemijska
Ja isto ima uvucene, ravne, bradavice pa ne znam koliko će to otežati situaciju.
Razmišljam da kupim spectra izdajalicu jer vidim sa je žene jako hvale, da je odlična.
Imam neku ručnu, ne znam koliko ću s njom moći.
A jedne strane ne bi htjela kupovati skupu izdajalicu, spectra je cca 300 eura, a s druge strane bi htjela potaknuti laktaciju odmah na početku, da ne bi izgubila mlijeko ako ne bude išlo dojenje. Ne znam hoću li s tim izdajanjem sama sebi zakomplicirati život.
Htjela bi da beba papa moje mlijeko barem 6 mjeseci.
Ja sam dojila prvo dijete 20mj, drugo 9mj.. sad planiram barem 2god.. i izdajalica me spasila na pocetku, odmah isti dan nakom poroda sam uspijela izdojiti po 40-50ml mlijeka.. imala sam rucnu.. sad planiram kupiti Momcozy, budu oko 200-250e, ali stave svako toliko popust 20%.. i izdajalica ce mi trebati ako negdje idem bez bebe na par sati, da lijepo izdojim. Ova je handfree
Prvi porod sam imala ravne bradavice, izvukla sam ih izdajalicom i dojenje.. i onda su ostale izvucene.. sad stoje ko antene 😅
M- 10.3.2019. 💙
M- 12.3.2021. ❤️
5.5.2025. ➕️🥰
Uu dojenje moja bolna točka,prvih petero svi samo dojeni neki i po 16 mjeseci a ovo zadnje pile jedva 3 tjedna,onda sam se isključivo izdajala nekoliko mjeseci i to me jako psihički rasturilo jer sam samo po cijele dane izdajala,prala,sterilizirala,hranila i tako u krug a di je sve drugo. Jako težak period. Sad se nadam da ću uspjeti,ali eto kako bude jer sam se uvjerila da je nešto i do bebe,đaba mi svo iskustvo prije. Moje su prije prvog bile ravne i uvučene sad su skroz izvučene a cice ko 2 ljigavca nakon dojenja🤣🤣🤣
Ja sam pratila zadnje vrijeme i jako puno preporuka je za one koala silver cups,to ću si kupiti jer uvijek u početku bude bolno i znaju se ragade dogodit a ovo svi hvale da je top i da brzo pomaže. Timi95 I ja razmišljam kupiti tu handsfree momcozy izdajalicu čisto da imam za povećati laktaciju ili ako idem negdje bez bebe,i mislim da ću si kupiti one laktacijske keksice i granolu od milkimami tako nekako se zovu. Mamine kapi meni nisu pomogle.
Obriši komentar
Jeste li sigurni da želite obrisati komentar?
Sortiraj odgovore
Najstariji